МегафаН Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ovo zvuci predobro da bi bilo istina, ali bez obzira zvuci i izgleda awesome , ima li linak za cijeli uradak, jel se pojavilo vise!? Quote
dethman Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Ovo zvuci predobro da bi bilo istina, ali bez obzira zvuci i izgleda awesome , ima li linak za cijeli uradak, jel se pojavilo vise!? Bice Odlično mu zvuči glas, ali mislim da je ono editovano do zla boga. I miks je čudan jako. Na 99% zivih albuma se edituje i nasnimava, cak i kad su PUNO bolje pevaci od Dejva u pitanju. Obratite paznju na deo "paid by the alliance..." Miks je sulud, na mestima prekompresovano, na glavnom solu je iskljucena Broderikova gitara, onda odjednom neka grupica ljudi vice nesto... Quote
Vic Rattlehead Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Nadam se da ovo nije finalni audio koji će biti na DVD-u i CD-u. Quote
Doom Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Kakva je ovo prevara. Kako ih ne mrzi. Quote
Bata Trokrilni Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Kao i većina live albuma... Zato su bootlezi zakon. 2 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Long live butlezi! Ima snimaka loseg kvaliteta,ali zato ima i jako dobro odradjenih,al tu osetis pravu energiju,i kako je stvarno zvucala svirka.Oko 70% ukupne zike omiljenih bendova i muzicara danas slusam kroz butlege,tu je sve sirovo,na ovim zvanicnim lajvovima svi zvuce savrseno,jebem ti to,ispeglali ga i uredili ko za studio,onda odes na cert i cujes kako krklja u mikrofon. Jbt kad se setim Cepelina i How the west was won i DVD-a(Pejdz i savrsene melodicne solaze,maltene bez greske,licks iz snova),i onda originalnih snimaka npr sa Knebwortha,iz Long Beach Arene ili LA Foruma,ko razlicite svirke da su(totalno drugacije solaze,negde malo traljave,zivlje,prirodnije,tek tu osetis Led Zepp). Quote
bloodchild Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ovom majmunu sto je mixovao ovaj dvd treba zabraniti rad...Ovo bi moja baba bolje uradila.Ovde se pola stvari ne cuje.Ccccc ja kao veliki fan Megadeth-a mogu da kazem da je ovo uzasan snimak.... Quote
M-16 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 (edited) Da si još malo veći fan znao bi da Dave učestvuje u miksovanju svakog albuma Megadetha, tako da, ako je neko kriv za lošu produkciju, to je Mustaine. Inače, prenesi tvojoj babi da je tražio Sneap, verovatno da mu pokaže nešto Ovo bi treblo da je lista pesama za ovaj Rust in Peace live DVD: 1.Holy Wars...The Punishment Due 2.Hangar 18 3.Take No Prisoners 4.Five Magics 5.Poison Was The Cure 6.Lucretia 7.Tornado Of Souls 8.Dawn Patrol 9.Rust In Peace...Polaris Edited August 29, 2010 by M-16 Quote
Mita Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1577684570145&ref=mf ko ima fejsbuk mali ima 15 god 14 septembra u Dangubi mozete da dodjete da cujete Quote
Mita Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 (edited) dupli post Edited August 29, 2010 by Mita Quote
M-16 Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Basista fura neki Tower wannabe stajl 1 2 Quote
Vic Rattlehead Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Odlična izvedba, odlična stvar: http://www.youtube.com/watch?v=NEyUm2i4B6w Kako Fridmen pravi gej pokrete dok svira. Quote
МегафаН Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Fridmen je uvjek bio gej, samo sto je to posle jutanazije postalo izrazenije , sto ne znaci da ne jebe kevu sto se tice gitare... a pjesma je vhunska i ne znam sto je ponekad ne bi odsvirali, a pogotovo bi trebali Dred end fjudzitiv majnd. Quote
Totamealand Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Desetka za trud što se tiče one solaže, ali da se ne lažemo, dečko je upropastio 90% tonova. Treba tu još mnogo vežbe, ali ima potencijala. 1 1 Quote
Mita Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Basista fura neki Tower wannabe stajl od kako znam coveka (vec 4 godine) lik je bio ovakav tako da bic pliz 1 1 Quote
Guest милка зоофилка Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 сва тројица су ми слатки. ју ју. 1 Quote
Guest милка зоофилка Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 златни ретривер измедју добермана и булмастифа. па има ли шта сладје? кјууууут. Quote
Drogarito Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) More like Cocker Spaniel Edited August 31, 2010 by Drogarito 1 Quote
Tower... Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Basista fura neki Tower wannabe stajl od kako znam coveka (vec 4 godine) lik je bio ovakav tako da bic pliz Mito, Ministar je pre dve godine imao kratku kosu. Stalno mi govore na sve strane da ličim na njega, da imam istu frizuru, ali imam je oko dve do tri godine duže. Desetka za trud što se tiče one solaže, ali da se ne lažemo, dečko je upropastio 90% tonova. Treba tu još mnogo vežbe, ali ima potencijala. Slažem se. x) Mada, ako ništa drugo, mali me je inspirisao da i ja krenem da skidam taj solo. x) Quote
Mita Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 nije nego pre tri(il cetri valjda ne mogu se sad sastavim ) kada se vratio iz Indije ali i tad je furao taki neki fazon 1 Quote
Red Viper Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Mito, Ministar je pre dve godine imao kratku kosu. Stalno mi govore na sve strane da ličim na njega, da imam istu frizuru, ali imam je oko dve do tri godine duže. Luka, odrasti. Quote
LukaHM Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IFQ3TRMrf7s&feature=player_embedded 2 Quote
МегафаН Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Lars tel mi to plej dis song tonajt haha ne bi drukcije. Quote
LukaHM Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 (edited) pazi ovo oni uopste nisu ni vezbali, tako da je jos i dobro ispalo...ali zvuk ovog bas bubnja je kriminalan, ddrum je apsolutno sranje sad je na shawna red da ode na metalikin koncert i zatrazi im frayed ends of sanity! Edited September 2, 2010 by LukaHM Quote
Recommended Posts