Routasydän Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Naravno da je svirao u Megadethu. Trebao je i Dimebag Darell da bude gitarista, ali je odustao jer nije bilo mesta za njegovog brata. jbg Quote
Vic Rattlehead Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Svirao par koncerata, kao ispomoc. Quote
jana03 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Dekadent Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 <br />aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<br /><br /><br /><br /> shta,dolaze? Quote
vudun Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Svirao par koncerata, kao ispomoc. Управо то. Па њих двојица су прилично добро стајали раније ... па се десило шта се десило. што је мизерна ствар. Чуди ме да се овде коче за Керија, како нису знали да је свируцкао са Мегадедом. Е сад, не могу тачно да тврдим које свирке су то биле ... да не огрешим душу. Кога баш прецизно интересује нека изгугла. Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 On je odradio par nastupa sa njima,tamo negde '84. Quote
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Jebote odete na wikipediu i tamo sve lepo pise, ko je kad svirao i zdravo djaci E skinuo sam DVD - Blood in water, i to za jedan dan svih 5,3gb i do jaja je slika, bas do jaja, razbija, jedino me smara sto nema menije vec odmah pici koncert Quote
blondie Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Видео бих тебе да живиш у Фениксу на 40 степени целе године. nije to tako strasno kako ti mislis.. tamo je klima vrlo ugodna, jako malo vlage, odlicno je za plucne bolesnike. a i ovdje ima taj neki fazon - cak i u hladnijim drzavama - ljudi se zakopcaju do vrata, a dole nanulice, japanke i sl. veze s mozgom nema ko je pominjao snimak s padobranom, gdje to ima da se pogleda? Quote
ZmYchE Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Видео бих тебе да живиш у Фениксу на 40 степени целе године. Pametnjakovic, povezi duks ispod majicu i bog zna sta jos, debele farmerke i japanke... Nije bila fora kako je tamo vruce, nego Dejv u Japankama... koliko puta imas sansu da vidis ovako opustenu "kucnu varijantu" neke "slavne licnosti" ... I to opasni Dejv... FORA BATO FORA! Quote
blondie Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 ne zna RNA za fore. on je co`ek streber Quote
PuPaK Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Jes da se ubacujem u raspravu ko cigance u kontejner al moram samo da kazem da je CRYPTIC WRITINGS JEBENA DROGA!!! Quote
Vic Rattlehead Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 Now, about the songs: I have five of the nine that appear to be mine completely written and arranged. There are two more that are Shawn's, and James has a potential part for a song, as well as Chris. I have to say that the energy and musical vein is from the period you have all been requesting. I know I have written something good too, when I am playing something and I curl my lip up when I assault my guitar. Andy said, "Awwight! ye got a bit ov de ole lip snarlin' goin now wight matey?? I can without a doubt say that there is a song on here that is somewhat like "Poison Was The Cure." There seems to be a 'color' around this song that is reminiscent of the flair and energy from that period. This color is evident on several songs. Ask Jeff or Shane. Them not being band members also helps deter them from doing a cover-up and saying it sounds great . . . if it didn't. But it does sound great, and I am more excited about this new record than I was with UA or anything in the last several years. I must confess that when Justis comes in and he and his band are stocked and howling about how fast and how heavy the new stuff is, it does make me feel great. He has really finicky taste and loves the really heavy stuff; especially the fast double-bass drum parts. I AM NOT SAYING THAT THIS IS RUST IN PEACE.2! But, I can say that the five out of nine songs I have arranged, I like and love them all, and every one of the songs has one or more of the strong points of me as a guitarist being showcased instead of me writing songs for radio - radio that won't play us anyway. OPA! Quote
SkullKrusheR Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 toooooooooooo, jebeno!! jedva chekam! Quote
jana03 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 мастејн је кралј остали могу да му дуде дуду! Quote
lemmy sixx Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Musavi je retardirana iskompleksirana kretencina...uvek bio,i uvek ce biti.I tu nema diskusije.Ono sto je bitnije,je da je taj covek odlican muzicar i da pravi odlicnu muziku.To sto je on nula od coveka,apsolutno nikome od nas nista ne bi trebalo da znaci,posto smo mi konzumenti njegove muzike,a ne njegovi prijatelji.I tu se prica zavrsava. Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Musavi je retardirana iskompleksirana kretencina...uvek bio,i uvek ce biti.I tu nema diskusije. Topic to discuss: Je li ti njega licno poznajes pa pricas o njegovim kvalitetima? Ako da, zovite me kad se sledeci put vidite da se i ja upoznam s njim. Quote
M-16 Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pročitaj i ostatak posta pa onda seri Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pročitaj i ostatak posta pa onda seri Bojim se da te nista nisam pitao. Quote
The Trooper Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Now, about the songs: But it does sound great, and I am more excited about this new record than I was with UA or anything in the last several years. I must confess that when Justis comes in and he and his band are stocked and howling about how fast and how heavy the new stuff is, it does make me feel great. He has really finicky taste and loves the really heavy stuff; especially the fast double-bass drum parts. nadam se I AM NOT SAYING THAT THIS IS RUST IN PEACE.2! za razliku od vecine bendova, kojima je uravo novi album najbolji i neprevazidjen Mastejn je u ovoj recenici vrlo realan Quote
lemmy sixx Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Topic to discuss: Je li ti njega licno poznajes pa pricas o njegovim kvalitetima? Ako da, zovite me kad se sledeci put vidite da se i ja upoznam s njim. M-16 ti je rekao,ja cu ponoviti...procitaj ostatak posta pa onda seri. A o njegovim kvalitetima govorim na osnovu hrpe i gomile bullshita koja je izasla iz njegovih usta tokom svih ovih godina na sceni.On je jedini muzicar za koga ja tvrdim da je kretencina,i to zahvaljujuci njegovim izjavama.Mozda su i ostali,ne znam,ali barem to drze za sebe. Quote
vudun Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Mustaine nije kreten več neviđeni narcis, između ta dva velika je razlika. Čak štaviše, mislim da je genije. Ali znate kako u narodu kažu: ''Od genija do ludaka - jedna dlaka.'' Quote
Recommended Posts