Imenjak Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 ti mora da znas nekog skakaca cim se kiselo smejes! Quote
blondie Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Die Dead Enough Its twilight and I wake up hot My body's soaked in a cold, cold sweat I re-enact the lurid scenes And clawed engravings in my head Oh, I can't punch hard enough and I run I can't kick high enough and I run I can't shoot straight enough and I run I can't hold on enough and I run Oh, I can't stay down enough and I run I can't take pain enough and I run I can't bleed fast enough I can't die dead enough The air is thick, but the oxygen's thing My heart is beating like a drum, boom! And ice is flowing through my veins Explosives o my lips and lungs I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to There's just something deep and strange inside of me I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to Something's just compelling me to run into the dark And now I'm more driven than before And now I live just to settle score And now I feel the nearness of you breath Now I introduce you to your death I can't stay down enough, die dead enough I can't take pain enough, die dead enough I can't bleed fast enough, die dead enough I can't die dead enough, die dead enough ovu je pjesmu dave napisao za mene.. samo za mene. Quote
blondie Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 ovo ima da pustam djeci kao uspavanku.. ima da sve da znaju od megadeth, i bubnjeve su da im kupim - ocu citav ovaj album da znaju odlupati do pete godine. a onda cemo preci na panteru. mama ce im kupiti svu mogucu opremu, vodice ih na koncerte, ako treba i na kraj svijeta, da vide megadeth. ja sam skroz skrenula s mozgom. ja mislim da je to od `die dead enough` - to je najbolja stvar koju je dave ikad napisao - toliko je licna. slusam je na repeat od 9 sati jutros.. a sad je pola 3.. prsla s mozgom. Quote
blondie Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 ovo je u stvari jedina pjesma koju sam na koncertu odslusala tako sto sam okrenula ledja stageu, i otplesala je sama sa sobom. ovo je moja pjesma. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Nema nista od toga! Mastejn je jednostavno, sa svima u svadji - jedino je uspeo da se pomiri sa Mencom, dok Elefsona ochima ne moze da vidi..... za sire narodne mase postoji Butcherian Vibe, tu mozete procitati jedan veoma iscrpan intervju sa gospodinom Dejvom - i sve ce vam biti jasno. Ovo je, siguran sam, poslednji album Megadetha. budi tako dobar pa daj neke informacije po tom pitanju iz intervjua.... Quote
blondie Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 tamo pise kako je dave meni napisao die dead enough i kako mi je posvetio citav album u stvari.. i eto, ostalo je nebitno Quote
blondie Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 najbolja stvar koja mi se desila gotovo u zivotu bio je koncert .. to je .. muzika.. ocu opet. die dead enough. Quote
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Die Dead Enough Its twilight and I wake up hot My body's soaked in a cold, cold sweat I re-enact the lurid scenes And clawed engravings in my head Oh, I can't punch hard enough and I run I can't kick high enough and I run I can't shoot straight enough and I run I can't hold on enough and I run Oh, I can't stay down enough and I run I can't take pain enough and I run I can't bleed fast enough I can't die dead enough The air is thick, but the oxygen's thing My heart is beating like a drum, boom! And ice is flowing through my veins Explosives o my lips and lungs I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to There's just something deep and strange inside of me I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to Something's just compelling me to run into the dark And now I'm more driven than before And now I live just to settle score And now I feel the nearness of you breath Now I introduce you to your death I can't stay down enough, die dead enough I can't take pain enough, die dead enough I can't bleed fast enough, die dead enough I can't die dead enough, die dead enough ovu je pjesmu dave napisao za mene.. samo za mene. lepo, lepo! jeste, jedna od najboljih barem u skorijoj proslosti! Quote
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 NAJBOLJA IKADA!!!!!!!!!!!!!! kako god ti kazes! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 tamo pise kako je dave meni napisao die dead enough i kako mi je posvetio citav album u stvari.. i eto, ostalo je nebitno u narednoj situaciji kada budes pokusala da budes duhovita, skini se s neta, majke ti, a ionako se trudis da ostavis utisak da imas duplo manje godina nego shto imas.... 'ozdrav.... Quote
blondie Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 u narednoj situaciji kada budes pokusala da budes duhovita, skini se s neta, majke ti, a ionako se trudis da ostavis utisak da imas duplo manje godina nego shto imas.... 'ozdrav.... here we go again.. LJUDI VRATIO SE CO`EK NA TEMU! Quote
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 here we go again.. LJUDI VRATIO SE CO`EK NA TEMU! Dread & Fugitive Mind strikes again! i 4 konja debela ponovo jashu! Quote
blondie Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Dread & Fugitive Mind strikes again! i 4 konja debela ponovo jashu! mustaine, ajd sad da se uozbiljimo Quote
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 mustaine, ajd sad da se uozbiljimo pa, šmrc, mislim i da je red...... Čola umro! Quote
blondie Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 pa, šmrc, mislim i da je red...... Čola umro! Quote
Imenjak Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 ma shala naravno... e da je imenjak sada ovde... bilo bi smeha do suza.... krokodilskih... uzgred niste culi, Kebu saranjuju sutra.... Quote
blondie Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 daj ba kakvog sad kebu! ajd prestani Quote
Vick Tim Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 E ja sam kupio repliku flashe kojom je ubijen Chola...znate onu...koja mu je nabijena u dupe...evo...napravio sam posebno mesto u sobi za nju...i slavim dan kada je proizvedena jer je uchinila tako humano delo... Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 E ja sam kupio repliku flashe kojom je ubijen Chola...znate onu...koja mu je nabijena u dupe...evo...napravio sam posebno mesto u sobi za nju...i slavim dan kada je proizvedena jer je uchinila tako humano delo... poz brate............... srecna Nova!!! Sve najbolje ti zelim, bash ono sto ti zelish sebi! Kada ce proba??? poZ! daj ba kakvog sad kebu! ajd prestani opusteno Dzaja premino malocas! salim se! Quote
Vick Tim Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 poz brate............... srecna Nova!!! Sve najbolje ti zelim, bash ono sto ti zelish sebi! Kada ce proba??? poZ! Takodje...sve najlepshO i najboljO...ti mene pitas kad ce proba... ja nemam sta da radim,kad bi ti hteo probu da imamo? sreo sam Spaleta u gradu koji je rekao da ga ne diramo do 10-tog...ne znam zasto...kao raspust i ono...sto se mene tice,mozemo i sutra da imamo probu...ajd' vidi pa javi...hehehe...delikvent je ovde...fino... Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Takodje...sve najlepshO i najboljO...ti mene pitas kad ce proba... ja nemam sta da radim,kad bi ti hteo probu da imamo? sreo sam Spaleta u gradu koji je rekao da ga ne diramo do 10-tog...ne znam zasto...kao raspust i ono...sto se mene tice,mozemo i sutra da imamo probu...ajd' vidi pa javi...hehehe...delikvent je ovde...fino... ok.... kako spale kaze... samo da skine onaj Ashes... vec jedno,.... shatro izgrebao mu se disk bash na toj pesmi! i almost honest da uvezbas, i ako imash vremena, skidaj za mene solaze iz Hangara... nesto sam zauzet u poslednje vreme! uskoro ce svirka! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Dread & Fugitive Mind strikes again! i 4 konja debela ponovo jashu! You shake my hand and I got your fingers.... Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 You shake my hand and I got your fingers.... do jaja je text, nema sta! tj. skoro svi njegovi textovi imaju neku poentu... i dobri su! Quote
Recommended Posts