Totamealand Posted May 29, 2021 Report Posted May 29, 2021 Bio je on jednom u nekom bendu gde nije bio šef pa je dobio pedalu zbog poteza. Čini mi se. Quote
miter Posted May 29, 2021 Report Posted May 29, 2021 Bolje što je dobio pedalu, tu je imao nezgodne šefove, bio neshvaćen i običan najamni radnik, nadnica mu je otprilike ista samo što se sada zove šef jednog dosta manjeg preduzeća u rashodovanju 2 Quote
Vic Rattlehead Posted May 30, 2021 Report Posted May 30, 2021 On 5/29/2021 at 5:11 PM, Flash Gordon said: Ja njega mogu da razumem iz perspektive da se naučio pameti od mnogobrojnih gluposti koje je radio u prošlosti pa mu ne treba ponovo problem u bendu od strane njega ili bilo koga drugog. Ali, on ima tendenciju da ispada veliki licemer kad krene da govori šta je dobro a šta nije dobro ponašanje. Kao, niko se ne seća da je on sam bio jedno petnaest puta na klinici za odvikavanje, da se u mladosti tripovao na crnu magiju i okultizam, kao pronašao hrišćanstvo i priča o nekom oproštaju a jedva da podnosi bilo koga, proziva i priča negativno za većinu muzičara sa kojima je bio u bendu, samo im je tražio neke mane uvek, proziva druge bendove i sl. Da ne dužim, mnogo sere a sebe nikad da pogleda u ogledalo, da on sam nije šef benda, za mnogobrojne izjave i poteze tokom godina bi i on realno zaslužio više puta pedalu. Kao i većina hrišćana, a pogotovo onih "ponovorođenih". Quote
Totamealand Posted May 31, 2021 Report Posted May 31, 2021 18 hours ago, vudun said: Tema na Mejdeni zauvek obrisana . . . Vidi stvarno! Koji moderator je podmićen da počini takav zločin? Quote
vudun Posted May 31, 2021 Report Posted May 31, 2021 Mračne sile podzemlja - što bi rekao Nešo Bombarder. Quote
Koroviev Posted May 31, 2021 Report Posted May 31, 2021 "Sjedi kući, čuvaj unučiće, đe ćeš s onom pederčinom izlapelom!" https://www.blabbermouth.net/news/jason-newsted-is-not-joining-megadeth-his-wife-says/ 1 1 Quote
Flash Gordon Posted May 31, 2021 Report Posted May 31, 2021 He does not want to play 'minor' chords. 1 Quote
VoivodBG Posted June 8, 2021 Report Posted June 8, 2021 https://consequence.net/2021/06/david-ellefson-police-report/? Quote
Talvi Posted June 8, 2021 Report Posted June 8, 2021 At that point, Ellefson went to Megadeth’s management and was advised that the situation would probably “blow over.” 1 1 Quote
Divlji Tigar Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 https://loudwire.com/megadeth-fire-david-ellefson-details/?fbclid=IwAR2J9mzjOohcGY4B3K8sWkgfiZI-L-OsY6ytX1o1mYSBaq-eSst8GodrK9Q Quote
Grobodan Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Dave Mustaine says that David Ellefson's long-completed bass tracks on the upcoming MEGADETH album will be removed and re-recorded by another bassist prior to the record's release. Quote
Angelystor Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Jerking online equals murder Mislim, koja je uopšte logika tu? "Neće ljudi hteti da slušaju bas lika koji je istim rukama pipao svoj kurac" ? Quote
Kumodraski Vo Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Brate ja sad kad pustim peace sells i cujem bas odma mi u glavi dejv kako ga sasolji u ritmu.. 3 Quote
Talvi Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 2 hours ago, Angelystor said: Jerking online equals murder Mislim, koja je uopšte logika tu? "Neće ljudi hteti da slušaju bas lika koji je istim rukama pipao svoj kurac" ? mislim da neće Dejv da mu daje kintu od novog albuma ponajpre 😄 2 1 Quote
Vic Rattlehead Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Da ga je bacao na muškarca, ništa od ovoga ne bi bilo. 1 1 Quote
HUMAN Posted June 19, 2021 Report Posted June 19, 2021 Možda padnu uskoro i re-rekordovi starih albuma.. ne bi mu bilo prvi put, a taman i neka kinta opet se mazne.. 1 Quote
bradilko Posted June 21, 2021 Report Posted June 21, 2021 humane nisam znao da gotiviš korija tejlora 🙂 2 Quote
Recommended Posts