Totamealand Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Ne volem Slayer, tako da se u tu diskusiju ne uključujem. Preslušao sam Reign in blood, South of heaven, Seasons in abyss i Christ ilusion. Sve su to fini albumi, ljudi su kao muzičari fenomenalni, ali tako ne uživam u tekstovima... Što se tiče Countdown to extintion, i po meni je najbolji album Megadetha, jedan mi je od omiljenih metal albuma uopšte, ali svakako nije najbolji. Quote
Sandman Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Kada bih bas morao da izdvojim najbolje Megadeth albume onda bi to bila trilogija PSBWB,SFSGSW i Rust In Peace,plus kao favorit iz licnih razloga The World Needs A Hero. Posle njih idu svi albumi(sem Riska) koju su po kvalitetu za klasu iza ali i dalje mnogo dobri albumi. Prosto ne moze biti samo jedan album. Quote
lemmy sixx Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 I sada cu,naravno,ponovo ja biti kriv sto se na ovoj temi pise o Slayer-u. Quote
hypnos Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Moj prvi album je KIMB (naravno), a prva pesma Last Rites/Loved To Death.... au ta je meni jedna od naj pjesama koje sam ikada cuo...onaj uvodni dio.da se najezis Quote
Andrija Smith Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Žestoko je opljačkao Baha za uvod u tu pesmu, ali nema veze. Quote
The Trooper Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 pa nije opljackao... to je delo koje stoji svima na raspolaganju za slobodnu upotrebu i smatra se za opste dobro samo nije dozvoljeno da uzme i da prodaje to kao svoje delo.. sto on i ne radi Quote
The Trooper Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 e da zanimljivost(mozda znate): Set the world afire se prvobitno trebala zove Megadeath Quote
hypnos Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 e da zanimljivost(mozda znate): Set the world afire se prvobitno trebala zove Megadeath ja nisam znao za to.. Quote
The Trooper Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 ima sajt www.askdavemustaine.com postavis pitanje i bot ti odgovori, samo pitaj "megadeth" sve ce ti objasni lepo Quote
Andrija Smith Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Pfff pitam ga Are you gay? a on mi odgovori I have no idea! Quote
M-16 Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 hahahahahahahah hhahaha....Glupi bot!!trebalo je da predpostave da ce biti takvih pitanja pa da smisle neki odredjeni odgovor Quote
Tower... Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Konačno sam preslušao So Far, So Good... So What! Nikad jači album, dolazi mi odmah iza KIMBa po omiljenosti sada. Rast In Pis je na trećem mestu, a Pis Selz nešto ne volim, možda zato što je većina pesama sranje. Inače, za sve pametnice koje tvrde da je Pis Selz zreliji album od KIMBa, oba su nastala u isto vreme i pesme sa Pis Selza su bile u setlistama MegadetHa dok KIMB još nije ni izašao. Pljas. Jadan sam. Quote
Dekadent Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 pitao sam Dejva da li ce da dodje u Srbiju,on mi govori o svojim najomiljenijim filmovima. Pa sam ga pitao da li veruje u boga,on je rekao da je hrishcanin. Ma okej,nije losh program. Quote
Night Prowler Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Konačno sam preslušao So Far, So Good... So What! Nikad jači album, dolazi mi odmah iza KIMBa po omiljenosti sada. Rast In Pis je na trećem mestu, a Pis Selz nešto ne volim, možda zato što je većina pesama sranje. Ja ne podnosim So Far, So Good... So What!... Jedino sto odatle mogu da slusam su Anarchy In The UK, In My Darkest Hour i Into The Lungs Of Hell... Ove ostale su mi potpuno bezidejne. Dave uzasno peva, iako inace jako volim njegov stil pevanja, ovde uzasno zvuci... Quote
Sandman Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Konačno sam preslušao So Far, So Good... So What! Nikad jači album, dolazi mi odmah iza KIMBa po omiljenosti sada. Rast In Pis je na trećem mestu, a Pis Selz nešto ne volim, možda zato što je većina pesama sranje. Dobro si se setio da ga preslusas. Ovaj komentar da je vecina pesama sa Peace Sells sranje je totalno proseravanje. Ja ne podnosim So Far, So Good... So What!... Jedino sto odatle mogu da slusam su Anarchy In The UK, In My Darkest Hour i Into The Lungs Of Hell... Ove ostale su mi potpuno bezidejne. A Set The World Afire i Mary Jane?Ccc. Pa ova prva sto je pomenuh spada medju sam vrh Megadetha. Quote
Night Prowler Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 A Set The World Afire i Mary Jane?Ccc. Pa ne znam. Jednostavno mi ne lezi ceo album... Mozda ce mi nekad leci, al' sada tesko... Quote
Totamealand Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Ja nešto ne volim mnogo Mary Jane, a ni Set the world afire jednostavno ne ide u glavu, čak ni posle ovih godinu dana. Ali, u suštini, album je veoma dobar. Bio mi je jedan od prvih i zato mi je veoma drag, kada sam čuo onaj tapping solo u Hook in mouth, zinuo sam. Quote
M-16 Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Sad me podseti na tu solazu...remek-delo...ponovo se zaludeh za Megadeth Quote
Totamealand Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Ja sam stalno zaluđen Megadethom, meni je to neprolazno. Quote
Night Prowler Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Ja sam stalno zaluđen Megadethom, meni je to neprolazno. I ja isto Quote
_powerslave_ Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Album SFSGSW sabija, moze te vi prichati shta ocete ali to je jednostavno tako...prava thrashchina... Quote
Tower... Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 Mene jedino s tog albuma smara glupa pesma Ses Pistolsa... Quote
M-16 Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 "Anarhista u Ujed. Kraljevstvu"???Kult!Pesma koja je svojevremeno bila kult cele punk generacije.Lepo je od cika Dave-a sto se setio da je odsvira Quote
Recommended Posts