Andrija Smith Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Steta sto sivra u najdosadnijem bendu na svijetu. Konacno da se slazem sa necim. Quote
Sandman Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Da li ste vi normalni? Joj,kad vam Lemi dodje... Quote
Andrija Smith Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Pa sta ja sad da mu radim... To je moje misljenje, mozda ne bas najdosadniji, ali definitivno jedan od dosadnijih. Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Sva sreca pa ste vas trojica "strucnjaka" medju retkima koji tako misle. Razumem kada se nekom nesto ne svidja,licni ukus,ali Motorhead dosadan?Jebote zivot. Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Dobra dobra...neg bre stvarno ko je ovo? Quote
Sandman Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Sad quote-ovah da vidim da u nazivu slike mozhda ne pishe ime. Hilari Daf. Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Sad quote-ovah da vidim da u nazivu slike mozhda ne pishe ime. Hilari Daf. Neje bre Hilari, vec Haylie... Quote
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Није битно која је, за Лемија добра је! Quote
_powerslave_ Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Ko je sad ta? Pa sad videh na netu, glumica je u pitanju, u svakom sluchaju prvi put chujem za nju, dok za Hilari znam.... Quote
Sandman Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Ova joj dodje sestra valjda. +1 Otkad si provalio za to,stalno upotrebljavash to "+1". Quote
Aces High Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 hahahah Motorhead dosadan? OMFG neverujem sta citam.......... Quote
Sandman Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Da se malo vratimo na temu: Uzeh sad da slusham malo "The World Needs A Hero",jerbo odatle pochinje moje iskustvo sa ovim odlichnim bendom. Zapravo ne bash od tog albuma,vec od kompilacije "Still Alive...And Well?",ali na njoj se ionako nalazi pola ovog albuma,i pored toga i par live snimaka medju kojima je i "Holy Wars" koja mi se (ne znam ni sam zashto) nije u pochetku svidjala. Elem,taj album ne spada objektivno ni medju prvih 5 Megadeth albuma,ali meni ima veliku emotivnu vrednost (kao i Reload) jer me podseca na ceo jedan period zhivota. Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Је л' добра будућа снајка, а ? Ne lici ova na Hilari Daf...meni vise jebeno lici na Dzil Keli,poznavaoci "onih" filmova ce znati o kome je rec. A ko je ta Haylie Duff?Nikad cuo za nju.Ne svidja mi se,vise volim crnke. Quote
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 daj nista joj ne fali bre sta izmisljas Quote
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Еј а стварно личи на Џил Кели, има Леми право. А ако 'оћеш неку црнку, ено ти га Том Араја ... латино, права расна Чилеанка ... плус има нежан & топао гласић. Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 daj nista joj ne fali bre sta izmisljas Covece,je l' ti mozes shvatiti kada se nekome nesto ili neko ne svidja?Ja nisam rekao da joj nesto fali,vec da mi se ne svidja.Ajd' ne budi naporan. Еј а стварно личи на Џил Кели, има Леми право. А ако 'оћеш неку црнку, ено ти га Том Араја ... латино, права расна Чилеанка ... плус има нежан & топао гласић. Kazem ti,Dzil Keli,glavom i bradom...sisama ne doduse,po tome se i razlikuju. Neka hvala...uzmi ga za sebe. Quote
Recommended Posts