Guest HEFEST Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Како га је товарио? Човек каже да је све што је икад радио "backfire", да се све што Ларс и другари дотакну претвара у злато. Он своју каријеру сматра лошом, иако је продао преко 15 милиона албума (сада је број и већи, пошто је филм снимљен пре седам година). Кука о томе како би све дао да се врати у 1982. и да промени ствари, како му се плаче кад му на улици неко довикне: "Металика" итд. Jesmo li mi gledali isti film? Ja to na mom snimku nemam uopste, a dobio sam original DVD tek kada je izasao. Druge verzije doduse nisam ni gledao niti znao da postoje. U mojoj verziji Dave samo sedi na kaucu i krevelji se nesto Larsu i prica mu kako je ceo zivot cekao slican trenutak da bi im se osvetio i da bi mogao lepo da ih tovari za to sto su mu ucinili. Sama ta prica iskljucuje ovo sto si ti napisao. Izvinjavam se unapred ako je moj DVD nepotpun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Padao grad na Megadethu juče i Dave se grlio sa Larsom na sceni - ultimateivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Jbg..picketina ostaje picketina! Zasto li me ne bi zacudilo da dejv odradi jednu mini turneju sa toliko zakletim neprijateljima? 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tnMoYp4jDkg&feature=related 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Ako je tačna set lista iz Sofije koju sam video, Megadeth nije svirao čak ni Tornado of Souls. Znači da smo mi u Pešti odlično prošli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Istorija, muda-sarme, kad je Dejvu propao glas. Bas sam se smorio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Slabi su bili juce,razocarenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=tnMoYp4jDkg&feature=related Je l' ovo bio Sofia specijal ili je ovako bilo na svakom Sonisphereu? Edited June 23, 2010 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Special, baby 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 ja sam siguran da bih posle ovog am i evil mogao da izvrshim samoubistvo i da ne bih zalio ni za chim. ne moze bolje od ovoga. NE MO-ZE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 You can say that again. Nestvarno je bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) Padao grad na Megadethu juče i Dave se grlio sa Larsom na sceni - ultimateivno! dobili ljudi lepu kintu, sto onda da se ne grle... edit: a fak, ostavio sam post na gej temi. Edited June 24, 2010 by Milenko Tepic 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Megadeth je za mene najbolji bend u okviru velike četvorke, ali kad nastupa s njima očigledno otaljava posao. Na solo nastupima se trude da budu bolji, mada je, što se mene tiče, u Pešti moglo i još bolje. Pogledajte ovaj klip iz Pešte za Tornado of Souls što sam gore okačio. Čućete kako Dave u najavi pesme sa dozom cinizma govori o "privilegiji" koja mu je ukazana da svira sa velikom četvorkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=142010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Svaka cast za onaj nastup u Sofiji. Majstrorski odsvirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gSo26rmChOQ Jbg, nema zajednicka tema, pa cu postaviti ovde!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 OK je, ali u principu, samo su sva trojica prepricavali ono sto su vec rekli u onim pismima nakon smrti :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kupio sam Endgame posle Sonisfira u Sofiji. Ubacim CD, prva pesma je uvod kao Into the Lungs of Hell, druga pesma izuva, i, onda pola albuma pop. Ali, dobro, to je prvo slušanje. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaHM Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KThylWEp80I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kupio sam Endgame posle Sonisfira u Sofiji. Ubacim CD, prva pesma je uvod kao Into the Lungs of Hell, druga pesma izuva, i, onda pola albuma pop. Ali, dobro, to je prvo slušanje. Što ga toliko vremena nisi čuo u Mp3 formatu, da bi znao vredi li kupovati, ili ne? Ja čekam od izlaska da ga kupim, ali eto, nije bilo u Pešti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ima ljudi koji ne vole Mp3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pedia kaze za novi album... TBA (2011) Je l' bilo reci o tome uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Ne volim ni ja Mp3, ali sam prinuđen da ga koristim. @Tower, ako se ispostavi da ti se album na duži rok ne svidi, prodaj meni CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts