Imenjak Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ne bi se reklo, ovdje sam slucajno ali ok.. ko zna zasto je to dobro. btw, idem uskoro na grob jimi hendrixa, brus lija (u jee!) a ako budem sutra imala srece nagovoricu rodjaka da me vodi u kucu u kojoj se rokn`o kurt cobain. ali dok se ne preselim u fenix, nisam nista uradila! kod Dejva u kucu! Quote
blondie Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 zar se kurt nije ubijen u sydneyu tamo negde? uf, ti ga bas promasi. jok ba - rokn`o se u jednoj velikoj kuci odmah kod washington jezera. evo cim nadjem sliku poslacu.. za mustainea - u fenix jasta, na kafu. a tamo i alice cooper, daveov kum, ima restorance. trebalo bi da se to provjeri. Quote
Vick Tim Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 uf, ti ga bas promasi. jok ba - rokn`o se u jednoj velikoj kuci odmah kod washington jezera. evo cim nadjem sliku poslacu.. za mustainea - u fenix jasta, na kafu. a tamo i alice cooper, daveov kum, ima restorance. trebalo bi da se to provjeri. e...donesi nam neki krompiritj iz cooperovog restorana...il' josh bolje,tanjir iz kojeg je jeo Dave... Quote
blondie Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) e...donesi nam neki krompiritj iz cooperovog restorana...il' josh bolje,tanjir iz kojeg je jeo Dave... heheh, da mu kazem da pljune nesto pa da to uokvirim na zid?! kurtova kuca evo ga i kurt rokn`o se a evo ga i cooperov restoran! http://www.alicecooperstown.com/ i vide mu se bradavice Edited January 16, 2005 by blondie Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 jel neko sluso onu predradu duke nuken theme!! mocno skroz e, drago mi je da je neko to pomenuo....stalno se vrtzi na reklamnom kanalu kablovske televizije kao najava za neku emisiju o igrama....odlican instrumental..... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 blondie, CW!? to je reklo bise po slici vrld nidz.... navrz'o se jerbo sam nalozeni klinja.... Quote
blondie Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 blondie, CW!? to je reklo bise po slici vrld nidz.... navrz'o se jerbo sam nalozeni klinja.... ma ti si opasan `klinja` Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) ahem.... Edited January 16, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 world need a hero....from the shadow.... Quote
darijus Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 world need a hero....from the shadow.... sta to drzis nalepljeno na frizideru...??? raspored za dijetu...??? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 kralju, ne razlikujes frizider od ormara.... Quote
darijus Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 kralju, ne razlikujes frizider od ormara.... NA ORMARU DRZIS FAT-ASS-DIET-CHART...??? bruka... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) NA ORMARU DRZIS FAT-ASS-DIET-CHART...??? bruka... ma bulja mi je toliko fat-ass pa moram.... bolje da ne znas shta tu pise, al' ti mogu reci da nije vezano za mene, slikah se na stranoj teritoriji, doduse u svom stanu.... Edited January 17, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Sunray.... opasan si! usledice slike koje ce biti inspirisane kopiranjem mustaine-a i potvrdice chinjenicu da je plagiranje jedan od vecih dokaza uspeha.... Quote
darijus Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 usledice slike koje ce biti inspirisane kopiranjem mustaine-a i potvrdice chinjenicu da je plagiranje jedan od vecih dokaza uspeha.... ajde...ti se cekas... Quote
blondie Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 ljudi, sto puta moram da vam kazem da kontra svjetlo daje samo lose sjene a nikako opasne koje vi zelite da postignete Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 (edited) nije poenta bila opasna - opasne su za vas glupe metalce, 'nije moja solja chaja' - kazu englezi.... slika je slucajno ispala takva, nije postojala kokretna namera za utiskom, nego je slikano ono uz kurac.... Edited January 17, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 tako nesto i pretpostavljah.... Quote
Mr. Smarty Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 world need a hero....from the shadow.... NEMANJA? Quote
Vick Tim Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 NEMANJA? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHA!!!! mozda je sunray njegova sorta,a¿ ...pa liche... Quote
Imenjak Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 nije poenta bila opasna - opasne su za vas glupe metalce, 'nije moja solja chaja' - kazu englezi.... slika je slucajno ispala takva, nije postojala kokretna namera za utiskom, nego je slikano ono uz kurac.... pa vidim, poras'o si nesto! a i kosu si istanjio! @Pjevacu... dobar potpis! Quote
Recommended Posts