Mr. Smarty Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Blondie ko te je banovao?...ako je iz BG mozda bih mogao da ga posetim sa Bisenijom (moja voljena Baseball palica )...ionako mi se nesto mnogo lome glave u zadnje vreme... Quote
BLONDIE_2 Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Blondie ko te je banovao?...ako je iz BG mozda bih mogao da ga posetim sa Bisenijom (moja voljena Baseball palica )...ionako mi se nesto mnogo lome glave u zadnje vreme... Ivan_Creed imas na temi MODERATORIMA, na obavjestenja i prijedlozi, posljednje dvije strane. podravi Bisu! Quote
Vick Tim Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) ionako mi se nesto mnogo lome glave u zadnje vreme... 'ces da zoves i mene da odradim i ja jednu,ne tvojom bisenijom,ali nacice se vec neka batina? blondie...nemoj nista da se brines,sredicemo mi to na fin nacin... a ako ne moze na fin....tu je uvek... nasilje ... Edited February 6, 2005 by Vick-Tim Quote
blondie Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 e hvala svima, ali problem je rijesen! poz! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 e, prijatelji, koja je najgora pesam benda.... Quote
vudun Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 'Moto Psycho' - ubedljivo! Mada, ima ih dosta i na Risku. Quote
Angelystor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ja sam sa tom pesmom pocheo da slusham Megadeth Dodushe pre toga Psychotron.. Najgora? Use The Man mozda.. Quote
Mr. Smarty Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 High Speed Dirt...onaj uvodni riff je nikad veca kanta Quote
S Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ja sam sa tom pesmom pocheo da slusham Megadeth Dodushe pre toga Psychotron.. Najgora? Use The Man mozda.. Jesi lud? Use the man ni u jednom slucaju nije losa pjesma... A koja je najlosija, tesko je izabrati - mada Moto psycho je sigurno u najuzem krugu Quote
AGGRESSOR55 Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 U sustini, Risk i The World Needs A hero su puni dosadnih stvari... Quote
AgresoR Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 -risk pogotovo...i ako poredim ta dva WNAH je bolji... Quote
Jellybelly Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ne znam zasto svi pljuju po risku. album nije thrash, nije bas ni metal, ali je lep, prijatan za slusanje. ne moz sva muzika biti zestoka, ali je vazno da je kvalitetna. Quote
Angelystor Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ja nikada nisam pljuvao po Risku, dodushe nikada ga nisam neshto ni previshe gotivio. Dobar je album, ali te ne drzi. Fali mu upravo, kvalitet. Quote
blondie Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 ne znam zasto svi pljuju po risku. album nije thrash, nije bas ni metal, ali je lep, prijatan za slusanje. ne moz sva muzika biti zestoka, ali je vazno da je kvalitetna. eto, to ja pricam citavo vrijeme! Quote
Vick Tim Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 kako serete tacno tako... Youthanasia najgora stvar?!?!..dobro..necu nista da kazem,ukusi su ...kakvi god da su... da,i meni je Risk malo..van Megadeth fazona,al' i promena je dobra,sto da ne..ima kome se i to svidja...meni je jedino Crush 'em gotivna sa tog albuma...ostalo...pa ne znam,nije mi nesto privuklo paznju... za Moto Psycho sam i ja govorio kako je nevidjeno sranje,pogotovo refren...al' uvodni rif mi je odlican...sad mi refren ni ne smeta..."a i na putovanja ga nosim" Quote
Mr. Smarty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 (edited) Ma ok je Moto Psycho...ima mnogo gorih pesama... Edited February 8, 2005 by Marty F Quote
Angelystor Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 jel neko rekao "Die Dead Enough" spot Quote
blondie Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 jel neko rekao "Die Dead Enough" spot ne diraj mi u tu pjesmu Quote
Imenjak Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 nisu nam isti ukusi... svakako! High speed.... najjaca pesma.... bash zbog tog ultra brzog rifa.... Jutanazija.... super pesma, mnogo teska.... Risk, fenomenalan album, ali nije Megadeth... ima mnogo dobrih stvari na njemu... Moto Psyho... odlican riff, pesma onako, smara kraj... Gledao sam spot, i od onda kada sam ga prvi put pogledao, zovem Dejva... Maneken Mustaine! i cera ce mu biti dobra pitchka kada odraste! Quote
Mr. Smarty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ok imenjace...koja je tebi najgora pesma...nemoj samo da kazes ne znam inace cu da pustim Sunray-ja na tebe Quote
blondie Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 ovo je pitanje besmisleno.. postoje momenti kad mi i dobre stvari smetaju. a postoje momenti kad SVE slusam. Quote
Mr. Smarty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ne bih se slozio nikako...uvek postoji nesto sto uvek moze da se slusa a sa druge strane nesto sto ne moze nikada...sta s' ti u horoskopu majke ti? Quote
blondie Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ne bih se slozio nikako...uvek postoji nesto sto uvek moze da se slusa a sa druge strane nesto sto ne moze nikada...sta s' ti u horoskopu majke ti? seres marty. ja sam juce u autu u dva i po sata voznje slusala samo cecu i to sam jedva i to umolila, posto su me ubili s nekim drugim narodnjakom. pa kad moze ceca, a sto ne bi mogao megadeth? SKORPIJA ,a sto pitas? Quote
Recommended Posts