HUMAN Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 E, vidiš tako se i taj moj ortak(Megafan) lupao, pa mi posle 10 god. dolazi i kaže... znaš druže ipak je Metallica imala bolj... ja ga prekidam, ne prijatelju ti si MegaŠone ne izgovaraj to nikakoooooo..., al jebiga čovek ipak prizno koji bend je bolji, pod stare dane se čovek opametio, možda i tebi siiine! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 a gle što piše ime benda malim slovom haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 >>>>>>>> univerzum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 po stoti put - kvalitet je subjektivno pitanje kod veličine je sve jasno ajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 E, vidiš tako se i taj moj ortak(Megafan) lupao, pa mi posle 10 god. dolazi i kaže... znaš druže ipak je Metallica imala bolj... ja ga prekidam, ne prijatelju ti si MegaŠone ne izgovaraj to nikakoooooo..., al jebiga čovek ipak prizno koji bend je bolji, pod stare dane se čovek opametio, možda i tebi siiine! Sta je imala bolji, logo? Tu se slazem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 A velicina je bitna Sve je jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 (edited) BLINK 182 >>>>>>>>> ceo thrash metal Edited January 20, 2016 by Lord Iffy Boatrace 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Evo vrtim album drugi put, bojao sam se da ce nakon sto splasne hajp malo da se pokvari utisak, al ovo bas dobro tece.. Slusaj ti taj solo na Bullet To The Brain.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Btw album je POJEO Slayer totalno iako ne volim Megadeth,osetna razlika u kvalitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Pink Floyd Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 boze sacuvaj diskuja ovde. Izasao nov album a prica se o peace sells i ne znam ni ja reign in bloodu. Aj sto se prica al sto ima komentara kako peace cells ne valja, pa to se samo ovde moze cuti. Slusajte nov album i komentarisite sta ste zapazili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barad_dur Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Sa svakim novim preslušavanjem imao sam feeling kao da album slušam prvi puta - vrlo je slojevit i potrebno je vrijeme da se upiju svi zvukovi. Nakon zadnjeg preslušavanja u 2 ujutro - fenomenalan album! Album je politički obojen - skoro svaka stvar ima orjentalni prizvuk. Ali ti riffovi, solo uvodi, bezbrojne solo dionice - to kod Megadeth nisam godinama čuo. Vrhunski! Poisonous shadows, Bullet to the brain, Post american World, Lying in state, Dystopia, Conquer...or Die.....ne znam....bio sam toliko skeptičan radi novog albuma kako će zvučati (obzirom na grozna iskustva s njihovim najlošijim albumima "13" i SC)...ali slušajući ga ostao sam ugodno zatečen.. Rade se usporedbe s Endgame - ali ovaj novi šiša taj album barem za pola koplja..Endgame ima barem 2-3 ispodprosječne stvari, isto kao i UA ili TSHF (iako su sva 3 generalno odlični). Prvi puta slušam njihov novi album koji naprosto nema slabe pjesme..Nešto su mi lošije Death from within i The threat is real, ali ne toliko da bi ih preskakao.. Pokušavao sam biti što manje subjektivan, ali album je zbilja sjajan.....vrlo kompaktan i zaokružen, u isto vrijeme moderan i tradicionalan. Ovdje su neke od najboljih autorskih stvari koje je Dave ikada napisao.. Welcome back Megadeth...Dystopia ide među njihove TOP albume. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 jel ima neki bolji rip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Odavde sam skinuo https://kat.cr/megadeth-dystopia-2016-320ak-t11933758.html Nešto neće sa mediaboom-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 boze sacuvaj diskuja ovde. Izasao nov album a prica se o peace sells i ne znam ni ja reign in bloodu. Aj sto se prica al sto ima komentara kako peace cells ne valja, pa to se samo ovde moze cuti. Slusajte nov album i komentarisite sta ste zapazili Yumetal i Megadeth fanovi. Kombinacija za sva vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ma bitno je da Megadeth trenutno vlada thrash vodama Elem, Kiko i lik iz lamb of god-a su se odlično uklopili sa Mustaineom... Najviše mi se sviđa što Kikove solaže nisu poput Broderickovog izdrkavanja. A i tačno se vidi koliki je promašaj bio Shawn Drover- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Dobri su i Kiko i Adler, mada ima previse solaza za moj ukus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 po stoti put - kvalitet je subjektivno pitanje kod veličine je sve jasno ajd nene, kvalitet je objektivno pitanje, a ukus subjektivno a veličina je kompleksaško pitanje 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ma bitno je da Megadeth trenutno vlada thrash vodama Elem, Kiko i lik iz lamb of god-a su se odlično uklopili sa Mustaineom... Najviše mi se sviđa što Kikove solaže nisu poput Broderickovog izdrkavanja. A i tačno se vidi koliki je promašaj bio Shawn Drover- Lik iz Lamb Of God. Ccc... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ne slušam jagnje božje. Inače, ona Mother Russia solaža u pesmi Lying in state dok Mustaine sere po američkom imperijalizmu - priceless xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Stvarno ne znam kako može ona usrana zajebavancija od Repentlessa da se poredi sa ovim besnim remek delom od albuma, to mi jebeno nije jasno. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 FLAC / tracks http://psychocydd.co.uk/details.php?id=94d98c80cd2981b298974d87c20c4e55df342d8f 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ovaj album je bolji mnogo od Slayera novog a ja sam veci fan Slayera 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 samo čekam mustaine-a da krene sa kurčenjem xD :haha: Elem, jel se pojavila verzija sa Look Who's talking i My Last Dying Wish??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ovo treba slusati 2-3 dana da bi se sleglo a i fale ove bonus pjesme, ali vec smijem reci da je album odlican a Poisonous Shadows je najkompletnija i dokaz da Dave jos umije napraviti pjesmetinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ovaj album je bolji mnogo od Slayera novog a ja sam veci fan Slayera Jbg. ovde ne vredi biti objektivan, odma te salete veliki fanovi! A MegaDejv pronašo formulu koju vrti već... pa jedno 20god, snimi par lošijih albuma, pa onda sledi jedan žešći povratak thrashu čisto da se megafanovi opet nalože i tako u krug! Msl svaka njemu čast što i to radi, barem da ima čovek šta da sluša(povremeno), za razliku od njega nekima baš puca qrac da se i makar malo potrude da izdaju iole kvalitetan album! I ne da će da se kurči nego na kub, zajedno sa megafanovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts