rattlehead Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 pa da, mada ja licno prema toj vrsti metala imam neku odbojnost, mnogo mi vise odgovara ovo "pronasao sam boga" i ti fazoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 ...znači ne bi voleo da odsviraju Bad Omen ili The Conjuring ...ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 ma voleo bih, nego ne mogu da slusam cele albume i cele koncerte u tom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Pronas`o sam boga i bacio ga u smece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Thrash metal tada nije ni postojao x) Jedini bend koji je tada svirao tres metal u svom izvornom obliku je Sodom. Svi ostali su muljali sa gruvom ili sa nekim skroz dvajespetim stvarima Naravno ovo nije tacno,to sto ti ne znas ko je u to vrijeme svirao Thrash ne znaci da ga nije ni bilo....recicu samo RAZOR - Decibels i jos gomila drugih... I da Megadeth je napravio megaalbum CW ,kakav god da bio, samo Heavy ili malo Thrash nema veze...tada je David omastio brke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Naravno ovo nije tacno,to sto ti ne znas ko je u to vrijeme svirao Thrash ne znaci da ga nije ni bilo.... To je tada bio sve surovi underground, i nije se tu desavalo nista posebno. Al kad sam to rekao, mislio sam na velike bendove. Niko osim Sodoma nije svirao tres tada. Svi ostali su muljali sa gruvom, industrialom, a Slayer je muljao sa nu metalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Imao je i Sodom po koju pank pesmu cini mi se, tako da su i oni eksperimentisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Bilo je pank uticaja i pre toga, ali sve to i dalje zvuci kao tres metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Mislim da generalno ljudi kenjaju za eksperimentalne albume a nisu im nikad pruzili sansu, niti ih preslusali, ima tu vrhunskih stvari i zabole me sto nije klasican thrash ili koji god podzanr - renewal, outcast, endorama, habit, chaos a.d., roots, cryptic, diabolus, load, one second, the burning red... bolji su mi svi ti albumi zilion puta nego neki kasniji 'povratnicki'... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 To sve zavisi od benda do benda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 MD.45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Masterpiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 http://www.metalinjection.net/its-just-business/record-sales/metallicas-25-year-old-black-album-outside-megadeths-new-album-dystopia-last-week Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Naravno, zna se ko je klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 pre dva dana sam gledao na youtube-u megadeth live virtual reality za pesmu poisunus shadows. Pokusavam da nadjem ali ne uspevam. U fazonu oni sviraju a ti se setas oko njih. Ja sam samo Adlera zagledao. I sledeci put kad sam trazio da nadjem, nisam uspeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Nema skinuto je sa tubeta, nije lose, gledao sam sve vise puta posto imam deluxe verziju Dystopia-e... Inace poceli su i Post American World (sa ove distance ona mi je najbolja na albumu)uzivo da izvode, znaci ukupno 5 sad izvode, dosta... http://youtu.be/HvQMrk5YqVY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Mozli?? e ne no Beri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 sa ove distance ona mi je najbolja na albumu Album je takav da moze bilo koja pesma da ti bude najbolja. Sve su u sustini jako dobre. A meni sa ove distance je isto kao i kad sam prvi put slusao - lying in state. Nisam cuo da je jos nekom ona najbolja jbg, ali mene nesto pogadja sva ta drama u pesmi. Kad kenja po americi celu pesmu i na kraju solo majke rusije. Treba imati muda za tako nesto u periodu kad se na glavnoj sceni rusija kurci i gura amerima prst u oko. Trenutno druga najbolja mi je distopija zbog kikove solaze u prvom delu, bas je pogodio sta treba. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Slazem se sve, mada mi je od svih, a ima ih, opet najbolja Dejvova solaza na Post American World, posle drugog refrena... rastura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Treba imati muda za tako nesto u periodu kad se na glavnoj sceni rusija kurci i gura amerima prst u oko. :blek: :blek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Ej more, 6 je slobodnih dana u julu izmedju Sofije i Bukuresta. Neko nek uradi nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 evo ja ću da se drogiram, ostali neka se rasporede kako im volja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rattlehead Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 pogledati na 2:49 OBAVEZNO! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ova slika je u pitanju http://i.imgur.com/BnFKUpL.jpg 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts