RaVeN Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Nije mi dobro !!! Prvi komentar pobedio: " (toilet flushing) " Prociao sam ceo tekst...kao i obicno, nista pametno ! Kakva pitanja, takvi i odgovori ! Quote
Baron Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 (edited) Vid, vid Kerry King on the guitar. Edited December 21, 2011 by Baron Quote
El Pistolero Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Molim vas da mi odgovorite na nesto sto me muci godinama: Ko svira bubanj? Nije Gar Samuelson! Gitaru svira Kerry, to je sigurno, ali bubnjar je misterija! Quote
obsessed by cruelty Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Koliko znam, u Megadetu je pre Gara lupao tip po imenu Lee Rausch. Quote
Baron Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Ovo nadjoh u Wiki: Dijon Carruthers was a drummer with Megadeth temporarily, before Gar Samuelson. Sha ja znam, mozda je taj, mada pre ce biti Lee Rausch. Quote
M-16 Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Ovo na snimku je Dijon Carruthers. Lee Rausch je valjda '84-te bio u Dark Angel-u Quote
Pavao Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 ljudi, sestra mi je javila da megadeth dolazi sledece godine na exit, ne znam odakle joj informacija, jel znate nesto o tome????? U Hrvatskoj su opet u 6. mjesecu, tako da možda i nije nemoguće. Quote
MegaDave90 Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Wtf? Dokle vise, posle onakvog koncerta 2005, treba da cekamo da se neko seti da ih dovede ponovo. A u Hrvatskoj su bili vec bili i prosle, i one tamo..... Popizdecu vise. Quote
Јарослав Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Па, 'ајде, доведи их. Био сам на концерту (који ми је у топ 5 на којима сам присуствовао), ухватио Дејвову трзалицу, и немам неку жељу да их опет видим. Megadeath као Megadeath (са смислом са којим је и створен) је престао те године да постоји. Јесу у међувремену избацили феноменалан албум, али то више није то. 7 Quote
biohazard Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Megadeth je tada vec odavno prestao da postoji sa smislom sa kojim je i stvoren. 3 1 Quote
Pavao Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 S kojim je smislom Megadeth stvoren i po čemu je taj isti smisao u međuvremenu prestao postojati, iz kojih razloga i na koji način? I možeš li to malo konkretizirati i pojasniti, a da ne bude tvoja vlastita filozofija i da nema veze s zadnjim albumom (po meni njihovim najlošijim)? Hvala. 1 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Wtf? Dokle vise, posle onakvog koncerta 2005, treba da cekamo da se neko seti da ih dovede ponovo. A u Hrvatskoj su bili vec bili i prosle, i one tamo..... Popizdecu vise. E al u Hrvatskoj ga nisu opeljesili,ovde jesu.:onajsmajlistosesmeje: Quote
vudun Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 bese blondie pisala neke izvestaje? ne mogu da se setim... Quote
Јарослав Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Па, 'ајде, доведи их. Био сам на концерту (који ми је у топ 5 на којима сам присуствовао), ухватио Дејвову трзалицу, и немам неку жељу да их опет видим. Megadeath као Megadeath (са смислом са којим је и створен) је престао те године да постоји. Јесу у међувремену избацили феноменалан албум, али то више није то. Што волим кад пијан кењам. Али стоји да је један од најбољих концерата на којима сам био. И стварно имам Дејвову трзалицу. Quote
biohazard Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 S kojim je smislom Megadeth stvoren i po čemu je taj isti smisao u međuvremenu prestao postojati, iz kojih razloga i na koji način? I možeš li to malo konkretizirati i pojasniti, a da ne bude tvoja vlastita filozofija i da nema veze s zadnjim albumom (po meni njihovim najlošijim)? Hvala. Jel' si ti uopste slusao prvih 4-5 albuma Megadetha? 2 Quote
rattlehead Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 (edited) Па, 'ајде, доведи их. Био сам на концерту (који ми је у топ 5 на којима сам присуствовао), ухватио Дејвову трзалицу, и немам неку жељу да их опет видим. Megadeath као Megadeath (са смислом са којим је и створен) је престао те године да постоји. Јесу у међувремену избацили феноменалан албум, али то више није то. Dao sam ti pvo minus, pa sam pokusao da ti dam plus da bih ti ponovo dao minus. Ne prastam nepravilno pisanje bez obzira koliko si bio pijan! Mislim na ime grupe, naravno Edited January 16, 2012 by rattlehead 1 Quote
Јарослав Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 :haha: Јеботе, који сам дегенерик. 1 Quote
Pavao Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Jel' si ti uopste slusao prvih 4-5 albuma Megadetha? Ne. Prosvijetli me. Quote
biohazard Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Ne. Prosvijetli me. Sa takvim stavom niposto, raspisujem se samo kad ima ko da mi odgovori. Quote
mikki270 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 S kojim je smislom Megadeth stvoren i po čemu je taj isti smisao u međuvremenu prestao postojati, iz kojih razloga i na koji način? I možeš li to malo konkretizirati i pojasniti, a da ne bude tvoja vlastita filozofija i da nema veze s zadnjim albumom (po meni njihovim najlošijim)? Hvala. Hahahahaha!!! Dobro si mu rekao! Mislim na prvu recenicu naravno. A druga ti i nije bas na mestu. Naravno da treba da bude "njegova vlastita filozofija", objektivnost ne postoji u muzici, to se bar dokazalo. I sto ne bi povezivao radove metalike sa zadnjim albumima? Mozda su po tebi losi, ali je to i dalje njihovo delo, a o tome momak prica. Quote
Divlji Tigar Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Konačno sam preslušao ceo novi album, meni se manje više svideo. Ocena: 4- Quote
Vic Rattlehead Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Haha, sad se sjetih ovoga, megaman je Dave Mustaine lično, a ne pitajte me odakle mi ovo za Slađanu Milošević. :haha: http://www.dodaj.rs/f/t/pE/2cDGIrfV/clip2.jpg Quote
Jabba the Hutt Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I0vb-kpz5yY&feature=related 5 Quote
Yoda Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 E konačno je i ova dilema rešena. Sad svi mogu da odahnu 6 Quote
Recommended Posts