Grob Bez Dna Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) to je sasvim dovoljno. :) Edited September 4, 2008 by Grob Bez Dna Quote
Totamealand Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Za Gosn. Mrznju: Evo pa biraj. http://www.blabbermouth.net/scabbia-root.jpg Lucky Jimmy... Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ко је овај замаскирани шабан ? види га какав је, орах из руке да му не узмеш . . . 'Ај ће га шибамо! Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Garant neki cobes iz Slipknota. Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) Sad sam se napalio nešto k'o mlad majmun. Uz'o sam da skidam spot sa mediaportala, za čuvenu obradu Depeche Mode himne ''Enjoy The Silence.'' Taj spot nisam još vid'o, garant Kristina trepće okicama k'o uobičajeno . . . Edited September 5, 2008 by Вуду Соло Соул Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Men' se ta Skabija uopste ne svidja...jes' ona lepa i dobra piculja,ali ne volim ja te goticarke.Previse je sve u crnom...daj malo kratkih suknjica i sarenila. Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 А ти би највише волео да Азиа Карера пева пратеће вокале у Слејеру јел' ? Па кад је Ломбардо ( Дејв, не Атилио ) чарне удараљчицом испод кратке сукњице, ух ух ... Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ne bih voleo da peva pratece vokale u Slejeru.Ne bi se uklopila.Pokvarila bi sve. A i mnogo je bolje da ne gubi vreme,vec da svrne u Srbiju pod sljivama,i nauci mene grdnog neke nove "poteze" i "zahvate". Quote
vudun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ne bih voleo da peva pratece vokale u Slejeru.Ne bi se uklopila.Pokvarila bi sve. Покварила би она атмоцферу у бенду. Гарант би се пошибале зле чике око тога ко ће први да јој ''дода микрофон.'' Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Mislim da je cileanac previse porodican covek i da bi on odoleo,celavac mi se cini nezainteresovano,tako da bi mrtva trka bila izmedju napaljenog plavusana i zabara.Malu prednost dajem Lombardu (Dejvu,ne Atiliu),zbog zabarskog porekla a i plavusan previse vutri. Quote
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 А ти би највише волео да Азиа Карера пева пратеће вокале у Слејеру јел' ? Па кад је Ломбардо ( Дејв, не Атилио ) чарне удараљчицом испод кратке сукњице, ух ух ... Ja bih vise voleo da ona dzemuje samnom na mojoj gajbi, jebes Slejer Quote
Vic Rattlehead Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 jebes Slejer To uvijek. Quote
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pfff,musavi. Ja bih vise voleo da ona dzemuje samnom na mojoj gajbi, jebes Slejer U ovom slucaj,moram se sloziti. Quote
Mita Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ne slusam nesto mnogo ovaj bend ali brate kent sej vots on maj majnd kent du vot aj rili fil Quote
Tower... Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Meni je ovo najbolji bend u svetu treš metala, objektivno gledano. Meni lično, najdraža je era s Kris Polandom. Quote
Totamealand Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Dobra era. I tek sam relativno skoro počeo da cenim KIMB, koji ranije nisam mogao da smislim. Produkcija i dalje ubija želju za slušanjem, ali što ima dobrih rifova i sola. Tapping je keva. A Gar Samuelson je po meni najbolji bubnjar Megadetha. Quote
Night Prowler Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 A Gar Samuelson je po meni najbolji bubnjar Megadetha. Ja imam samo remasterizovanu verziju KIMB...ABIG... Zabole me sto to nije trOO Odlican je album, samo steta sto sada retko izvode pesme sa njega... Quote
lemmy sixx Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Meni je ovo najbolji bend u svetu treš metala, objektivno gledano. Ovo je recenica za medalju. Quote
Mita Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) Marty Fridman :bow: she wulf Edited September 6, 2008 by Mita Quote
Andrija Smith Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Bravo Mito otkrio si Ameriku. Marty car to je odavno utvrdjeno. Quote
Routasydän Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Marty je tata, kao i Al Pirelli Quote
vudun Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Garavi Gar Samjuelson je kid'o bubnjeve svojim zakucavanjima! Svi ovi napuderisani black bubnjari, sa malom pišom, da mu pozavide. Quote
Routasydän Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Dobar je Gar, a ja sam od uvek voleo Menzu jer je lud kao struja, a i svi smo videli u Evolveru kako je ko iz picke nasnimavao svoje deonice, mnogo dobar bubnjar Quote
Recommended Posts