Јарослав Posted May 30, 2013 Report Posted May 30, 2013 The System Has Failed je bolji mnogo. ту су ми негде, Систем много волим Quote
МегафаН Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Otkako su ponovo poceli da sviraju meni su albumi ovako poredjani: Endgame United Abominations The System Has Failed Super Collider Thirteen Znaci ova dva kako je Ellefson dosao su dosta losija od ovih bez njega, cinjenica, mada nemam nista protiv njega, naprotiv. Quote
MegaDave90 Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 I meni je takav raspored. Ali ipak mislim da Mustaine nije izbacivao albume na svake dve, tri godine, mogao je da skupi materijala za jedan vrhunski album, ali dobro. 1 Quote
МегафаН Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Pa to, ne znam zasto mora svake druge godine izdati album, valjda mu dosadno kuci pa da ima razlog za turneje stalno. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Kad krene da peva Kingmaker, meni u glavi Children of the grave. Off the Edge mi je dobra, mozda i Build for war, svidja mi se i Dance in the rain, Forget to remember slusljiva komercijala, Don't turn your back moze da prodje i odlicne su solaze na njoj.... Da, bolji od prethodnog albuma, ali nisam nesto ni preterano odusevljen. Quote
El Pistolero Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Jos jedan album Megadetha u nizu koji je samo prosao kroz mene. Retko koja stvar mi se dopala na prvo slusanje. Ne mogu reci da sam razocaran jer nisam u startu nista ni ocekivao. Jos od doba United Abominations sam se uvek izlozio kad god bi trebalo da izbace novi album i svaki put razocaranje. Dosadni, bezidejni albumi. Refreni na silu, solaze izdrkavanje najobicnije, strofe uglavnom mid-tempo. Endgame mi je za nijansu bolji od ostalih, pravi thrash metal. Sve sto se moze reci za poslednja 4, ne moze i za System. To mi je prvi album Megadetha koji sam slusao, otprilike u vreme kad je i izasao. Ima svega pomalo, veoma zanimljiv i ima bar 4-5 stvari na koje sam se izlozio na prvo slusanje. Melodije, svezi refreni, solaze, brzo, sporo... 2009. sam u Firenci nabasao na original disk, i kupio bez razmisljanja, 11e. Sva mastovitost poslednja 4 albuma kad se sabere i potom kubira, ne moze stati u prve 3 pesme sa TSHFa. Prosto obozavam taj album. 1 1 Quote
Tower... Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Meni je Sistem bolji i od Rust in Peace i od svega što su izdali, osim prva tri. :3 9 Quote
Guest HEFEST Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Znao sam da ce na kraju neko skroz da usere. Rust in peace je ultimativni metal album koji se nikada nece moci porediti sa Sistemom ma koliko neko to zeleo. Sistem je nako ok albumcic i svakako bolji od svega posle njega. Cryptic Writings je duplo bolji od njega da se ne lazemo. 1 Quote
Vic Rattlehead Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Sve sto se moze reci za poslednja 4, ne moze i za System. To mi je prvi album Megadetha koji sam slusao, otprilike u vreme kad je i izasao. Ima svega pomalo, veoma zanimljiv i ima bar 4-5 stvari na koje sam se izlozio na prvo slusanje. Melodije, svezi refreni, solaze, brzo, sporo... 2009. sam u Firenci nabasao na original disk, i kupio bez razmisljanja, 11e. Sva mastovitost poslednja 4 albuma kad se sabere i potom kubira, ne moze stati u prve 3 pesme sa TSHFa. Prosto obozavam taj album. Jeste System ubjedljivo najbolji njihov album od 2000. naovamo. Quote
perzekjušn menijak Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 FLAC (tracks+.cue+log) http://rusfolder.com/36650627 1 1 Quote
Toki89 Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 valjda mu dosadno kuci moguce, deca porasla ,sa zenom se razveo ,po celom svetu metalki ko je bi sa mastejnom ovo ono...secam se onog kadra iz big 4 dvd ,kad izlazi iz kola ,i neke silne plavuse oko njega ,khm khm Quote
Bata Trokrilni Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 Prosečan album, ni blizu prethodna dva. Ima par eksperimentalnih, zanimljivih momenata, ali ipak nije to to. Nema nijedne pesme ubice tipa 44 Minutes, Black Swan, The Hardest Part of Letting Go, Sudden Death, 13... Ako ništa drugo, ne moram da kupujem original. Quote
МегафаН Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=z5oqH0TPvJs&feature=player_embedded#! "Cover of the MEGADETH song "How the story ends" ... Not my usual style but MASSIVE fun to do ... Respect to the deths \m/\m/ ... ohhhhhh yeah!" Quote
El Pistolero Posted May 31, 2013 Report Posted May 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=74OVQktyRPM Evo ih i bonusi, ne znam da li je kacio neko pre. Ova prva mi je za nijansu bolja. Quote
MegaDave90 Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Ove dve bonus pesme su mogle na albumu da se nadju, umesto Off the edge. Quote
Prisoner of Dreams Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Најслабији албум још од Ризика. Quote
MegaDave90 Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 (edited) Kako kome. Risk je meni super. Edited June 1, 2013 by MegaDave90 Quote
El Pistolero Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 U poredjenju sa poslednja dva, Risk je albumcina. 1 Quote
solicitor Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 (edited) Prosečan album, ni blizu prethodna dva. Ima par eksperimentalnih, zanimljivih momenata, ali ipak nije to to. Nema nijedne pesme ubice tipa 44 Minutes, Black Swan, The Hardest Part of Letting Go, Sudden Death, 13... Ako ništa drugo, ne moram da kupujem original. Znam Bato koliko si hvalio 13 dok smo svi pljuvali po njemu. Evo, kad ti kažeš da je novi loš, neću da ga preslušam čak ni iz velikog poštovanja prema bendu. Edited June 1, 2013 by solicitor Quote
Toki89 Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Onaj rif iz Cold Sweat ulazi u usi posle 3 sec. slusanja nesto na brzinu preslusao album ,tek treba da se vari Quote
Recommended Posts