vudun Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Sjebali ste topic za sva vremena izlivom patetike,emocija, melanholije.... Nemogu nikako da vas po'vatam. Quote
blondie Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Sjebali ste topic za sva vremena izlivom patetike,emocija, melanholije.... Nemogu nikako da vas po'vatam. znas kako zene.. malo malo.. pa se raspizde.. Quote
Jellybelly Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 u principu, tema je mrtva, sem mog kukanja, agresorovog odbrojavanja i povremenih upada blondie, mustaina i blacksunray verb whatevera Quote
AGGRESSOR55 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Jos 3 nedelje, pa ce moje odbrojavanje prestati Quote
blondie Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Jos 3 nedelje, pa ce moje odbrojavanje prestati skupio si nekih 30 postova samo na odbrojavanju Quote
AGGRESSOR55 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 pa jbg, mora se. nemas pojma kolko sam nestrpljiv Quote
AGGRESSOR55 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 bojim se da cu da izgubim kartu, pa je nosim svuda sa mnom. tako je bilo i za Metallicu. Kartu sam stavio u knjigu (Cvece Zla), a knjigu u dzep Quote
blondie Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 bojim se da cu da izgubim kartu, pa je nosim svuda sa mnom. tako je bilo i za Metallicu. Kartu sam stavio u knjigu (Cvece Zla), a knjigu u dzep e da.. nocna mora.. ja sam morala 5 karata da nosim, i citavo vrijeme sam provjeravala gdje su mi.. uvijek imam te tripove! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 taman mi fali da je izgubim... Quote
Imenjak Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 da..... cisto da upadnem josh koji put... nije tema mrtva.... sutra kada budem imao snage ima da ispishem neke stvari sto sam nasao na netu... poz! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 This is it, this is the countdown to extinction...Jos 20 Quote
blondie Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 kako si krenuo, na kraju ce otkazati koncert btw, potpis o nacizmu je VRH Quote
rustik Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Dajemo vestacko disanje ovoj temi da bo je oziveli Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 tema je ziva, sta se zalite?? stil alive, and well! nego jel zna neko, nekakve anegdote oko pravljenja pesama, i sl... Quote
blondie Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 stil alive, and well! nego jel zna neko, nekakve anegdote oko pravljenja pesama, i sl... dave je srao u vegasu pred svaku pjesmu, pogotovo novu kako je nastala, kome je posvecena i sl. ali nemam sad vremena, pisacu sutra.. btw, idem na neku svirku, lafo neki metal bend iz sijetla - kazu da sviraju i megadeth! Quote
blondie Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 i samo da se zna... blondie nije od pamuka! ako je covjeku tesko, ne znaci da mora sjediti kuci i kukati! Quote
Jellybelly Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 sta ce biti na 13 dana? sedeces u kuci i drzati kartu u ruci u strahu da je ne izgubis? ovo sve samo ako si sujeveran. Quote
Imenjak Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 dave je srao u vegasu pred svaku pjesmu, pogotovo novu kako je nastala, kome je posvecena i sl. ali nemam sad vremena, pisacu sutra.. btw, idem na neku svirku, lafo neki metal bend iz sijetla - kazu da sviraju i megadeth! to je zanimljivo, mozda se u poslednje vreme malo raspricao.... na Rude.. se mogu reci izrazavao lakonski, pa mozda lakonskim u najboljem slucaju... ili su u postprodukciji izbacili njegove govore! Bash me zanima kako zvuce Americki bendovi koji obradjuju bendove, u poredjenju sa nashim! poz! onaj deo za svilu nisam shvatio! Quote
Recommended Posts