Vic Rattlehead Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Koliko traje album i koja je najduža pjesma? Quote
vudun Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Jel' je bolji od 'World Needs A Hero' ? Ali budite realni, tj. objektivni. Quote
MEGGY Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 upravo sam skinula prvu pesmu 'blackmail the universe' , nisam bas nesto ostala bez daha Quote
vudun Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Evo ja sam pre nabavke albuma, skinuo samo 'Kick The Chair' , čisto iz znatiželje. Pesma je veoma dobra, i što je najbolje apsolutno je THRASH! E sad, ne znam za resto albuma, videćemo... Quote
Vlaja Buraz Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 'Die Dead Enough' je evrovizija gora od Alogije. 1 Quote
Baal Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 hahahaha Tears In A Vial je moj favorit iz senke Quote
Vlaja Buraz Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Evo spiska po redu (ovako je kod mene na disku): 1. Blackmail the Universe 2. Die Dead Enough 3. Kick the Chair 4. The Scorpion 5. Tears in a Vial 6. I Know Jack 7. Back in the Day 8. Something I'm Not 9. Truth Be Told 10. Of Mice and Men 11. Shadow of Deth 12. My Kingdom Come Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Evo spiska po redu (ovako je kod mene na disku): 1. Blackmail the Universe 2. Die Dead Enough 3. Kick the Chair 4. The Scorpion 5. Tears in a Vial 6. I Know Jack 7. Back in the Day 8. Something I'm Not 9. Truth Be Told 10. Of Mice and Men 11. Shadow of Deth 12. My Kingdom Come ok....thanx....dakle, blackmail.... je dosadna pesma koji će mu kurac to na albumu.... Quote
vudun Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Ja sam čuo sam 'Lomljenje stolice' , i pesma je zaista jaka. Da li je moguće da je resto albuma BAŠ toliko drugačiji ? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 pazi 'vamo....stoji da je album koncipiran k'o prošli....stolica je najtvrdja pesma na albumu, to stoji, ostale su u nekom thrash/rock crossover fazonu, tipičnom za megasmrt u devedesetim....više thrasha bi se reklo da ima na prošlom albumu..... Quote
Kai Hansen Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Jel' je bolji od 'World Needs A Hero' ? Ali budite realni, tj. objektivni. Ne znam...IMHO nije...ali za dlaku! BTW Kick The Chari je jedina na albumu koja "podseca" na thrash..ostatak je melodic heavy :/ @Baal Tears in a vial je meni govno u senci Quote
vudun Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Back in the day when Megadeth was thrash... Znači sluša se 'Rust In Peace'. To im je poslednji thrash album. Quote
Assignment Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Album je super, ima i thrash i melodic metal. Na momente podseca cak i na Peace sells ili Rust in peace... Preslusao sam ga dva puta do sada i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen. Gitare su konacno opet bas heavy... Mnogo bolje od zadnjih dva albuma (Risk i World needs...) a kao i uvek zadnjih 10 godina bolji od Metalice... Quote
Guest kArLo Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Album je odlican. Vise cu moci da kazem nakon prvog slusanja. Quote
MEGGY Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 a sta znam...moze da prodje moj favorit je die dead enough Quote
MEGGY Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 zasto bi mene interesovalo misljenje drugih ljudi? imam svoj mozak koji vrlo dobro moze da proceni sta mi se svidja a sta ne.,btw. volim alogiju Quote
S Posted August 11, 2004 Report Posted August 11, 2004 Album nije tolko los za grupu koja je davno prosla svoj kreativni zenit... Ima par finih pjesama, par sranja... sve skupa prosjecno ali moze se reci Ok... Dobar izgovor za jos jednu turneju... Quote
MEGGY Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 prosto ne mogu da verujem kako je pesma 'diE dead enough' ZARAZNA AARGGGGHHHHHHH!!!!!! CEO YEBENI DAN ISPIRAM MOZAK NJOMEEEEE!!!! Quote
Kai Hansen Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 ja sam odavno prestao da slusam taj album...da ta pesma je zarazna ....a i "Back In The Day"...ali radije cu da slusam novi Vader thank you Quote
Fantomni Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Odlichan album...Shta je i za ochekivati od jednog od najiskrenijih metalaca...Skoro sve pjesme su odlichne... Produkcija na nivou! Quote
vudun Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Album je ustvari trebao da se zove ''Erection has Failed''. Quote
Vic Rattlehead Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Poslije n-tog slušanja mogu i ja konačno da kažem svoje mišljenje. Album je dobar, ima odlilnih stvari kao Scorpion, Back in the Day (podsjeća li vas na Osjavače početak?), Die Dead Enough, Of Mice and Man, BTU, Truth Be Told, a Tears in a Vial, My Kingdom i Something I'm Not su tu, čini mi se, samo da popune prostor. Anyway, ovo je pristojan comeback, i najvažnije je da album nije razočarenje. Quote
dr.lecter Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Album me pozitivno iznenadio Skinuo sam ga jos prije dva mjeseca kad je Boro Macola(RIP) provalio onaj spanski sajt... Par pjesama bi komotno mogle da stoje na CTE... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 Album nije tolko los za grupu koja je davno prosla svoj kreativni zenit... Ima par finih pjesama, par sranja... sve skupa prosjecno ali moze se reci Ok... Dobar izgovor za jos jednu turneju... tako nekako možda jedva natprosečan album....a stvarno ima par djubre stvari.... Quote
Recommended Posts