Andrija Smith Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 sta se ovo desava svi me pwn-uju Aj bre sto sve svatas ozbiljno, al si paranoican... Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Dobar je Gar, a ja sam od uvek voleo Menzu jer je lud kao struja, a i svi smo videli u Evolveru kako je ko iz picke nasnimavao svoje deonice, mnogo dobar bubnjar Obojica su kurac na biciklu u poredjenju sa njim: Quote
Totamealand Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Dejv je Car, to stoji, ali i Gar je tu negde što se tiče mojih omiljenih bubnjara. Quote
jana03 Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 megadeth bar pravi treš metal i to cepa, brate a ne oni navatirali se para pa prde u prašunu što reče džoni Quote
Tower... Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ovo je recenica za medalju. Slažem se, nikad jače sam se istovario! Obojica su kurac na biciklu u poredjenju sa njim: Jeb'o te Slejer, a Gar Semjuelson piša po Lombardu! Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 On vise ne moze pisati po nikome. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Znaci tebra ovo ono.... Rekao sam nesto sto nije istina? Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Lemi, ovo je tema o Megadethu, svaka cast Slayeru, ali brate ne davi i ovde sa njima @jana03: svaka cast Care za citiranje Djonija Edited September 7, 2008 by Routasydän Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 A Horgh je clan Megadeth-a? Nego,kada sam pjan,vorsipi lete na sve strane,nema biranja. Ali da ne bude da smaram samo sa Slayer-om,sada cu vas malo smarati sa mojim drugim omiljenim bendom. Dakle,niko od ovih navedenih Megadeth "lupaca' ne moze prismrdeti njemu: Quote
Sandman Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) Mikkey Dee!!! Car! Osim shto je sad u Motorheadu,meni je on josh veca faca zato shto je bio u King Diamondu. Edited September 7, 2008 by Sandman Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Mikey je nenadjebivi car!Cepa za cistu 10-ku...neverovatan bubnjar,po meni jedan od najboljih bubnjara u rock n' roll muzici u globalu. Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ovo je tema o Megadethu! Imate temu o bubnjarima i temu o Slayeru! Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Mikkey Dee svira u Motorhead-u. Prouci tematiku. Megadeth tema bi mogla dobiti jedan rename...Megadeth - nauka o paranoicnim narkomanima...ili Megadeth - kako vise mrzeti tudji bend,nego voleti svoj. Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ti pises na temi o Megadethu, a mrzis ga i proseravas se ovde. Bar da pises o bendu nego smaras sa Slayerom i Motorheadom i njihovim bubnjarima Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Drago mi je sto te smaram. Ja Megadeth ne mrzim,naprotiv,izuzetno ih volim i cenim kao bend.Cak cenim i onog raspalog sizofrenicnog musavca,posto je sjajan muzicar.Ali nikada nije lose malo bockati napaljene likove kao sto ti. Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ja nisam napaljeni lik, pobogu nisam klinac, volim Megadeth, ali nisam zaludjenik. Mene samo smara kada neko na nekoj temi pise nesto sto nema veze sa njom. Jos samo fali da na temi o Automobilima pocnes da pises o Slayeru i Lombardu pa posle onom ko se pobuni kazes da je napaljenik Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Tamo me neces videti,posto me automobili zanimaju ko lanjski sneg.Iako,i tu ima povezanosti: "Mrzis ih,proseravas se,idite odavde"...sta ja znam,meni to zvuci napaljenicki. Quote
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Kada te smaraju komarci jel ih ti ubijas jer si napaljenik, ili zato sto te smaraju? Odoh ja na temu o automobilima Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Pa.losa ti je komparacija...ne moze se to porediti. Pridruzujem ti se na automobilima. Quote
Totamealand Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Mikey je nenadjebivi car!Cepa za cistu 10-ku...neverovatan bubnjar,po meni jedan od najboljih bubnjara u rock n' roll muzici u globalu. Smem li da spomenem kako je otkinuo na Helloweenovom ''Rabbit don't come easy''? Da budem malo originalniji. A Gara ostavite da počiva u miru... Quote
Mita Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 realno pojasnjava neke stvari Bobby Jarzombek Quote
VoivodBG Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Prodajem Megadeth - The System Has Failed original, u odlicnom stanju 1000 dinara. Quote
Vic Rattlehead Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 A Horgh je clan Megadeth-a? Nego,kada sam pjan,vorsipi lete na sve strane,nema biranja. Ali da ne bude da smaram samo sa Slayer-om,sada cu vas malo smarati sa mojim drugim omiljenim bendom. Dakle,niko od ovih navedenih Megadeth "lupaca' ne moze prismrdeti njemu: Steta sto sivra u najdosadnijem bendu na svijetu. Quote
Recommended Posts