Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 blondie.... svaka ti cast.... super je sve to sto si napisala... mnogo ti hvala... imam par pitanja... ali to ce na pp... da ne gusimo! on veruje inostranim groupie ribama! i cita REX! EDIT: samo sta su svirali od megadetha i kako je otpevano!?? vidim sviraju i panteru pa kako je vokal uskladjen?!!? cuti 'imenjace' da ti ne ugasim bend.... Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 cuti 'imenjace' da ti ne ugasim bend.... e da... ja prerano usao u bend.... prvo... svirao sam gitaru 20-ak dana, kada sam prvi put usao u studio.... da vezbamo... od tada bend nisam napustao... naravno ne taj.. posto se raspao, ali sa ljudima koji su ostali u ovoj branshi (a koji su tada svirali samnom, i koji su normalni) sam ostao i dalje u kontaktu i svirimo! a to sto nemash bend je samo tebi minus... a ne meni sto ga imam... ja se ne trudim da zvucim ko pojedinac vec kao deo celine... koji se tu nece mnogo odvajati ili odskakati! toliko.... znaci svi prze a? koliko ja volim takve svirke... niste svesni! Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 za pocetak - znam koliko je meni za kraj - nemam srca da slazem da jesam zato shto bi mi onda gadno zavidela, a ja nisam tako zaO, pa mi to nije namera ostoje drugi nacini saznavanja takve informacije.... al` si mi se sad nagovorio, svaka ti cast btw, nemam namjeru da provjeravam koliki je tebi i mustainu. ne zavidim nikome, znam da ja imam najveci kurac, a neki za koje sam mislila cak i vidjela da je velik - pokazali su se kao velike picke. i tako. za mustaina: samo ti sviraj, bice svirki! poz i guraj naprijed Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 al` si mi se sad nagovorio, svaka ti cast btw, nemam namjeru da provjeravam koliki je tebi i mustainu. ne zavidim nikome, znam da ja imam najveci kurac, a neki za koje sam mislila cak i vidjela da je velik - pokazali su se kao velike picke. i tako. za mustaina: samo ti sviraj, bice svirki! poz i guraj naprijed samo jedna napomena... malo razgranici mene i mustainea davea... da ne pomisle ljudi sa strane nesto o meni pogresno! to sto je Sunray nastran, ne mora i meni da se pripisuje cak i vidjela da je velik - pokazali su se kao velike picke. u kom smislu... Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 covjek s velikim kurcem (u fizickom smislu) ispadne picka velika u zivotu - kapiras sad? ok, nastrani ste obojica, nadam se da se ne trpate u slobodno vrijeme Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 covjek s velikim kurcem (u fizickom smislu) ispadne picka velika u zivotu - kapiras sad? ok, nastrani ste obojica, nadam se da se ne trpate u slobodno vrijeme eis... pa znas ti mene! Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 eis... pa znas ti mene! znam znaci, ipak se trpate? Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 covjek s velikim kurcem (u fizickom smislu) ispadne picka velika u zivotu - kapiras sad? ma zajebavam te.... ali ono za sunraya ti necu oprostiti! Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 znam znaci, ipak se trpate? auffffffffffffffff Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 e da... ja prerano usao u bend.... prvo... svirao sam gitaru 20-ak dana, kada sam prvi put usao u studio.... da vezbamo... od tada bend nisam napustao... naravno ne taj.. posto se raspao, ali sa ljudima koji su ostali u ovoj branshi (a koji su tada svirali samnom, i koji su normalni) sam ostao i dalje u kontaktu i svirimo! a to sto nemash bend je samo tebi minus... a ne meni sto ga imam... ja se ne trudim da zvucim ko pojedinac vec kao deo celine... koji se tu nece mnogo odvajati ili odskakati! toliko.... znaci svi prze a? koliko ja volim takve svirke... niste svesni! nije to minus brate nikakav, naprotiv, konsultuj se....ja nisam hteo posle 2 dana da se zezam snecim s chim ne bi trebalo, a ta prica o celini i tako dalje.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 covjek s velikim kurcem (u fizickom smislu) ispadne picka velika u zivotu - kapiras sad? ok, nastrani ste obojica, nadam se da se ne trpate u slobodno vrijeme losh humor.... Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 auffffffffffffffff volim i ja tebe! sunray - ne diraj mi mustaine, pusticu martyija na tebe Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 (edited) a to sto nemash bend je samo tebi minus... a ne meni sto ga imam... ja se ne trudim da zvucim ko pojedinac vec kao deo celine... koji se tu nece mnogo odvajati ili odskakati! Ja sam onda neki hibrid jebiga ...mogu da budem odlican i u celini a mogu da budem i bolji Edited February 1, 2005 by Marty F Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 brate ukoliko si individualac to budi al' to ne znaci da neces moci da se ukopis automatski.... Quote
Mr. Smarty Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 A sta sam ja malopre rekao... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 pa i ja to kazem al' ne tebi.... Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ja sam onda neki hibrid jebiga ...mogu da budem odlican i u celini a mogu da budem i bolji skromno prije si bio umisljen ali si se sad oslobodio te mane pa si savrsen, a? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma chuku vremena smarao svirajuci po riff 2 maidena po polusecanju.... Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 daj ba oladi malo.. i ja sam se smorila Quote
Imenjak Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma chuku vremena smarao svirajuci po riff 2 maidena po polusecanju.... bolje to nego da ti je svirao MANOWAR! Quote
blondie Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ovdje mu je kosa k`o prasko praskovic! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 bolje to nego da ti je svirao MANOWAR! nemoj tako 'imenjache', kings of metal i hail'n'kill su vrhunske heavy pesme ukoliko ne znas engleski na nivou desetogodisnjeg klinca Quote
Recommended Posts