biohazard Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) OK! Ali samo mi navedi da je u jednom delu isprozivao imenom i prezimenom jednog bivseg clana! Ta prva recenica se ne odnosi na Martija, a druga se odnosi samo na Drovera. Uostalom, nista neprijateljski nije upuceno iz tog klipa, nemoj da generalizujes stvari. P.S. Pun mi je kurac ljudi koji naprave nalog i od prvog posta krecu da se raspravljaju sa ostalima, narocito na Megadeth forumu. Daj, odrastite vise i prelezite te glupave decje bolesti. Megadeth vs Metallica??? Koga uopste boli kurac, siguran sam da 90% ovog foruma voli oba benda, bez obzira na to sta pricali. Slusajte muziku! Eh, i ti meni govoris da generalizujem stvari. Ko je uopste spomenuo Metaliku? Nije isprozivao nikoga imenom i prezimenom, normalno. Medjutim, izjava da je Shawn "tkan od njihovog materijala", ili kako se vec izrazio, vredja i njega samog (Dejva). Da sviraju uz neku ritam masinu, osecajnije bi zvucali. Okej, ne krivim ja ni Mustaina. Ne moze sigurno da kaze 'jebiga, ljudi, bubnjar nam nema pojma ali ni mi nismo nesto, pa neka ga.' Ali, mi to ne moramo da ponavljamo, zar ne? Da se razumemo, meni je Megadeth omiljeni bend. Normalno je da im tokom godina opada kvalitet. A vrlo dobro znamo koja je on govnara pa me nece cuditi kad sutnedrovera iz benda (nadam se uskoro) i pocne da prica da ne zna kako jebend sa njim uopste funkcionisao Eto, jednom da i on bude u pravu. Edited October 30, 2010 by biohazard 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Eh, i ti meni govoris da generalizujem stvari. Ko je uopste spomenuo Metaliku? Nije isprozivao nikoga imenom i prezimenom, normalno. Medjutim, izjava da je Shawn "tkan od njihovog materijala", ili kako se vec izrazio, vredja i njega samog (Dejva). Da sviraju uz neku ritam masinu, osecajnije bi zvucali. Okej, ne krivim ja ni Mustaina. Ne moze sigurno da kaze 'jebiga, ljudi, bubnjar nam nema pojma ali ni mi nismo nesto, pa neka ga.' Ali, mi to ne moramo da ponavljamo, zar ne? Da se razumemo, meni je Megadeth omiljeni bend. Normalno je da im tokom godina opada kvalitet. Eto, jednom da i on bude u pravu. Nisi ti pominjao Metallicu. To se ne odnosi na tebe. Bilo je tako ljudi koji naprave nalog i na prvom postu napisu gomilu gluposti, na sta obavezno dolazi i prepirka ostalih clanova foruma. Dakle, nemoj prihvatati ovo licno, nije bilo tebi upuceno (vracaj polako strane unazad pa ces se i sam uveriti, ne znam tacno gde je). Slazem se sa tobom da je Megadethu potreban bolji bubnjar. Drover svira precizno, ali izgleda kao mumija. On je za mene jedna obicna setajuca (sedeca) komedija od muzicara. Chill. Enjoy the music! MEGADETH!!! Edited October 30, 2010 by El Pistolero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 @biohazard FART Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nije isprozivao nikoga imenom i prezimenom, normalno. Medjutim, izjava da je Shawn "tkan od njihovog materijala", ili kako se vec izrazio, vredja i njega samog (Dejva). Da sviraju uz neku ritam masinu, osecajnije bi zvucali. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 gtfo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ne brinite, siguran sam da je Drover prvi na spisku da izleti... samo je pitanje vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A ko da dodje na njegovo mesto??? Nesto mi se ne cini da je moguc neki comeback. Jedan svira u drugom bendu, drugi se vise ne bavi muzikom, treci mrtav, a cetvrti (fan favourite, pogadjaj ko?) se osusio od droge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaHM Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 vinnie colaiuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Vinnie je citav album The System Has Failed snimio za 3 dana, al mator je mnogo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 BIG4 - official DVD http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=c473c742a208ecb1487bbdad5550daab3da2f9ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Je l' ima negde posebno izdvojeno samo ona dodatna dva sata? Mrzi me da skidam sve komplet kad sam vec gled'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Vinnie je citav album The System Has Failed snimio za 3 dana, al mator je mnogo! I zabole ga patka da se bakće po metal bendovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 BIG4 - official DVD http://www.psychocyd...550daab3da2f9ba Da nisam gledao onu verziju iz juna, pomislio bih da je ovo dobar koncert sto se zvuka tice i pjevanja tice, haha kako su ga editovali (bar sto se megadeta tice, samo sam to pogledao, zasad), samo, meni je jebacki u obliku trzalice big four. Za one koji ne zele sve da skidaju na prvom disku su Anthrax, Megadeth, Slayer a na drugom gazde i dodatci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 A ko da dodje na njegovo mesto??? Nesto mi se ne cini da je moguc neki comeback. Jedan svira u drugom bendu, drugi se vise ne bavi muzikom, treci mrtav, a cetvrti (fan favourite, pogadjaj ko?) se osusio od droge. Nisam siguran da se sasusio od droge nego je imao neku tesku operaciju a i takav na dijalizi je bolji od ovog svezeg...sto udara ko da je na dijalizi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 pomislio bih da je ovo dobar koncert sto se zvuka tice i pjevanja tice, haha kako su ga editovali (bar sto se megadeta tice, samo sam to pogledao, zasad), Pa Megadeth su i morali editovati koliko su ocajni bili (mislim na zvuk i pevanje naravno). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nisam siguran da se sasusio od droge nego je imao neku tesku operaciju a i takav na dijalizi je bolji od ovog svezeg...sto udara ko da je na dijalizi! Ta epizoda s kolenom je zavrsena pre vise od 10 godina.:-) Nazalos' nema ga u nekom zvucnom bendu..pa se ne cuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) + Orphaned to Hatred Edited November 4, 2010 by Baron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Nije ni u OtH vise..od 17 juna ove godine koliko mi se cini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Nova slika: Pravi sam hardkor tinejdž fan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Shawn Drover is not amused Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Krivo mu što ga blate po jumetalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 A jeste ga gledali u onim dodatcima iz Sofije, haha kako prica isto zena, sav veseo i razdragan. nemam ja nista protiv njega, ali mu fali malo zivosti dok svira na koncertima. a dio kad dejv i lars pricaju i lars kaze da je njegovom sinu majlsu jedno vrijeme najdrazi bend bio megadeth a dejv mu veli da ga je trebao prebiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Moram skinuti taj drugi dvd da gledam to dvocasovno ulizivanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Aha, kurac dvocasovni.(Sta bi sa tim, i ja sam cuo tu pricu?) Snimali ih nekih 45 minuta kako sede u backstageu/dele autograme/izlaze na binu, toliko o dokumentarcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 i mene je to iznenadilo, ocekivao sam 2 sata, jer sam negdje procitao, kad ono kurac, oko 43min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts