Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ajde sada... nemoj da se hvalish... znamo da si student filozofije! da da... to nije razlog za hvaljenje, zato to i ne pomenuh.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 prvo, zbog tog ispada imas da odgovaras jednom covjeku sto me voli vise od zivota. on ima vise od 190 cm i vise od 20 godina. kao i ja ( ) I JESI MALI! ja imam licno obezbedjenje....toliko o tome.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Видим ја да ћу и ову тему да затворим да бих је прочешљао мало. Ајде, Тања, бар ти можеш да се уздржиш од просеравања. Мислим, знам да то није твој фазон. ne, brate, kenja za 20 ljudi tako da je nenadjebiva na tom polju.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 opa, i zabe vole megadjed zapravo, poslednjih 5 (i vise) godina, megasmrtu drasticno opada popularnost, pa su spali na neku trecu il' donju drugu ligu popularnosti.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 temu stE uspesno nacinili sranjem....Svi se jebite.... Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 ne, brate, kenja za 20 ljudi tako da je nenadjebiva na tom polju.... mislim da si me ti najdjebao Quote
Vick Tim Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 temu stE uspesno nacinili sranjem....Svi se jebite.... i shta sad,neces vise da dolazis¿ e jebi ga... razocarao si me... Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 i shta sad,neces vise da dolazis¿ e jebi ga... razocarao si me... to ti kazem Quote
blondie Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 (edited) mnogo volim ovu CW slidzu Edited January 14, 2005 by blondie Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 mislim da si me ti najdjebao trudim se da padnem shto nize mogu, al' tvoj humor je nenadjebiv.... Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 trudim se da padnem shto nize mogu, al' tvoj humor je nenadjebiv.... mo`sh mislit inteligenciju koja se trudi da padne nize od mene same.. plave.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 jeste, to je pitanje suhtine, mo'sh se farbat' u shta hoces, nema promene.... 'somewhere there's reason why things go like they do'.... btw. koji album megasmrta ti je najomiljeniji, pretpostavljam da cesh napisati neki koji realno to ne moze biti..... Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 btw. koji album megasmrta ti je najomiljeniji, pretpostavljam da cesh napisati neki koji realno to ne moze biti..... paz` da ti ne kazem sta si se ba navrz`o na mene? (sto bi moja baba rekla) hm.. rust in peace - najcesce slusam ali sam imala perioda kad CW nisam vadila iz plejera. Quote
-Abraxas- Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 jel neko sluso onu predradu duke nuken theme!! mocno skroz Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 jel neko sluso onu predradu duke nuken theme!! mocno skroz pobogu, naravno da jesmo sad me bas podsjeti da je malo pustim, ako je nadjem ovdje negdje.. Quote
Vic Rattlehead Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Bože, molim te, podari nam koncert Megadeth-a, i poslije toga radi šta hoćeš! Samo to još da doživim, i vidio sam sve u životu! Iako mi je tek 18-a! Ali, ipak mislim da ćemo izvisiti i ovoga puta! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) e vidis, ja i blondie smo kidnuli sa balkana pa smo gledali megadeth. pouku shvatate Edited January 15, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 e vidis, ja i blondie smo kidnuli sa balkana pa smo gledali megadeth. pouku shvatate da znas.. vrijedilo je. btw, vic - odlicna slika, svidza mi se btw, idem za par dana u Spokane, jedno mjesto blizu ovdje, da vidim taj mustaineov hurley davidson shop! Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 WOW, ti bas imas srece ne bi se reklo, ovdje sam slucajno ali ok.. ko zna zasto je to dobro. btw, idem uskoro na grob jimi hendrixa, brus lija (u jee!) a ako budem sutra imala srece nagovoricu rodjaka da me vodi u kucu u kojoj se rokn`o kurt cobain. ali dok se ne preselim u fenix, nisam nista uradila! Quote
-Abraxas- Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 a ako budem sutra imala srece nagovoricu rodjaka da me vodi u kucu u kojoj se rokn`o kurt cobain. zar se kurt nije ubijen u sydneyu tamo negde? Quote
Recommended Posts