Imenjak Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Samo mi nekako tuzno deluje tako usamljen bez Dejva, Martija i Nika...smrc...ma i Dzimi i Al su kul likovi...((( Videcemo sta kaze Of Mice and Men Ej da, sto se nas tice: Dejv je rekao da nece biti martovskog dela turneje, vec ce je zavrsiti tamo gde i pise (Spanija, cini mi se)...Medjutim, BICE evropska turneja dva na leto, i za sada se ne zna gde ce sve svirati...samo je Francusku spomenuo. Drzimo palceve na balkan moraju doci... barem u jednu zemlju... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 STEFAN NEMANJA The Official NOLE Og Shime Crew! nemoj brate molim te nije mi toliko jajasta glava.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 01. Skin O' My Teeth 02. Wake Up Dead 03. In My Darkest Hour 04. Something I'm Not 05. Reckoning Day 06. Killing Road 07. Train of Consequences 08. Die Dead Enough 09. Angry Again 10. Kick the Chair 11. A Tout Le Monde 12. Hangar 18 13. Tornado of Souls 14. Trust 15. Symphony of Destruction ---------------------- 16. Sweating Bullets 17. Peace Sells…But Who's Buying?! ---------------------- 18. Holy Wars ovo je set lista iz las vegasa, i uglavnom je nisu mijenjali! kome treba something.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 btw. blondie, spletom kojih jebenih okolnosti si ti u jebenoj americi....koj' cesh kurac tamo shta radish uopshte na chiji rachun na koju foru.... Quote
Jellybelly Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 (edited) blago blondie, imace priliku da vidi megadeth jos jednom, a ja zivim u nadi da ga vidim bar jednom Edited January 27, 2005 by fillex Quote
blondie Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 btw. blondie, spletom kojih jebenih okolnosti si ti u jebenoj americi....koj' cesh kurac tamo shta radish uopshte na chiji rachun na koju foru.... bolje da ne znas kojim spletom jebenih okolnosti sam ja prosla vec tri drzave ovdje a krecem se polako ka cetvrtoj i petoj iskrena da budem ne znam sta cu koji kurac ovdje, zivim na racun drugih - tj, zaduzila sam se do guse, trebace mi pet godina da vratim pare - ali eto, bar sam imala od koga da pozajmim. jos sam turista i prosla sam sve i svasta - a ako mi vjerujes sve mi je teze palo nego tri i po godine rata, bijede, gladi, stradanja u sarajevu. ne, ne nedostaje mi beograd i niko osim moje sestre bliznakinje. a ja cu ovdje uspjeti, kao turista ili student ili pizda lijepa materina, pa makar morali komplet drzavni poredak da mijenjaju zbog mene. kopam rukama i nogama za ono sto zelim, a to sto sam konacno vidjela davea reklo mi je da se zelje ispunjavaju samo onima koji mnogo jako nesto zele. ostala nam je jos samo ta kafa u fenixu, u njegovoj avliji - a vec sam kontaktirala neke ljude, ima sanse da odem i u fenix. samo da pripremim teren. btw, zapamti - NISTA NIJE NEMOGUCE ali moras da znas sta zelis. i btw, nisam ukapirala ovo tvoje `kome treba something..` poz. Quote
blondie Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 (edited) blago blondie, imace priliku da vidi megadeth jos jednom, a ja zivim u nadi da ga vidim bar jednom a bogami ni black label society necu ovaj put propustiti Edited January 27, 2005 by blondie Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 blago blondie, imace priliku da vidi megadeth jos jednom, a ja zivim u nadi da ga vidim bar jednom Nemas pojma kako je tesko ziveti van Srbije. Ne mozes da se odmoris od dobrih koncerata, tesko je to Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Broji sa mnom. Znas, ipak smo clanovi crew-a, slozni smo i te stvari. Kad jedan ide, ostali su srecni Quote
Jellybelly Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 normalno da mi je drago sto ces ih videti , frago mi je i sto je blondie videla djeda , al opet ne mogu a da ne pomislim na sebe Quote
AGGRESSOR55 Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 nadam se da ce da dodju u bg Quote
blondie Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 ne mogu a da ne pomislim na sebe sebicni matori stvore! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 bolje da ne znas kojim spletom jebenih okolnosti sam ja prosla vec tri drzave ovdje a krecem se polako ka cetvrtoj i petoj iskrena da budem ne znam sta cu koji kurac ovdje, zivim na racun drugih - tj, zaduzila sam se do guse, trebace mi pet godina da vratim pare - ali eto, bar sam imala od koga da pozajmim. jos sam turista i prosla sam sve i svasta - a ako mi vjerujes sve mi je teze palo nego tri i po godine rata, bijede, gladi, stradanja u sarajevu. ne, ne nedostaje mi beograd i niko osim moje sestre bliznakinje. a ja cu ovdje uspjeti, kao turista ili student ili pizda lijepa materina, pa makar morali komplet drzavni poredak da mijenjaju zbog mene. kopam rukama i nogama za ono sto zelim, a to sto sam konacno vidjela davea reklo mi je da se zelje ispunjavaju samo onima koji mnogo jako nesto zele. ostala nam je jos samo ta kafa u fenixu, u njegovoj avliji - a vec sam kontaktirala neke ljude, ima sanse da odem i u fenix. samo da pripremim teren. btw, zapamti - NISTA NIJE NEMOGUCE ali moras da znas sta zelis. i btw, nisam ukapirala ovo tvoje `kome treba something..` poz. pesma sa novog albuma s tim nazivom je poluodradjivacko polusranje i kazem da to nikom ne treba.... nisam znao da mozes da uspes k'o (avan)turista.... Quote
Imenjak Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 pesma sa novog albuma s tim nazivom je poluodradjivacko polusranje i kazem da to nikom ne treba... eh... zasicenje... dodje... ponekad dodje do zasicenjA! Quote
Imenjak Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 eh... zasicenje... dodje... ponekad dodje do zasicenjA! jebote, poceo sam i na forumu da mucam! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 pa nemoj da shvatas to k'o licni neuspeh, ipak je tevi samo nick mustaine Quote
blondie Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 nisam znao da mozes da uspes k'o (avan)turista.... samo s takvim duhom ljudi uspjevaju btw, ja volim something, ali sta ja znam... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 mozda kada bi izbacila predrasudu iz glave da je u pitanju megasmrt, mozda bi videla koliko (ni)je stvar vredna neke paznje.... Quote
blondie Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 mnoge pjesme nisu ali ja kad pustim cd ne gasim dok sve ne odsvira Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) pa dobro.... mora da bude bash ochajna da bi menjao pesmu.... Edited January 28, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Recommended Posts