Bata Trokrilni Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Evo, sad slušam staru verziju i ne bih se složio. Nova je dinamičnija i žešća. Quote
Totamealand Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 I šta bi na kraju sa ovim omotom? Jel' izašao na nekom specijalnom izdanju ili šta? Pošto mi se ovaj glavni omot uopšte ne dopada. Quote
Talvi Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Možda su skontali da previše liči na Slayer. Quote
Bata Trokrilni Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Svi detalji sa te slike nalaze se na više slika u bukletu. Quote
МегафаН Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 (edited) Pa i sajt je sad u fazonu zombija, bar onaj dio na vrhu ispod njihove slike i logoa, nije lose. A u vezi Black Swan nova verzija ima bolji pocetak i to duplo, i produkciju, a ostalo isto, čak mi se čini da je vokal ostao stari da ga nisu ni dirali. A inače što se tiče albuma sad već mogu reći da mi je kao i na prvo slušanje ubjedljivo najbolja pjesma u svakom pogledu Deadly Nightshade (jednostavno je odlicna, pročitah neđe da je glavni rif nastao na snimanju Countdown to...), pa onda Never Dead- razbija, pa 13, pa Public Enemy i Whoose Life... ostalo tankosava. Ja od tih starih pesama nijednu ne čuh pre izlaska albuma, tako da mi se isto hvata. Black Swan je ispada bila bonus pesma na United Abominations, a bolja je od svih pesama s tog albuma. Jes' kurac bolja od Sleepwalker, Washington is Next, ove dvije su bolje od svih sa trineske. Edited November 12, 2011 by МегафаН 1 Quote
El Pistolero Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Ako je vama uvod pun bezidejnih solaza bolji od onog melodicnog uvoda na starom Black Swan-u onda ja idem odmah da pobacam celu diskografiju Megadetha koju posedujem! Sto se tice vokala, i ja mislim da je bukvalno netaknut! Mada dobro, 2007 i 2011, ne moze se previse razlikovati! Quote
МегафаН Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Pa dobro, slažem se za solaže da su besmislene, ali mislio sam na ritam, ima malo više picking-a. Quote
Baron Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ako je vama uvod pun bezidejnih solaza bolji od onog melodicnog uvoda na starom Black Swan-u onda ja idem odmah da pobacam celu diskografiju Megadetha koju posedujem! Sto se tice vokala, i ja mislim da je bukvalno netaknut! Mada dobro, 2007 i 2011, ne moze se previse razlikovati! Meni je mnogo bolja TH1RT3EN verzija. Quote
Vic Rattlehead Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Zanimljiv intervju sa Brodrikom Quote
Baron Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ne znam jel bilo ovo? http://www.youtube.com/watch?v=uaygLFWamEg&feature=related Ovaj Dave baca curse lvl 3 Quote
Vic Rattlehead Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Kako je pukao pod stare dane. Nije ni čudo, s obzirom kakav je život živio. Quote
Angelystor Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Jes' kurac bolja od Sleepwalker, Washington is Next, ove dvije su bolje od svih sa trineske. Meni i taj album nyah, ali bar ima te dve koje ga podebelo izvlace. A 13, od Megadeth "reuniona", ovo mi je najslabiji album. I stvarno mislim da je vreme da malo stane sa stancovanjem, ionako ne svira nista uzivo nista sa proslih albuma, a da je bio strpljiv mogao je da nema pesme tipa "Wrecker" i sl. failove i da skupi dobre ideje iz proteklih 5-6 godina i umesto tri half-ass albuma izda jedan zbilja odlican. Sto je najgore, na ovom novom najbolje stvari su od ranije, tipa "Sudden Death", "NWO", "Labud"...a opet nijedna ni da prisere ovima dve sa UA. Od "stvarno novih", mogu proci Nightshade i ovaj singlic recimo, Anyways? da nema tako retardiran naslov i tekst mnogo bi bolji utisak ostavila. I da, tekstovi, pa i sami naslovi pesama, kao da su sve gori godinama. Guns, Drugs And Money, And Dno. Amerikhastan ga jeb'o... Dodati na sve ovo jos soloe koji su operisani od bilo kavkog znaka zivota i, ukupno, ovo ide u kanalizacije Megadethove album lestvice. 2 Quote
МегафаН Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 I stvarno mislim da je vreme da malo stane sa stancovanjem, ionako ne svira nista uzivo nista sa proslih albuma, a da je bio strpljiv mogao je da nema pesme tipa "Wrecker" i sl. failove i da skupi dobre ideje iz proteklih 5-6 godina i umesto tri half-ass albuma izda jedan zbilja odlican. E upravo to, još kad se uzme u obzir da su ovaj na silu snimili, na brzinu, u pauzi izmedju nastupa... ne znam, nije mi jasna ta žurba, jedino ako ih ugovor sa roadrunner-om nije vezao za to. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Pa sto posto ih Roadrunner ugovo obavezuje da štancaju tako brzo izdanja, mogu da se kladim. Uzeo sad ponovo 13 da probam... lakše bih preorao njivu grickalicom za nokte nego izdržao album u jednom komadu. Quote
Mr.Hate Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Da izuzmemo stare kultove ali tesko da ce moci da ponove jedan System has failed koji je jedan od boljih thrash albuma snimljenih u ovom veku. Quote
Totamealand Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 I meni je The System has failed favorit među izdanjima poslednjih deset godina. Mada, moram reći, TH1RT3EN bi mi ipak bio drugi omiljeni među ''novijima''. Ne znam šta može da se nekome ne sviđa, sasvim uobičajeni Megadeth, ima catchy momenata, riffovi su cool, i ironično, Dejvovi vokali zvuče bolje nego ikada. Favoriti: Deadly nightshade, Whose life (is it anyway), Guns, drugs and money, Public enemy #1... Daleko od toga da je neki sjajan album, ali uživao sam slušajući ga poslednjih par dana, znam da će se vrteti pojedine pesme neko vreme. 2 1 Quote
МегафаН Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 O LE O LE O LE O LEE MUSTAINE Dobar koncert, ako neko ima lonk za bolji kvalitet neka postavi. Quote
El Pistolero Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Nikad mi nece biti jasno zasto Dave jednostavno ne moze NORMALNO da izgovori "Now let the torture begin!" u pesmi Head Crusher, a recimo onaj vrisak pred rif u sredini pesme odradi sasvim pristojno, iako je 10 puta zahtevniji... Gledao sam brdo kojekakvih butlega, i uvek ista prica... i to samo na tom delu, uvek iznova cvili bespotrebno! Quote
MegaDave90 Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Vau, kako su uzasni bubnjevi. Mrzim ovog Drovera. 1 Quote
Nesalomivi Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Mozda se na tom delu seti da je izbacen iz Metalike (i da su oni postigli veci uspeh od njega) i onda nema drugog nego da cvili , tesko je to Edited November 15, 2011 by Nesalomivi 1 3 Quote
MegaDave90 Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) Da i Dave se bas muci sa pevanjem nesto u poslednje vreme. Edited November 15, 2011 by MegaDave90 Quote
Ozziris Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Da i Dave se bas muci sa pevanjem nesto u poslednje vreme. U poslednje vreme? inace, bubanj zvuci ko ono plasticno sranje u sta se pakovao trouglasti jogurt izlepljeno selotejpom Edited November 16, 2011 by Ozziris Quote
MegaDave90 Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Pa dobro, mislim na poslednjih nekoliko godina. A za bubnjeve se slazem. ovo je bilo jebanje keve. Gledao sam nekada davno ovaj koncert po nekoliko puta dnevno. Edited November 16, 2011 by MegaDave90 Quote
El Pistolero Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Auuu... slazem sa za Italiju 92' Narocito kad cujem "3 u 1" pakovanje ... Peace Sells Medley EDIT: Prelaz sa Conjuring-a na Wake Up Dead je ubistven! Edited November 16, 2011 by El Pistolero Quote
Recommended Posts