Andrija Smith Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Samo da navratim da kazem koliko je dobar onaj mini solo iz Ona-Vuk, jebeno savrsenstvo! Quote
Sandman Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Samo da navratim da kazem koliko je dobar onaj mini solo iz Ona-Vuk, jebeno savrsenstvo! Narodnjak,ali prejeban! Quote
Totamealand Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Zbog tog sola sam počeo da slušam Megadeth. Quote
Andrija Smith Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Hehe kul, ja tu pesmu tek kasnije cuo... Poceo da ih slusam 0.1sec posle odslusanog Hangar 18-a. Quote
jana03 Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 само Даве Мустаине остали су испушене луле мада слејер..... мхм Quote
M-16 Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 Ma,Slayer je keva!!!!!!!!Nadam se da ce Megadeth uskoro doci u Bg,mada,koliko se o tome pricalo predhodnih meseci,cisto sumljam Quote
lemmy sixx Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 I tvoj potpis je vec poceo smarati,pa ti niko ne prigovara. Quote
hypnos Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 ma ja sam she wolf cuo prosle god...i namrtvo je stvar naravno solo na kraju na koji mi se kosa dize. a rust in peace je prva pjesma koju sma cuo od megadjede Quote
Vic Rattlehead Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) I tvoj potpis je vec poceo smarati,pa ti niko ne prigovara. Taj potpis stoji od koncerta i stajace do sledeceg, do neke druge izjave Edited October 3, 2008 by Vic Rattlehead Quote
Night Prowler Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Prva pesma koju sam cuo od Megadeth-a je Holy Wars, a album ona kompilacija Back To The Start. Quote
ninga Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Taj potpis stoji od koncerta i stajace do sledeceg, do neke druge izjave Надам се да ће то бити што прије! Иначе, изјава је стварно за похвалу... Прва пјесма коју сам чуо je Symphony of destruction (најбољи метал спот), послије тога сам купио албум... и полудио. Quote
Aces High Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Moj prvi album je KIMB (naravno), a prva pesma Last Rites/Loved To Death.... Quote
M-16 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Kad vec pisete o tome,prvi Megadeth cd koji sam nabavio je Countdown to Extinction.Slusam ga vec 3 godine i nije mi dosadio.verovatno najbolji metal cd svih vremena Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Mozda u paralelnom univerzumu,ovde nije sigurno. Quote
Andrija Smith Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Kad vec pisete o tome,prvi Megadeth cd koji sam nabavio je Countdown to Extinction.Slusam ga vec 3 godine i nije mi dosadio.verovatno najbolji metal cd svih vremena Au brate prećera ga sad... Quote
In The Flesh Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Mozda u paralelnom univerzumu,ovde nije sigurno. U ovom je Master of Puppets. (izvini Lemmy ) Quote
Sandman Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 CTE sigurno nije najbolji metal album ikada,sam Megadeth ima nekoliko boljih albuma od njega. U Lemmy-jevom univerzumu najbolji album je Seassons In The Abbys. Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Pa jedan od najboljih jeste,to je sigurno.Ali za mene ipak postoji samo jedan najbolji album. U Lemmy-jevom univerzumu najbolji album je Seassons In The Abbys. Upravo tako. Da preciziramo,najbolji metal album. Quote
M-16 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Tek sad sam video sta sam napisao.Pogresio sam,priznajem.Izvinjavam se.Hteo sam da napisem da je najbolji cd Megadeth-a,bolji od "Rust in Peace"(licno msljenje).Ali i ti ga pretera!Master najbolji?!?!"Reign In Blood" ga moze pojesti za dorucak!! Quote
Ranis Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Mozda u paralelnom univerzumu,ovde nije sigurno. hahahahahahaahahahahahahha Quote
_powerslave_ Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Meni lichno je CTE jedan od najboljih albuma ever, a kad sam navodio najbolje thrash albume stavio sam ipak SFSGSW zato shto je to chista thrashina, dok CTE ipak nije thrash, vec lagani ulazak u mainstream, i definitivno najkompletniji Megadeth album. Quote
In The Flesh Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Tek sad sam video sta sam napisao.Pogresio sam,priznajem.Izvinjavam se.Hteo sam da napisem da je najbolji cd Megadeth-a,bolji od "Rust in Peace"(licno msljenje).Ali i ti ga pretera!Master najbolji?!?!"Reign In Blood" ga moze pojesti za dorucak!! Po brzini i agresiji,da. Takodje mislim da je za nijansu i produkcijski bolji,ali sve ostalo,PO MOM MISLJENJU,je na strani Mastera. Ipak govorimo o 2 najcesce pominjana thrash metal albuma,koji se uzimaju kao poredjenje za bilo koji izdati thrash album,tako da ulaziti u rasprave koji je bolji je malo nepotrebno. Da se razumijemo,ja obozavam Slayer i poslije Master-a Reign mi je najbolji thrash album svih vremena. Rust in Peace ide odmah potom. Quote
M-16 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 U pravu si.Trulo je raspravljati oko ova dva albuma.Meni se Reign dopada vise ali ne sporim kvalitet albumcine kakav je Master.To je moje misljenje.Nekome se mozda najvise dopada neki treci album,vidim da pominjete Seasons.Sve to je ok.Drago mi je da ima toliko dobrih metal albuma Quote
Recommended Posts