Demon Seed Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ja mislim da je jako mala šansa za to, jer Dejv konta da mu je karijera trenutno u raspadu, vidiš da puštaju svakih nedelju dana neke teasere i pokušavaju da pale fanove, zna da mora da uradi nešto posebno sad da bi se vratio štogod na uzlaznu putanju. Šta to može da se događa trenutno, a da Dejv smatra da bi fanovi bili oduševljeni kad bi znali? Quote
In The Flesh Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Da raspusta bend i vrace se u Metaliku kao Kirkov roudi. 10 1 Quote
Talvi Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Kick The Chair - 14 Die Dead Enough - 10 The Scorpion - 10 Blackmail The Universe - 9 Of Mice And Men - 8 Tears In A Vial - 7 Back In The Day - 7 Something That I'm Not - 4 Truth Be Told - 3 Shadow Of Deth - 2 I Know Jack - 0 My Kingdom Come - 0 idemo na UA Quote
SkullKrusheR Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 prvih 5 pa nek ide život. ima i na drugoj polovini par super pesama, ali ovaj kombo na početku je prejeben. Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 prvih 5 pa nek ide život. ima i na drugoj polovini par super pesama, ali ovaj kombo na početku je prejeben. Haha isto Quote
SkullKrusheR Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 jobara legenda glasao za skabiju i bonus pesmu Quote
KazimKazim Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Apsolutno... Hitovi, pa sve ostalo Quote
Totamealand Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Washington is next kao očigledan izbor, za njom Blessed are the dead. Još po glas za naslovnu i Gears of war, ali sve ostale su mi prosečne stvari, nije bilo sile odlučiti se za još jednu. Quote
rattlehead Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ja sam samo za 2 pesme glasao - Washington jer je fenomenalan i black swan jer je ta verzija 100x bolja od zvanicne na 13. Ovo ostalo je sve isto pa nisam ni glasao vise Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Sleepwalker, Washington, Never walk alone, United abominations, Blessed are the dead. Sjajan album! 1 1 Quote
Guest HEFEST Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 A Tout le Monde Meni zaista ogavna obrada kultne pesme. Jednostavno ta stvar nije za zenu da peva i tacka. Dobar album. Zadnji da valja po meni. Quote
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 (edited) prva polovina jebe, sve do pomenute skabije, koju je mastejn car uvatio na samom zalasku njene karijere jebozovnosti samo zbog toga sam bio u iskušenju da glasam za to smeće druge polovine se i ne sećam - amerkhastan je uvek bio dovoljan da gasim il vraćam na početak Edited January 6, 2015 by truliandedzombileš! Quote
Demon Seed Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 (edited) a jes' jebozovna... Edited January 6, 2015 by Demon Seed Quote
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 ne znam da l si sarkastičan meni tada jeste bila Quote
Guest HEFEST Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Meni ne nesto previse. Evridz Dzejn. Quote
vudun Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Nema jebozovnih metalki. druge polovine se i ne sećam - amerkhastan je uvek bio dovoljan da gasim il vraćam na početak Veze, bre, nemaš. Quote
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 idi bre, musavi kad krene da trtlja na početku te pesme Quote
vudun Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 To je u njegovom maniru, ali što su gitare izludovale... Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Meni to jedina losa pesma na albumu. Nema jebozovnih metalki. Moze se naci tu i tamo koja jebozovna. Jako ih je malo,medju njima je Skabija. Ali da,ogromna vecina metalki su teski krsevi. 1 Quote
Recommended Posts