Dekadent Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Megadeth is jamming in the studio mood:rockin Quote
ninga Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Одличан концерт. Јес можда боља постава али јебеш ти то... она публика у Буенос Аиресу је ненормална. Пјевају гитарске дионице, помјерају се у ритму као један организам... искрено до бола, не може боље (једино у постави Фридмен, Елефсон,Менза). Quote
RNA Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Видео бих тебе да живиш у Фениксу на 40 степени целе године. Quote
SkullKrusheR Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 pogledah napokon blood in the water. prejak koncert! do jaja izbor pesama, super su odsvirane, broderick me odushevio. jedino je publika bila sranje, kao da su doshli da gledaju kleptona, a ne megadeth. Quote
RNA Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Ћути, можда су стварно и очекивали Клептона. Quote
hypnos Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ima li ko link za taj koncerti kako se zove uopste? volio bih ga pogledati Quote
SkullKrusheR Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 imash na proshloj strani link za torrent. Quote
Wendigo Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Naletih danas na ovo: Megadeth - From the Vaults Vol 4 Birmingham pt.2 10-13-1990 (Dressing room, Live show, Backstage/dressing room, Outside arena/Bus, Autograph signing, on the bus, Dave on MTV(taped off TV) Ne znam tacno sta je ovo i kakav je kvalitet, ali sam krenuo da skidam. Videcemo... Evo link za torenat: http://isohunt.com/torrent_details/5357119...eth?tab=summary Quote
Routasydän Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Ja sam nasao neki torrent od 5,3 gb i toliko ima seedera da sam skinuo za jedan dan. Slika je perverzija, do jaja DVD Quote
Vic Rattlehead Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Ljudi, je l' znate vi koje je izdanje u pitanju, prikazuju navodno Mustainea u kimonu i pletenici kako radi borilacke vjestine? Je l' to nesto zvanicno, ili sta? Quote
David Seaman Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Ima nesto na "Arsenal of Megadeth" DVD-u. Nema puno cini mi se, koliko se secam jos prikazuju koko skace s padobranom. Quote
Wendigo Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Zajebite dvd za koji sam ostavio link, posto je sjeban. Moze da se gleda negde do polovine i onda izbaci neki error. Probao sam razne kombinacije i player-e ali ne vredi. Jedino mi preostaje jos da ga konvertujem u divx, pa da vidim hoce li tako raditi. U picku materinu, bas am popizdeo! Inace radi se o kvalitetnom bootleg-u, koji su verovatno snimali njihovi ljudi, posto je snimljeno iz raznih uglova, a ima i scena iz backstage-a. Cini mi se da ima jedna stvar na Arsenalu sa ovog koncerta (Rattlehead ako se ne varam). Jebem ti zivot! Quote
Mr.Hate Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Zajebite dvd za koji sam ostavio link, posto je sjeban. Moze da se gleda negde do polovine i onda izbaci neki error. Probao sam razne kombinacije i player-e ali ne vredi. Jedino mi preostaje jos da ga konvertujem u divx, pa da vidim hoce li tako raditi. U picku materinu, bas am popizdeo! Inace radi se o kvalitetnom bootleg-u, koji su verovatno snimali njihovi ljudi, posto je snimljeno iz raznih uglova, a ima i scena iz backstage-a. Cini mi se da ima jedna stvar na Arsenalu sa ovog koncerta (Rattlehead ako se ne varam). Jebem ti zivot! Pa to je onda Clash of the titans turneja!!! Jedna od najlegendarnijih turneja thrash metala od nastanka!Raspitajte se kod starijih koji su jos bendovi svirali tu i sve ce vam biti jasno. Quote
hate squad Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Na toj tuneji su se valjda Kerry i Dave definitivno popickali! Jos se secam postera iz Cao-a koji mi je visio na zidu... Quote
Vic Rattlehead Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ima nesto na "Arsenal of Megadeth" DVD-u. Nema puno cini mi se, koliko se secam jos prikazuju koko skace s padobranom. Izgleda da ja onda nemam pravu verziju Arsenal of Megadeth, nema ni Martijeve audicije na njemu. Quote
Night Prowler Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Prepoznajete li lika desno? http://www.megadeth.com/gallery/main.php?g..._serialNumber=3 Quote
Mr.Hate Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Prepoznajete li lika desno? http://www.megadeth.com/gallery/main.php?g..._serialNumber=3 Jebo te lebac-Kerry King!De iskopa ovu fotku?Ovo je neka sredina osamdesetih ili kasnije? Quote
Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Tada Dave jos nije svirao Jacksona vec neku kantu Quote
hypnos Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 da to je king prepoznaje se po njegovoj posebnoj kosi... Quote
SkullKrusheR Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 ima snimaka na tjubu dok je king josh svirao u megadethu. Quote
Totamealand Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 King je svirao u Megadethu??? Quote
Recommended Posts