vudun Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 ''Реци баба где унука спава, да бараба кућу не обара''!!! Quote
rattlehead Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Hail to the power age, lest the viral hour comes Raise the flag of voltage, bow to circuitry unknown Kneel before the processor, lords of static laugh Electrons in submission, you must know who I am Quote
МегафаН Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 ''Реци баба где унука спава, да бараба кућу не обара''!!! "tri će puta olistati gora, dok se lola vrati iz zatvora" Quote
The Trooper Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Preslusao sam novi album, stvarno nije los. Mnogo vise u pravcu onog starog tresa osamdesetih, mnogo brzi i tvrdji od Abominationsa. Quote
El Pistolero Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Preslusao sam novi album, stvarno nije los. Mnogo vise u pravcu onog starog tresa osamdesetih, mnogo brzi i tvrdji od Abominationsa. mnogo bolji od UA Quote
МегафаН Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 poslije peace-ova i kantdauna, endgejm je najbolji 2 Quote
Totamealand Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Meni se za nijansu više sviđa UA, ali The System has failed je mnogo bolji od oba. Quote
In The Flesh Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Ko je ovaj kreten sto na svaki post u kom se Endgame ni ne spominje u negativnom kontekstu,vec samo konstatuje da ima i boljih albuma,lupa minuse? Je li moguce da si toliko nenormalan? 1 2 Quote
Drogarito Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Iskuliraj ili ces dobiti minus Edit:Ontopic http://www.youtube.com/watch?v=Y-elSoqhesk 1 Quote
МегафаН Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 hahaha ja ne znam koji vam je qrac sa tim minusima i plusevima, ne kontam tu foru nikako 3 5 Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Ko je ovaj kreten sto na svaki post u kom se Endgame ni ne spominje u negativnom kontekstu,vec samo konstatuje da ima i boljih albuma,lupa minuse? Je li moguce da si toliko nenormalan? Josife,to si ti?A da,izvini,njega boli kurac za minuse,nije on. Quote
The Trooper Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) Meni se vise svidja UA. To je već stvar ukusa. Abominejšns je vise u hevi fazonu, a Endgejm je ipak dobar treš u Mastejnovom stilu, kakav samo on zna da smsli... zajeban i u neku ruku prljav. EDIT: Kakav i treba da bude. Edited January 14, 2010 by The Trooper 2 Quote
El Pistolero Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) Jes' kurac. UA mi nije legao cak ni posle dve i po godine od kako je izasao, al to je sve stvar ukusa. Ne kazem da je Endgame "antologijski" album, ali mi se znatno vise dopao. Uostalom na svakom metal sajtu je bolje ocenjen... EDIT: TSHF je bolji od oba, to je tacno!!! Edited January 14, 2010 by El Pistolero Quote
F4R15 Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Preslušao sam 2 puta Endgame nakon dužeg vremena, i album je, u odnosu na ostale Megadeth radove, promašaj, uz još par albuma naravno. =/ 1 7 Quote
Talvi Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 E, aj' neka mi neko osvezi pamcenje: jel' Megadeth nekad uradio remix "Angry Again" na foru da je u refrenu vokal provucen kroz neki elektro filter? Kanda sam to nekada davno cuo i sad mi pade na pamet ali ne znam jel' to stvarno ili sam ja nesto usnio... Quote
Talvi Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 E da, sad se setih da se taj remix cuje i u onom skrivenom medley-u na kraju "Capitol Punishment", ali sam ja siguran da sam ga cuo i celog, mimo toga. Dakle, zna li iko? Quote
МегафаН Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 lijepo za čuti. http://www.bravewords.com/news/130512 Quote
ludi_dragoje Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 evo, nakon što sam sebi dao malo vremena da ukapiram Endgame, mogu samo da kažem - ne shvatam ljude koji kažu da im je ovo najbolji ili jedan od boljih albuma.. pa kako pored svih albuma od Peace Sells-a do Cryptic Writings-a zaboga??.. inače, među te ljude je i Mustaine, što je najgore.. 'njemu je ovo najbolji album' - jes kurac... 1 1 Quote
rattlehead Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Od angry again imas onu extended verziju, ako na to mislis. ima je na youtubu Quote
LukaHM Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) kul intervju...snimak iz megadet studija vic's garage Edited January 23, 2010 by LukaHM Quote
Recommended Posts