МегафаН Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=1I2TePOaZgQ Poslednja bonus pesma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Realno jesu najbolje. Evo i obrade http://www.youtube.com/watch?v=HPOj-x5vOE0&app=desktop Bas sam se pitao u kojoj pesmi ce da zavrsi kikov solo koji je bio teaser onomad. Dobro ga je uklopio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 dajte linkove ka ovim bonus pesmama, 320 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Nakon više slušanja Dystopie, mišljenje o albumu mi se uopšte nije promenilo, dakle prva polovina albuma daleko bolja, sa akcentom na numere The Threat is Real, Dystopia, Fatal Illusion i Post American World koje su stvarno odlične, iako ima dejavu efekta na kub, druga polovina albuma je mogla biti daleko bolja(i na njoj ima dobrih momenata), ali mi se neke stvari baš ne dopadaju, najlošije pesme Lying in State i Foreing Policy koja ima jedan od najgorih "refrena" koje sam čuo, zatim pesma koju vidim svi mnogo hvale Poisonus Shadows u principu sasvim dobra, ali me srašno nervira ono pozadinsko uzdisanjeAAAGGRRR. Što se tehničke i produkcijske strane tiče, tu zaista nema potrebe polemisati, sve je na vrhunskom nivou, verovatno najbolja njihova produkcija(mogli bi "neki" bendovi da malo obrate pažnju kako se radi posao) koja zvuči premoćno i neverovatno "diže" album! Sve u svemu dosta dobar album, mada ništa epohalno(kako neki već pričaju), daleko bolji od predhodna dva, e sad da li je od Endgamea bolji to je pitanje, on me je oduševio sjajnim početkom(ala SFSGSW) i pesmama This Day We Fight, zatim naslovnom i fantastičnim završetkom tj. poslednje tri numere, suprotno od Dystopie čiji je kraj daleko slabiji, u ovom trenutku novom albumu bi dao odprilike 8,5 ili čak 9, vreme će pokazati, uglavnom MegaDejv zadaje žestok udarac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Foreign policy je obrada. I ove bonus pjesme nisu lose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Nisam znao da je Foreign Policy obrada, čija je to pesma? Obrade mi ne utiču toliko na ocenjivanje samog albuma, tako da nemam neko posebno mišljene o njima, doživljavam ih samo kao neki bonus iliti popunjavanje materijala, tako da eto jedna lošija numera manje hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Fear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Preslusavam danima album i tu sam negde kod Humanove ocene: daleko bolji prvi deo, slabiji ostatak, s tim sto je Poisnous shadows stvarno strasna stvar. Kao celina se sa poslednja dva uopste i ne treba uporedjivati, ali nisam siguran da mi je bolji od Endgamea. Ono sto mi sigurno vise lezi na ovome je produkcija, solaze i bubanj (nakon Martya i Nicka, ovo je verovatno najbolji duet koji je usao bend). Sve u svemu, nije nikakva revolucija i ni blizu najboljim ostvarenjima, ali generalno dobar album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Bas slusam kako je dobro otpjevao Budgie cover, ne znam zasto na albumu pola pjesama pjeva preko kurca, reda radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 dobar album bolji od novog slera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Dejv je ovim albumom uzjahao munju, slomio nebo, poništio Ustav... Slušajući ga, prosto shvatiš da smo svi mi između pišanja i sranja rođeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barad_dur Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Killing 6/10 Peace 8/10 So far 9/10 Rust 10/10 Countdown¸ 10/10 Youthanasia 9/10 Cryptic 8/10 Risk 5/10 The World 4/10 The System 10/10 United Abomination 8/10 Endgame 8/10 13 2/10 SC 1/10 Dystopia 9/10 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Šta, System ima desetku, a Peace osmicu? Jedanaes za Peace. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 full verzija, 15 pesama, 320 (samo je poslednja 192) http://getmetal.org/death-metal/96464-megadeth-dystopia-2016.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barad_dur Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Šta, System ima desetku, a Peace osmicu? Jedanaes za Peace. Bod manje od 10 radi Devils island i još jedan bod manje za onu obradu. Nakon 23 godine slušanja benda nikad nisam zavolio te stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Đavolje ostrvo ima onu prejebenu solažu iz 2 dela, uh! Izgleda da se i Poland u to vreme drogirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 čuj, drogirao :haha: lik je krao mustejnu gitare za dop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Znao sam da mu je krao, ali nisam znao da je za dop. Rekoh da mu napakosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Barade, imamo jako sličan ukus kad je u pitanju Megadeth, stim što bi prvencu i yuti i dao osmicu, a ipak Peaceu 9, iako Devils Island i meni jedna od najlošijih pesama, malo prejaka ocena za Sistem, ostatak nepromenjen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Prvih 5 albuma 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 So Far... sa svojih 6 i'po pesama ima sreće što dobija devetku na lepe oči(čitaj - lungs, set the world, mary, darkest.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 devil's island keva pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Šta, System ima desetku, a Peace osmicu? Jedanaes za Peace. oba PEACE jedanest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Samo Countdown za desetku, Killing za recimo devet i po. Ova tri između su solidne devetke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts