AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Take a deep breath: Dave Mustaine with his band Megadeth live at 'den Atelier'! This will be the finest "Headbanger's Ball" Luxembourg has ever seen... Mustaine, the ex-Metallica frontman, leads one of the biggest Thrash Metal acts of all times. Megadeth stands for Metal combined with complex musical craftsmanship and a cynical worldview. Mustaine always surrounds himself with talented players and, live on stage, this band is mind-blowing - fuelled by lightning fast riffs and long instrumental passages. To this day, Megadeth are one of the few metal acts to have maintained a lion's share of their following from their heyday in the late '80s. The Atelier show will feature all of the band's biggest hits, including some of the current album The System Has Failed... WOW Quote
S Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 A zna li neko stoji li koncert u bugarskoj kao siguran ako ne bude u beogradu? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Pogledaj na oficijelnom sajtu sta pise Quote
S Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Pa to se pretpostavlja da ce biti u martu... a na sajtu su datumi samo do kraja februara... I zna li neko setlistu? Quote
AGGRESSOR55 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 E, i ja bih voleo da znam setlistu Quote
blondie Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 01. Skin O' My Teeth 02. Wake Up Dead 03. In My Darkest Hour 04. Something I'm Not 05. Reckoning Day 06. Killing Road 07. Train of Consequences 08. Die Dead Enough 09. Angry Again 10. Kick the Chair 11. A Tout Le Monde 12. Hangar 18 13. Tornado of Souls 14. Trust 15. Symphony of Destruction ---------------------- 16. Sweating Bullets 17. Peace Sells…But Who's Buying?! ---------------------- 18. Holy Wars ovo je set lista iz las vegasa, i uglavnom je nisu mijenjali! Quote
S Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Eh... moglo je biti bolje... al nema veze... samo da dodju blizu Quote
blondie Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Hvala ti sestro nema na cemu brate ne zaboravi da nam posaljes set listu iz tvog sela, ako ima nekih izmjena! Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) Ništa bez Back in the Day i Truth Be Told. Što se tiče najboljih pjesama sa albuma: Rattlehead Good Morning/Black Friday Set the Worl Afire Tornado of Souls Countdown to Extinction Blood of Heroes Diadems (ujedno i moja omiljena Megadeth pjesma) The Disintegrators Time: The Beginning Return to Hangar Back in the Day, Truth Be Told (morao sam dvije). Blondie, kako ti se sviđa DDE spot? Edited January 24, 2005 by Vic Rattlehead Quote
blondie Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Blondie, kako ti se sviđa DDE spot? nisam gledala. blondie luta po ulicama amerike, nema tv. evo sam se tek sad stabilizovala, ali jedino sto gledam na posranom tv-u to je national geographic ili animal planet. jebi ga. Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) Bio je neku noć na Rock TV, ali mislim da ti se neće pretjerano svidjeti, meni nije. A novi spot i singl će biti Of Mice And Men, odlična pjesma, ali je refren zajebava. Što li baš nju izabraše? Edited January 24, 2005 by Vic Rattlehead Quote
S Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ništa bez Back in the Day i Truth Be Told. Heh... nista bez Mechanix, Time:The Begining, Use The Man, Ashes In Your Mouth i pogotovo bez Conjuring... cccc Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) Heh... nista bez Mechanix, Time:The Begining, Use The Man, Ashes In Your Mouth i pogotovo bez Conjuring... cccc Kako bi samo dobro zvučao The Conjuring na koncertu... Edited January 24, 2005 by Vic Rattlehead Quote
S Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 E da... kako dobro zvuci na... valjda bjese Rude Awakening koncert ili tako neki... fenomenalno... Nije mi jasno zasto to ne bi svirali... Quote
blondie Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Bio je neku noć na Rock TV, ali mislim da ti se neće pretjerano svidjeti, meni nije. A novi spot i singl će biti Of Mice And Men, odlična pjesma, ali je refren zajebava. Što li baš nju izabraše? ajde probacu da odgledam btw, potpis ti je do jaja............... Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 E da... kako dobro zvuci na... valjda bjese Rude Awakening koncert ili tako neki... fenomenalno... Nije mi jasno zasto to ne bi svirali... The Conjuring na Rude Awakeningu nisu svirali. Btw, pokušavam na MegaForumu naći neku pjesmu sa TSHF uživo za download. Blondie, imaš li ti ikakav link? P.S. hvala. Quote
S Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Hm... koji je to koncert onda... na Still Alive and well...? je dato 6 pjesama sa nekog koncerta (Time/Use The Man, In My Darkest HOur, Conjuring, Sweating Bullets, Symphony Of Destruction i Holy Wars) a tu je atmosfera savrsena... i da, kad bolje razmislim to sigurno nije Rude Awakening... al koji je koncert? Quote
blondie Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 The Conjuring na Rude Awakeningu nisu svirali. Btw, pokušavam na MegaForumu naći neku pjesmu sa TSHF uživo za download. Blondie, imaš li ti ikakav link? P.S. hvala. nemam! osim ovoga u glavi.. sto mi je ostalo s koncerta Quote
Imenjak Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 pogledah danas, tj. sada vec juce taj famozni DDE spot... i nije nesto... mnogo nam se Dave promanekenisao, i profolirao... ali cerka ce mu biti do jaja pi**a! jebiga nekako spot nije iskren! Quote
rustik Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ma pogledaj pola bendova kakve slike imaju- k'o da gledam modnu reviju... Quote
Imenjak Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 (edited) Ma pogledaj pola bendova kakve slike imaju- k'o da gledam modnu reviju... to je do jaja... ne moze se vishe sa stajlingom iz osamdesetih... ja to podrzavam! edit: inace kod dejva nije problem odeca, vec gluma! manekenishe se covek! Edited January 25, 2005 by Mustaine Quote
dethman Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) Samo mi nekako tuzno deluje tako usamljen bez Dejva, Martija i Nika...smrc...ma i Dzimi i Al su kul likovi...((( Videcemo sta kaze Of Mice and Men Ej da, sto se nas tice: Dejv je rekao da nece biti martovskog dela turneje, vec ce je zavrsiti tamo gde i pise (Spanija, cini mi se)...Medjutim, BICE evropska turneja dva na leto, i za sada se ne zna gde ce sve svirati...samo je Francusku spomenuo. Drzimo palceve Edited January 26, 2005 by dethman Quote
Recommended Posts