AstralliS Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Nekima se gorepomenuti i ne dopada toliko, ali što više slušaš, više te uzima. U tom smeru donekle ide i System, ali čini mi se da se na Worldu održava jedan konstantan tempo, nema toliko variranja oko kvaliteta pesama. Quote
Night Prowler Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Album je genijalan, mada ima nekih sranje pesama tipa Recipe For Hate i When... Quote
In The Flesh Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Meni je Recipe for hate odlicna. Citav album mi je super osim Motopsycho,kako li se vec zove. Ono je vjerovatno najgora pjesma ikad snimljena. Quote
Night Prowler Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Moto Psycho je bas odlicna pesma Prva koju sam cuo od Megadeth-a. Quote
vudun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Meni je Recipe for hate odlicna. Citav album mi je super osim Motopsycho,kako li se vec zove. Ono je vjerovatno najgora pjesma ikad snimljena. Slažem se sa ovim čovekom u potpunosti! Moto Psycho je bas odlicna pesma Prva koju sam cuo od Megadeth-a. Quote
SkullKrusheR Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 ima na tom albumu dosta jako dobrih pesama, a ima i promashaja (po meni losing my senses, moto psycho, uz disconnect i recipe for hate koje malo smaraju), ali sve u svemu, solidan album. Quote
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 U svakom slučaju kao najveći hajlajti albuma ističu se "Dread and the Fugitive Mind" i "Return to Hangar", a prate ih... hmmm... sve ostale. Quote
Vic Rattlehead Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Jedina sa tog albuma koja nije neka je Burning Bridges. Quote
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 I onaj instrumental "Silent Scorn", veoma lepo. Quote
SkullKrusheR Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 silent scorn nije losha, ali smara pomalo. dobro je shto ne traje ni 2 cela minuta. Quote
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Let me introduce myself, I'm a social disease... Quote
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Promises sa tog albuma je jedna od najjacih balada. Quote
Totamealand Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Polovina pesama na tom albumu je zaista odlična, redovno slušam Dread and the fugitive mind i Return to hangar. Takođe obožavam naslovnu, Promises, 1000 times goodbye i uvrnutu Losing my senses. Ostale nisu naročito pamtljive i nije im jedan od jačih albuma. Quote
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Za mene je taj album vrlo bitan,kako za moje slusanje Megadetha,tako i metala uopste. Quote
_powerslave_ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Promises sa tog albuma je jedna od najjacih balada u metalu. Quote
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Pa u metalu i uopste,mada da me pitas koje su najjace ostale i dalje bih ti nabrojao sigurno nekih 30 pesama. Quote
blondie Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Promises sa tog albuma je jedna od najjacih balada. jedna od najjacih ikada. u svijetu muzike. Quote
Moody Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Sada sam preslushao novi album i svidja mi se!!! Najjacha mi je Washingtown Is Next!!!! A i text iste je do jaja!! Quote
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Za novi album nisam iskreno ni imao vremena da preslušam, ali ispraviću to narednih dana. Danas sam slušao RIP i World, again. Quote
SkullKrusheR Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 meni je united abominations prejak album, bolji i od tshf i twnah. jedina slaba tachka je nova verzija a tout le monde-a. Quote
Totamealand Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Realno, ta nova verzija je promašaj, u potpunosti bez poente. Da je nema, album bi vrlo verovatno bio najjači od Cryptic writings. Quote
SkullKrusheR Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 po meni i jeste najjachi od cryptic writings-a, mozda bolji i od njega. Quote
Recommended Posts