Night Prowler Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Hefield je uvijek bio bolji vokal od Mustainea Meni nije. Stvar ukusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Jebeš svaku Megadeth vs Metallica raspravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ^ Amin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Jebeš svaku Megadeth vs Metallica raspravu... Eh, da je vise ljudi sa ovim stavom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Da i ja kazem nesto. Meni je Metallica bend #1, ali sa druge strane mnogo volim da slusam i Megadeth i zato nikad ne ulazim u ove Metallica vs Megadeth rasprave (sad sam evo usao) zato sto stvarno nema svrhe. Moze se raspravljati u beskraj. Dok god budu pravili dobre pesme, ja cu ih slusati bez obzira da li je neko govorio da je James bolji pevac od Dave-a ili ne i da Marty bolje solira od Kirka ili ne itd, itd, itd. To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 . Car!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ljudi sta vam je dobro u sviranju Brodericka? Meni njegovo izdrkavanje opasno ide na kurac, i svi ti "Betcha cant play this" lickovi. Friedman je bre za njega intergalakticki imperator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ljudi sta vam je dobro u sviranju Brodericka? Meni njegovo izdrkavanje opasno ide na kurac, i svi ti "Betcha cant play this" lickovi. Friedman je bre za njega intergalakticki imperator. Martija niko ne sme da dira,o'ma ima da bijem,on je druga dimenzija,ali jbg,njega u dedama odavno nema.Nego evo sta broderika cini odlicnim. Covek je klasicar,svira od malena i klavir i klasicnu gitaru i violinu,njemu je arpedjo igra(zato s takvom lakocom i svira martijeve solaze,sto nekad zvuci previse plasticno),bilo da je izdrkavanje bilo da je martijev stil(naravno svako ko pokusa da skine martija nikada nece zvucati kao on,ali broderik mu je najblizi,od svih koji su do sada pokusavali,a i na njega se ugledao,a i imao je dosta materijala,a Drover se vise ugledao na stil Krisa Polanda) Na live in San Diego npr je odlicno zvucao,a i na nekim snimcima na ju tubetu I cak je i taj arpedjo u betcha can't play this(koji je u fazonu Stenlija Dzordana,dzez gitariste koji sve melodije svira tapingom kao npr ovo Stairway to heaven ) ubedljivo melodicniji i savrseniji od svih snimaka ko god da je od shredera tamo snimao. E sad ce da vidimo kako ce se uklopiti u Megadeth,sa svojim solo deonicama.Prema recima Dejva je fantastican. Inace sto se Martijevog novog albuma tice,ima jebeno dobru obradu Asu e no sanka,pravo remek delo.A evo sa albuma iz 2003 jedna super stvar-It's the unreal thing Marti-san Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zale Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Martija niko ne sme da dira,o'ma ima da bijem,on je druga dimenzija,ali jbg,njega u dedama odavno nema.Nego evo sta broderika cini odlicnim. Covek je klasicar,svira od malena i klavir i klasicnu gitaru i violinu,njemu je arpedjo igra(zato s takvom lakocom i svira martijeve solaze,sto nekad zvuci previse plasticno),bilo da je izdrkavanje bilo da je martijev stil(naravno svako ko pokusa da skine martija nikada nece zvucati kao on,ali broderik mu je najblizi,od svih koji su do sada pokusavali,a i na njega se ugledao,a i imao je dosta materijala,a Drover se vise ugledao na stil Krisa Polanda) Na live in San Diego npr je odlicno zvucao,a i na nekim snimcima na ju tubetu I cak je i taj arpedjo u betcha can't play this(koji je u fazonu Stenlija Dzordana,dzez gitariste koji sve melodije svira tapingom kao npr ovo Stairway to heaven ) ubedljivo melodicniji i savrseniji od svih snimaka ko god da je od shredera tamo snimao. E sad ce da vidimo kako ce se uklopiti u Megadeth,sa svojim solo deonicama.Prema recima Dejva je fantastican. What he said slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jana03 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 e muzicari vama svaka cas nego oce li skoro dejv sa ekipu kod nas e to bi bio potez inace ovako--drkqanje na suvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Vala bio bi red, ali, kako stvari stoje, veoma teško. Mada, nada umire poslednja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ove godine nema ni 1% sanse a za sledecu sto da ne...em promovise nov album, em bi ovi nasi mogli da se iscimaju za gigantour. ubiju vise muva jednim udarcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Mustaine: "I've made the record of my career. It's as aggressive as anything I've played in years. It's faster than anything that I've heard in a long time. The record is the best Megadeth record I've ever done by far. It's my favourite record. I've been playing songs to people and everybody goes -- 'Whoo!' or 'F--- yeah!' That's been the consensus -- a lot of whoo-hoos, hugs and f--- yeahs." Ako je ovo zaista ovako.... brrrrrrrrr.. MRAK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Držim ga za reč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Youthanasia, bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Nemoj sad da se vredjamo, Countdown to Extinction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ako su mjerila agresivnost i brzina,onda ne treba da se trudi. Nadmasiti Slayer ne moze. To mu je najbolji album do sad?? Pa nije ni izasao jos. Rust in Peace evo 20 godina jos malo,pa rastura i dalje,kao i CTE. Ko garantuje da nece dosaditi poslije mjesec dana? Malo mi je ovo klinacki sa njegove strane,ali...daj boze da bude kako on kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Bog nece da da, nego kad tacno izlazi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ako su mjerila agresivnost i brzina,onda ne treba da se trudi. Nadmasiti Slayer ne moze. Megadeth i ne treba da nadmaši Slayer, jer je to totalno različit fazon muzike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 (edited) Živi bili pa čuli i novi Megadeth i novi Slayer Edited June 25, 2009 by M-16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Čućemo. Ja bih najviše voleo da me prošle godine Metal Church nisu žestoko razočarali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Vala baš. MC je bend koji je verovatno najviše podbacio 2008, ali zato Megadeth neće (bar se nadam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ne bi trebo da omane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 (edited) NOVA PESMA! NOVA PESMA! NOVA PESMA! HEADCRUSHER! http://www.mediafire.com/?jzmu2mzkkmw# EDIT: Prekinuo sam pesmu posle minut, ne svidja mi se nimalo. Nadam se da je fake. Edited June 25, 2009 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts