rattlehead Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Preterali ste! Nije bas toliko los, ima how the story ends, 44 minutes, baladu, instrumental.... Nije u rangu megadeta ali nije bas ni toliko los. 4 Quote
Stansfield Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 @megafann Kakva bre publika? O cemu ti pricas? Imas njihov zvanican sajt sa kojeg mozes da skines sve do jedan koncert u zadnjih 5,6 godina. Svi koncerti su profi, njihova mixeta, nikakva publika, nikakve pizdarije. Ranije si imao mogucnost da skines samo ceo koncert, sad da skines po pesmu pojedinacno. Tvoje je da skines ili ne? Pretpostavljam da je tvoj odgovr "ne" i svi srecni. Ja cu da skinem, ali sa nekog drugog i tako jos vise raspizditi Larsa i usreciti Davea. Znajuci da njegova sreca i tebe cini neopisivo zadovoljnim zato mi je drago sto cinim jos jedno dobro delo vernim fanovima. Nista licno, ali ti i tebi slicni postajete robovi licnosti, a ne fanovi muzike. Uzivate li vi uopste u albumima ili frustrirano ocekujete svaki sledeci potez svojih idola? Ajmo malo o albumu za promenu. Sta vam se svidja, sta ne? Koje bi ste pesme voleli da cujete uzivo? Uporedjivanje sa ranijim radovima i to... ima snimak i koncerta iz bg?! Quote
Guest HEFEST Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Nemo seres!!! Nego dela gledaj vamo. Evo je jedna cool emisija. Na kraju svi djuture svira stvar od Martija. Nice!!! http://www.youtube.com/watch?v=uwWOKxRsNRE 1 1 Quote
hate squad Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 (edited) http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=128217 Edited October 6, 2009 by hate squad Quote
Night Prowler Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Ne svidja mi se setlista. Koji kurac toliko hvali Endgame a svira samo jednu pesmu sa njega? Aj da pretpostavim da je kraca setlista zato sto je double-headline. Kad budu svirali duze dodao bih In My Darkest Hour, nesto sa Youthanasie, Trust a sa novog 44 Minutes i How The Story Ends. Quote
LukaHM Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 (edited) e da sramota je da sa jutanazije godinama sviraju samo tout le monde...ja bih npr voleo da cujem opet victory uzivo (reprezentativna megadet pesma ) pa killing road (najbolji martijev solo), addicted to chaos, black curtains... http://www.youtube.com/watch?v=wnB5d96yPdI :rockdevil: :rockdevil: Edited October 6, 2009 by LukaHM 1 Quote
Sandman Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Addicted To Chaos obavezno.Jedna od najboljih pesama. Quote
Drogarito Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 LUCRETIA!!!Btw bas me zanima kako su odsvirali rattle goddamn head. Evo linka Quote
Totamealand Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Nije loša set lista, mada je prilično uobičajena. Drago mi je što vidim Devil's island i Rattlehead, a pretpostavljam da je i Holy wars/Mechanix kombinacija zanimljiva. Quote
Floyd Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 endgame po meni i nije tako los album, ali definitivno nije bolji od death magnetica.... 3 Quote
M-16 Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 pretpostavljam da je i Holy wars/Mechanix kombinacija zanimljiva. Nije im ovo prvi put da to rade Quote
rattlehead Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ne sviraju samo a tout le monde sa jutunezije, sviraju cesto i reckoning day Quote
LukaHM Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 poslednji put kad su svirali reckoning day je na that one night koncertu 2005-te.. Quote
Ozziris Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 ma dajte vi meni black friday i desintegrators i ja srecan 2 Quote
Drogarito Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 I ain't superstitious i my last words ili chosen ones. Quote
rattlehead Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Nemojte to da radite, smorice nam se Dejv... Niko nece pesme iz poslednjih 10 godina! heheeheeee Jbg, jeste realno, jeste. I za mene jos Rust In Peace, pa gde bi kraj bio Quote
Drogarito Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Od ,,novijih'' ashes in your mouth,angry again i youthanasia Quote
Totamealand Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 ma dajte vi meni desintegrators i ja srecan Moja omiljena. :rockdevil: Quote
Drogarito Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ja sam tu pesmu prvi put cuo pre 2 sata xD Quote
rattlehead Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Zna li neko da li su ikad svirali uzivo rust in peace...polaris? Nikad to nisam video Quote
Drogarito Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Mislim da su svirali u Italiji na monsters of rock 1992.Za lucretiu sam siguran.Mrzi me da trazim diskove. Dajte linkove za neki koncert. Quote
rattlehead Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Ipak mislim da nisu tad svirali Quote
Drogarito Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Stvarno se ne secam.Moracu da pogledam taj koncert opet.Btw evo bootlega iz Atine 2001. http://www.bunalti.com/?p=1532 Quote
Guest HEFEST Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 (edited) Dejv je bog!!! http://www.youtube.com/watch?v=YPgtKD1XDPc Izuzetno prijatan lik!!! Edited October 9, 2009 by HEFEST Quote
Recommended Posts