Night Prowler Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Ja mislim da je Slayer... Do jaja, jos samo da ova turenja dodje kod nas... Quote
Vic Rattlehead Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Zanimljivo bi bilo čuti taj materijal. Quote
RaVeN Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 “I can’t confirm the band or the dates yet, and I have to go get my youngster up for school. Rest assured, as soon as we are ready to announce it, you will be one of the first to know.” Dakle... Metallica ili Slayer. Metallica ?? ... pre bi Mustaine sam sebi qrac popusio nego svirao s' njima ... ionako ih napusava i dan danas na svakom koraku !! Ak' bidne Slayer...jaooooooo Quote
Vic Rattlehead Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Griješiš... pogledaj par strana unazad Quote
RaVeN Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Mislis zbog onoc srceparajuceg poziva i njegovog jos iskrenijeg odgovora .... hahahah ... ma zato ga i volim ... KRALJCINA !! :) I dalje verujem da ce nece biti Metallica ... kako god, valjalo bi to gledati ako budu negde u blizini !! Edited April 12, 2009 by RaVeN Quote
Guest HEFEST Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Vjerujem da jedva ceka da primi tvoju poruku. Zbog iste ocekujem album vec sljedece nedjelje. Ukoliko ga ne bude,ne kloni duhom ,vec mu poruci jos nesto. Evo ga nas pametnjakovic opet!!! Quote
Guest HEFEST Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 A dje si sto godina? Evo me!!! Tu sam da ti otezam zivot!!! Hehehehehe!!!! Quote
In The Flesh Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Evo me!!! Tu sam da ti otezam zivot!!! Hehehehehe!!!! Neka si malo... Fuck Metal!!! Quote
Guest HEFEST Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 mislim bilo kako bilo ja vise volim megadeth al ne dipr brate... metalika je veliki bend i njihov ucinak za metal scenu je dostojan svakog postovanja Ali takodje ima i svojih negativnih uticaja u ovom njihovom potonjem izdanju. Dozvolili su da od giganta metala postanu obicne pickice koje Mustejn treba da leci?! Bruka! Sami su se popisali na sve sto su pre toga uradili. Koji su razlozi za to sem njihove tankoce? Jason je uradio dobro sto je pobegao i zbog toga je jedini clan Metlice kojeg i dalje cenim. I stare stvari sad kad slusam neka gorcina se javi u grlu jer mi podsvest kaze - oni su sad slepci - Quote
M-16 Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 (edited) Pišeš gluposti.Metallica je raskinula sa thrash metalom još (po mom mišljenju,naravno) 1988,tako da si dvadesetak godina zakasnio sa pljuvanjem.Oni sada rade nešto potpuno drugo i to dobro prolazi kod publike.I ja lično više volim Megadeth,ali reći da je Metallica sranje,da su slepci i da su se prodali je i više nego apsurdno.Sve u svemu,već odavno sažvakana tema za raspravu Inače,kada treba očekivati izlazak novog Megadetha?Čini mi se da sam negde pročitao septembar/oktobar Edited April 13, 2009 by M-16 Quote
lemmy sixx Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Sve u svemu,već odavno sažvakana tema za raspravu Ma nije,bas je to zanimljivo i originalno. Quote
Vic Rattlehead Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Ma nije,bas je to zanimljivo i originalno. Uvijek i iznova Quote
Naragoth Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 It never ends :) Sve je to zavera, kazem ti ja ! Quote
lemmy sixx Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Uvijek i iznova I nikada nece prestati. Quote
Drogarito Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Jel ima neko link za knjigu Dave Mustaine:Are you ready to take the risk? Quote
Ozziris Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Evo teme za glozenje Megadeth fanova U pitanju je naveliko poznata solaza is she wolf-a...pa odlucite sta je bolje..po meni na Martijevoj je kvalitetniji zvuk, dok je koncepcijski Pitrelijeva neuporedivo bolja! Quote
LukaHM Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Jel ima neko link za knjigu Dave Mustaine:Are you ready to take the risk? koliko sam ja cuo ta knjiga izlazi 2010 godine Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 koliko sam ja cuo ta knjiga izlazi 2010 godine Ne,ta je izasla,al ne znam da li je ima ovde,poprilicno je mala oko 120 strana.a u jesen 2010. izlazi Dejvova autobiografija(poceo je skoro da je pise) Quote
Drogarito Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 She Wolf bites again =) Cool su obe. Quote
blondie Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 cim izadje auotbiografija, ja kupujem cijeli tiraz u medjuvremenu, obavezno ovjerite za fanove i one koji to nisu.. realno, iskreno, i veoma informativno. Quote
dethman Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Evo teme za glozenje Megadeth fanova U pitanju je naveliko poznata solaza is she wolf-a...pa odlucite sta je bolje..po meni na Martijevoj je kvalitetniji zvuk, dok je koncepcijski Pitrelijeva neuporedivo bolja! Naravno, znate da Mastejn svira 90% te solaze, a ova dvojica su imali po nekoliko taktova pre nego sto krene udvojen deo... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Co'ek misli na one produzene verzije poput one sa Rude awakening-a. Aj da se neki od njih ne bi naljutio....Marti je troo thrash,a Al je kulturiska thrash.:-) ali,malo mi je melodicniji Pitreli,tako da odje dam i ja glas njemu Quote
SkullKrusheR Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 da, bash je thrash... odavno sam prestao da ga poshtujem... Quote
Recommended Posts