vudun Posted August 6, 2023 Report Posted August 6, 2023 Vozimo se na potezu Hetfildovac - Mastejnovo - Halfordište... Quote
bradilko Posted August 9, 2023 Report Posted August 9, 2023 (edited) https://www.metalsucks.net/2023/08/09/megadeth-finally-had-a-decent-singer-yesterday-when-triviums-matt-heafy-sang-tornado-of-souls/ ne znam dal bih smeo da se složim 😂 svakako bih voleo azalov komentar... Edited August 9, 2023 by bradilko Quote
Kumodraski Vo Posted August 9, 2023 Report Posted August 9, 2023 Koga briga kakav je pevač kad peva u smece bendu.. Quote
azal Posted August 9, 2023 Report Posted August 9, 2023 koliko je Tornado of Souls naj overrated solaza, ima Marty minimum 15 boljih u Dethu Quote
bradilko Posted August 9, 2023 Report Posted August 9, 2023 istina, godinama sve više težim ka sličnom stavu. ali ipak, odlična solaža. Quote
Haos sam ja Posted October 4, 2023 Report Posted October 4, 2023 Kika na aktuelnoj turneji menja Teemu Mäntysaari iz Wintersun, zanimljivo. Quote
Vic Rattlehead Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 https://www.instagram.com/p/Cz1kNfvsq1g/ I opet sad nije ništa zvanično je li skroz izašao iz benda, mada sve miriše na to. Quote
Totamealand Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Zanimljvo je da piše o "extending absence", a nastavak teksta deluje kao da zvanično i skroz izlazi iz benda. Nekako mi je to trapavo formulisano. Quote
rattlehead Posted November 19, 2023 Report Posted November 19, 2023 Reče na kraju See you soon, meni liči da se hoće vratiti. Mada, ja sam mnogo zadovoljniji sa Temuom, svira svaku solažu kako treba, dok je Kiko krenuo da fušari čak i svoje solaže, na stranu što tuđe nikad nije ni naučio. 1 Quote
azal Posted November 20, 2023 Report Posted November 20, 2023 Mustaine godinama fusari svoje vokale pa nikom nista 1 Quote
Flash Gordon Posted November 22, 2023 Report Posted November 22, 2023 Dave Mustaine and The Megadeths. Quote
Sreta Posted November 23, 2023 Report Posted November 23, 2023 Megadet je do jaja. Tek sam sada pruzio sansu... Napolju mrak i vetar jak fazon. Hetfildovi svedoci da ostave na miru clanove benda. 2 Quote
Vlaja Buraz Posted November 29, 2023 Report Posted November 29, 2023 https://blabbermouth.net/news/kiko-loureiro-opens-up-about-decision-to-leave-megadeth То би било то. Идемо даље за исте паре мање пара. Како нисам нешто био одушевљен Киком, немам никакав проблем са овом ситуацијом, штавише... Quote
Totamealand Posted November 30, 2023 Report Posted November 30, 2023 Eh, ne znam da li je na kraju krajeva mnooogo bitno ko svira solo gitaru u Megadethu, barem kad su studijski albumi u pitanju. Od Martijevog izlaska na ovamo, kapiram da sve zavisi od toga kako Mastejna zvizne inspiracija ili koliko mu se posreći. Pitreli, Poland, Broderik, Kiko, jedino može solaža da bude ovakva ili onakva, pesme kao pesme su i dalje u Mastejnovom domenu. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted April 8 Report Posted April 8 21 hours ago, Vic Rattlehead said: Teemu pokidao!!!!! Megadeth zvuci ostrije i dinamicnije nego na prosloj jesenjoj turneji. Quote
Haos sam ja Posted April 23 Report Posted April 23 Haha na turneji u USA su sa Mudvayne i All That Remains, gori redneck gathering nego ona fejk Pantera / Lamb of God turneja. 1 Quote
rattlehead Posted April 28 Report Posted April 28 On 4/20/2024 at 2:12 PM, Najtmerinjo Najgori said: Bilo je tu svacega 😄 El on to 'ladno nije odsvirao solo???? Quote
Recommended Posts