Packy Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Nije Megadeth toliki magnet da privuce vise od 7000-8000 sem ako ne pricamo o nekom velikom trzistu. A negde je max 3000-4000. Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Poredjenja radi, letos su nastupali u Barba Negri koja prima 3500. 1 Quote
vudun Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Packy said: Ne mirisu ih nesto mladje generacije, dok Disturbed obozavaju. Debili realno... 2 Quote
Packy Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago A ono, svaka generacija ima takve primere koji ne izlaze iz odredjenih vremenskih okvira i hoce muziku njihovog doba. Samo to izgleda gore sto su kasnije rodjeni kad se pridrzavaju tog "pravila" jer ne dobijaju puno kvaliteta na tacni ili sto uvazavaju/slusaju matore bendove koji su opsteprihvaceni. Quote
perzekjušn menijak Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 2 hours ago, Chicken Little 420 said: Naravno da je realno, bili su predgrupa i za 5FDP 1 Quote
Angelystor Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago U Ams sviraju Ziggo Dome, kapacitet 15k+, a Megadeth prošle godine rasprodao prostor od 2-3k. Mislim, nije ni to loše realno, ali njima nešto ne odgovara. Quote
HUMAN Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago 45 minutes ago, vudun said: Debili realno... To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata Quote
Totamealand Posted 4 minutes ago Report Posted 4 minutes ago 2 hours ago, HUMAN said: To svakako.. nego mislim da je Dejv tolko omatoreo da mu vrv i odgovara de se šlepa kao predgrupa bilo kome samo da ne mora da drnda i krešti tri sata Mislim da je ovo jedan od krucijalnih aspekata. Megadeth je bio predgrupa i Maidenima, Scorpionsima pa i Five Finger Death Punch poslednjih godina, i očigledno im leži to da izrokaju sat vremena i paljba. Pritom sigurno komotnije i bolje plaćeno nego solo turneja. Quote
Recommended Posts