Blacksunray Verb Delikvent Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ako su ti pjesme poput Ashes in Your Mouth, Reckoning Day, The Disintegrators, She -Wolf, Disconnet, Return to Hangar... radio-friendly sa polu-pop vokalima, tebi treba ozbiljna pomoć. pocev do kauntdauna je tako....naravno da nije takva bukvalno svaka pesma, poslusaj celu jutanaziju i obrati paznju na vokale posebno na refrene, dobri su, al' vrlo pevljivi i komercijalni, nije to lose da opet netso ne skapiras pogresno, samo je poenta da je slusljivo i radio-friendly.... Quote
kuruz Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 A ja ti opet kazem...seresh u prazno Death Metal - Da li neki od ovih bendova imaju iste teme: Cannibal Corpse, Death, Dark Tranquillity, Atheist, Bolt Thrower? (samo jedan primer) za P&P vazi isto. Imash Rhapsody koji peva o Ratnicima i Zmajevima, imash Gamma Ray koji peva o Svemiru, Falconer ugalvnom ima neke istroijske teme, Helloween o bukvalno svemu itd...s druge strane Prog. tekstovi su uglavnom veoma dobri i kompleksni kolko i sama mjuza, i isto ne mozesh reci da Dream Theater, Symphony X, Ayreon, Evergrey...pevaju o slichnim stvarima. Period. Hihihih,nervira se Quote
Angelystor Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 A ti ne bi da se svadjash sa ovima Quote
Imenjak Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) tek sada izvalih koliko megadeth ima spotova.... pa to je strasno.. EDIT: jeste li gledali novi spot... moglo je da se skine na mega sajtu... meni su ne svidja... Edited March 17, 2005 by Mustaine Quote
AGGRESSOR55 Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Ja sam tek skoro provalio da postoji spot za Foreclosure. a Of Mice And Men mi se ne svidja bas Quote
Imenjak Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Ja sam tek skoro provalio da postoji spot za Foreclosure. a Of Mice And Men mi se ne svidja bas forclosure sam gledao medju prvima... ali najjaci deo je kada pocinje martyjeva solaza u toj pesmi, tada je panoramski prikaz nekog kanjona u spotu, koliko je dobro izreziran spot, bruka.... znaci tja deo ostavlja bez daha... mora se videti da bi ti bilo jasno... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Jel postoji spot za Hangar 18 Quote
Angelystor Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 O, da! Najbolji Megadeth spot IMHO. Quote
*nitro* Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 aj bacite neki link za skidanje njihovih spotova, ja imam samo foreclosure of a dream, hangar 18, sypmhony of destruction i train of consequences... Quote
Zakk Fade To Black Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Ja sam pre stalno skidao spotove... Imam ih 50-60 a sad me uzasno mrzi da ih skidam... Quote
Imenjak Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Jel postoji spot za Hangar 18 hangar je najdobar... svi imaju sociva i izgledaju prilicno cudno... i pojavljuju se neke zivuljke sa drugih planeta i mnogo su cudne i tako... i megadeth bash mocno tu izgleda i tako... Quote
Imenjak Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 aj bacite neki link za skidanje njihovih spotova, ja imam samo foreclosure of a dream, hangar 18, sypmhony of destruction i train of consequences... ma i mene linkovi zanimaju, posto skidam sa dc++ a tamo ima mnogo cobana koji ti ne daju da skinesh, samo se iskljuce i mozes da ga duvas... Quote
Jellybelly Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 ja sam gledao spotove za hangar 18, a tout le mond, symphony of destruction i train of consequences, a najbolji mi je za hangar 18 Quote
RNA Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 То име јврх што се спотова тиче. Остале комотно можеш и да не гледаш. Овај има убедљиво најбољу радњу. Quote
*nitro* Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Ja sam pre stalno skidao spotove... Imam ih 50-60 a sad me uzasno mrzi da ih skidam... SSH-TA BRE!? imas 50-60 spotova megadetha!?!?! Quote
Zakk Fade To Black Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Imam 6 spotova Megadetha a 50-60 ukupno... Quote
Imenjak Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 SSH-TA BRE!? imas 50-60 spotova megadetha!?!?! OMG! polako... jel imaju oni toliko pesama... Quote
THE WIZARD Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 hehe koji sam pajdoman... ko prizna pola mu se prashta!!!! ja imam 15 megadeth spotova a ukupno imam 62 spota!!!! nije ono da se hvalim nego jednostavno nisam znao shta da radim!!!! ako nekog interesuje koji su megadeth spotovi evo: a secret place a tout le monde anarhija in uk breadline krash em forkouzr of drim go to hell(LIVE) hangar18 in my darkest hour moto psajho pis sels symfoniju trejn of konsqvensis trust wake up dead a imam i LIVE IN ITALY od megadeth!!!!!! sad neznam zashto sam sve to reko ali shkodi! a cim shkodi znaci ja smaram!!! Quote
Imenjak Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 ko prizna pola mu se prashta!!!! ja imam 15 megadeth spotova a ukupno imam 62 spota!!!! nije ono da se hvalim nego jednostavno nisam znao shta da radim!!!! ako nekog interesuje koji su megadeth spotovi evo: a secret place a tout le monde anarhija in uk breadline krash em forkouzr of drim go to hell(LIVE) hangar18 in my darkest hour moto psajho pis sels symfoniju trejn of konsqvensis trust wake up dead a imam i LIVE IN ITALY od megadeth!!!!!! sad neznam zashto sam sve to reko ali shkodi! a cim shkodi znaci ja smaram!!! E IMAM I JA KITU... IMAM TAJ LAJV IN ITALI... ONAKO, ZVUK MI SE NE SVIDJA... Quote
Vic Rattlehead Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Postoje još i 99 Ways to Die, Go to Hell, No More Mr. Nice Guy, Sweating Bullets, In My Darkest Hour, Die Dead Enough i Of Mice And Men. A nisam znao postoji Breadline. Quote
Zakk Fade To Black Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Jel ima Megadeth negde u blizini uskoro Quote
dethman Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 (edited) Secret place i Insomnia (cini mi se) uopste nisu Megadeth spotovi vec ih je Capitol snimio zbog para (mada im bas nije uspelo) stalno ona pacovcina sa riska trci i tako neke gluposti... I da, zaboravili ste Angry i Reckoning... Edited March 23, 2005 by dethman Quote
Recommended Posts