Jellybelly Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 mocno covece, vidim da ti je bilo superiska. Quote
AGGRESSOR55 Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 (edited) Ma jok Sad se setih, svirali su i Symphony Of Destruction i Kick the Chair. Sigurno jos par pesama, ali trenutno sam umoran i ne mogu da razmisljam Edited February 19, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
dethman Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Na Symphony mora da je bilo klanje...Kazi mi kako su zvucali sve u svemu? (posto kazes da dosta velikih bendova dodje u Lux, pa mozes da uporedis) Quote
AGGRESSOR55 Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Zvucali su izvanredno, samo je na Kick the Chair ozvucenje bilo malo usrano. Na Symphony sam bio totalno izgubljen. Prvo je poceo onaj hor. Ja sam u tom trenutku pokusavao da se setim koja je to pesma. Tek sam se negde kad je pevanje pocelo setio. Tako je bilo i kad je Metallica svirala Creeping Death u Beogradu. Quote
AgresoR Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Prvo je poceo onaj hor. Ja sam u tom trenutku pokusavao da se setim koja je to pesma. Tek sam se negde kad je pevanje pocelo setio. Tako je bilo i kad je Metallica svirala Creeping Death u Beogradu. bag... procitao sam iscrpan post...drago mi je da si se do jaja proveo...valjda ce doci u srbiju... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 moze biti.... Quote
Jellybelly Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 znaci covek je stvarno ziv. on i behler svirase onu godinu i posle potonuse. bas cu morati ovaj sajt da ispitam, nikad nista nisam znao o njima Quote
AGGRESSOR55 Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 (edited) Evo vam slike: Edited February 21, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 motorsajklz....e, jebi ga.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) moze biti.... a stani malo, pa Zar nije poland svirao tada u megadethu? greskom citirah sebe jebi ga.... Edited February 22, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
AGGRESSOR55 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 motorsajklz....e, jebi ga.... Sta je tu lose? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 previse isfurano.... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Pa jebi ga, sve je to r 'n' r Quote
solicitor Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Eh ... Symphony Of Destruction je jos pre 10 godina dojadila i bogu i narodu kolko se bolesno vrtela na svim medijima ... bilo bi dobro da iscooliraju na svirkama tu pesmu jedno 10 godina da se ljudi malo odmore. Quote
AGGRESSOR55 Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Pesma nije nista posebno. Meni je zao sto nisu svirali Tornado of Souls ili bar Blood Of Heroes Quote
Zakk Fade To Black Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Eh ... Symphony Of Destruction je jos pre 10 godina dojadila i bogu i narodu kolko se bolesno vrtela na svim medijima ... bilo bi dobro da iscooliraju na svirkama tu pesmu jedno 10 godina da se ljudi malo odmore. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Eh ... Symphony Of Destruction je jos pre 10 godina dojadila i bogu i narodu kolko se bolesno vrtela na svim medijima ... bilo bi dobro da iscooliraju na svirkama tu pesmu jedno 10 godina da se ljudi malo odmore. isto k'o mejdn sa nambr of d bistom.... nisu svirali jebeni tornado....ovom mustaine-u je ocigledno izbrisano i malo mozga shto je imao, mislim, verovatno najbolju stvar je uspeo da izbaci iz repertoara, debil.... Quote
AGGRESSOR55 Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 Zamisli, svirali Paranoid a nisu Tornado Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) stvarno je mastejnovom mozgu odzvonilo.... a i poslednja turneja....mada nesto ne znam koje ce pesme svirati ukoliko bude svirao koncerte posle solo albuma, tako da ne biH ja to uzimao doslovno k'o 'poslednju turneju', mislim, nominalno to svakako jeste.... Edited February 24, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Imenjak Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 stvarno je mastejnovom mozgu odzvonilo.... a i poslednja turneja....mada nesto ne znam koje ce pesme svirati ukoliko bude svirao koncerte posle solo albuma, tako da ne biH ja to uzimao doslovno k'o 'poslednju turneju', mislim, nominalno to svakako jeste.... bice za koju godinu.. Dave Mustaine turneja, tako da se ja ne bojim za njega.. tu ce svirati megadjed, md45 i mozda josh nesto, ah da svoje pesme Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 taJ md je jedan album samo tako da je nebitno, a u nove pesme saM neopisivo skeptican.... Quote
Imenjak Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 taJ md je jedan album samo tako da je nebitno, a u nove pesme saM neopisivo skeptican.... ma md je onako, samo sam cuo zapravo jednu pesmu koja je dobra, tj ideja je dobra i ista je cela, losh solo, tekst odlican.. a ja se uzdam u nove pesme, koje ce najverovatnije biti na ovaj TSHF fazon! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 to bi bilo glupo iz razloga shto bi to onda bio megadeth, bice valjda nesto drugacije, al' mislim da covek vise nema ideju za pesme.... Quote
Vick Tim Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 to bi bilo glupo iz razloga shto bi to onda bio megadeth, bice valjda nesto drugacije, al' mislim da covek vise nema ideju za pesme.... Covece...sta god ljudi pricali,Dave i jeste Megadeth... naravno da ce zvucati kao Megadeth...zato cemo samo da sednemo,naculjimo usi i da uzivamo samo bre...Keep on rockin' in the free world Quote
Recommended Posts