Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Spotovi u NS-u imaju u Mungosu Quote
THE WIZARD Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 a kakve to veze ima sa Megadethom? Nego moze li se doci do tih spotova o kojima je ovde neko pricao? ako mislish na ono nabrajanje megadeth spotova onda sam to ja!!!!! a do njih se uvek moze doci nekom razmenom, prodajom, poklanjanjem... dobro ovo zadnje ne bash tolko!!! ako neko oce to slobodno neka se javi na pp!!!!!! kao shto su vec dva kretena uradila!!!!! shala mala!!! btw na onih 50tak spotova shto imam sinoc sam dodao 5 diskova spotova znaci uveco sam kolekciju za neshto vishe od 100%!!!! tj duplo za gluplje... Quote
Imenjak Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Rekao sam ja za Nice Guy. A jeste li gledali spot za Of Mice And Men? Skidao sam ga sat i po ali isplatilo se, odličan mi je spot, liči malo na Moto Psycho, a i dobar je onaj fazon sa mladim Daveom, koji svira Jacsona. ta fora je dojajna... josh ja gledam da li je ono jackson ili sta.... daveu je sada sponzor esp, nadam se da je promisljeno dogovorio sa njima da mladji dave svira jacksona umesto espa..... u protivnom pasce neka kinta iz daveovog dzepa.... Quote
Vick Tim Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 ako mislish na ono nabrajanje megadeth spotova onda sam to ja!!!!! a do njih se uvek moze doci nekom razmenom, prodajom, poklanjanjem... dobro ovo zadnje ne bash tolko!!! ako neko oce to slobodno neka se javi na pp!!!!!! kao shto su vec dva kretena uradila!!!!! shala mala!!! btw na onih 50tak spotova shto imam sinoc sam dodao 5 diskova spotova znaci uveco sam kolekciju za neshto vishe od 100%!!!! tj duplo za gluplje... Ma reci ti meni choveche koliko imas ukupno Megadeth spotova? Quote
Vic Rattlehead Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 ta fora je dojajna... josh ja gledam da li je ono jackson ili sta.... daveu je sada sponzor esp, nadam se da je promisljeno dogovorio sa njima da mladji dave svira jacksona umesto espa..... u protivnom pasce neka kinta iz daveovog dzepa.... It has come to my attention that some of the people that have seen the "Of Mice and Men" vidi are stumped why the "young Dave" would be playing a Jackson King V (in fact the famous number "1" silver King V and the kid bled on it). I am amazed that the effort to show a true to form progression of what I played then, and choose, I repeat choose to play now - over Jackson - my ESP DV8 could be mistaken or misinterpreted. Although everything in life is open to one's individual visual interpretation and the artistic license for the said viewer, PLEASE UNDERSTAND I endorse and fully stand behind the great people, treatment, and superior instruments of ESP and LTD guitars and basses. There is no comparision in my eyes or hands for that matter, and I know. My name was on both of these guitars right up around the headstock if ya didn't notice Quote
dethman Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Nemojte preterivati sa tim Jacksonom...Nije bas da Dejv ne sme da uzme u ruke nista sem ESP, zar ne? Samo ima dogovor s njima da mu godisnje daju toliko-i-toliko gitara za cenu da ih on reklamira...prosto. u potpisu vlasnik jednog Jacksonchicha p.s. Malo nesto u vezi sa spotovima: Reckoning Day mi je jedan od omiljenih jer prikazuje isecke iz Youthanasia turneje (klipovi s koncerata, back-stage, itd.). A ja i Youthanasia smo savrsena kombinacija Angry Again - tipican spot za film...nisam ga puno puta pogledao jer nema skoro nista zanimljivo... I jedna anegdota za No More Mr.Nice Guy: Dejv je bio toliko polupan od droge da nije mogao u isto vreme da glumi da svira i da peva...pa sam bas gledao spot i stvarno - ili se vidi kako svira ili kako peva...Ah, te osamdesete... Quote
THE WIZARD Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Ma reci ti meni choveche koliko imas ukupno Megadeth spotova? e zaboravih tacan broj! ima na proshloj ili pretproshloj strani ove teme tacan broj!!!! negde valjda oko 15!! cak sam i nabrajao sve spotove koje imam!!! Quote
bradati_simce Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 (edited) E BRATE....THE WIZARD TVOJI SPOTOVI MEGADETH-A SU KOD MENE HAHAHAHAHA Edited March 27, 2005 by bradati_simce Quote
Vick Tim Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 (edited) A ja i Youthanasia smo savrsena kombinacija imate moju punu podrsku ne vole ljudi nesto Youthanasiju koliko sam ja primetio.Verovatno zato sto se ocekivalo od slusalaca da kupe nju posle Countdowna jer se mislilo da ce imati isti kvalitet kao on,a izgleda da je bilo razocarenje,nemam pojma..Ne znam,meni je Youthanasia naj album,'besh Countdown,previshe je Dave nadrkan na njemu.Ali i to je dobro u vecini situacija Edited March 27, 2005 by Vick Tim Quote
Imenjak Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Nemojte preterivati sa tim Jacksonom...Nije bas da Dejv ne sme da uzme u ruke nista sem ESP, zar ne? Samo ima dogovor s njima da mu godisnje daju toliko-i-toliko gitara za cenu da ih on reklamira...prosto. u potpisu vlasnik jednog Jacksonchicha p.s. Malo nesto u vezi sa spotovima: Reckoning Day mi je jedan od omiljenih jer prikazuje isecke iz Youthanasia turneje (klipovi s koncerata, back-stage, itd.). A ja i Youthanasia smo savrsena kombinacija Angry Again - tipican spot za film...nisam ga puno puta pogledao jer nema skoro nista zanimljivo... I jedna anegdota za No More Mr.Nice Guy: Dejv je bio toliko polupan od droge da nije mogao u isto vreme da glumi da svira i da peva...pa sam bas gledao spot i stvarno - ili se vidi kako svira ili kako peva...Ah, te osamdesete... nisam gledao angry again spot a ni reckoning day.... voeo bih da ih vidim... a sto se tice spota za coveka koji je voleo da glumi finocu... tu je bio najsjebaniji od droge, tako da nije mogao ni da peva i svira u isto vreme... to kaze ona riba u Behind the Musicu.... isto Alice Cooper sere nesto o tom periodu, i tada su postali kao kumovi i tako... i u spotu se provali koliko je dave sjeban.... ali sve one lude zurke, ne mogu da prestanem da se smejem koliko su lude... ...osamdesete jebiga... Quote
Tatyannahhh Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 e dajte te spotove kad ih nabavite!!!ja sam to imala al ko zna sta se sa njima desilo... Quote
Vic Rattlehead Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Onaj lik što glumi Davea u Of Mice And Men retardirano drži gitaru, vidi se da nikad nije svirao prije. Mogli su ga barem naučiti da drži jedan rif! Quote
THE WIZARD Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 E BRATE....THE WIZARD TVOJI SPOTOVI MEGADETH-A SU KOD MENE HAHAHAHAHA pa ti trebash malo da pozurish sa tim mojim diskovima!!!! treba da ih prerezujem i da se razmenjujem sa nekim likovima!!!! zato mogo bi TI da pozovesh i da se nadjemo kad sam ja kod tebe u kraju ili kad si ti kod mene!!!! stvarno trebaju mi brzo ti diskovi!!! btw dobra ti slicica!!!! isti ti!!! Quote
Vic Rattlehead Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 e dajte te spotove kad ih nabavite!!!ja sam to imala al ko zna sta se sa njima desilo... Jesi li ti to na avataru? Quote
THE WIZARD Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Jesi li ti to na avataru? ma to sam ja!!! zar nisam sexy na toj valjda rendgenskoj, or vat ever, slici??? Quote
Imenjak Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Onaj lik što glumi Davea u Of Mice And Men retardirano drži gitaru, vidi se da nikad nije svirao prije. Mogli su ga barem naučiti da drži jedan rif! ma da... onako naucili su ga da drzi kvinte ko dejv onako sa trecim prstom, ali zato ne zna da svira )))) hehehe ) ali fora sa jacksonom je dojajna... Quote
Helle Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 E ovako-cHula sam da i Nama dolaze MEGADETH po ko zna koji put-nego sHto me zanima je-dal' se isplati ici na njihov koncert!? Ipak je u pitanju ThrasH metal,hm'! Quote
Jellybelly Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 itekako vredi otici na njihov koncert meni je to jedna od (zasad) neispunjenih zelja Quote
Imenjak Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 E ovako-cHula sam da i Nama dolaze MEGADETH po ko zna koji put-nego sHto me zanima je-dal' se isplati ici na njihov koncert!? Ipak je u pitanju ThrasH metal,hm'! dobar je megadeth, samo nije pravi thrash... to ti je neji heavy-thrash... to se ne sme propustiti... Quote
AGGRESSOR55 Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 E ovako-cHula sam da i Nama dolaze MEGADETH po ko zna koji put-nego sHto me zanima je-dal' se isplati ici na njihov koncert!? Ipak je u pitanju ThrasH metal,hm'! procitaj moje utiske sa koncerta nekoliko strana ispred, pa proceni da li valja otici ili ne Quote
*nitro* Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 nego sHto me zanima je-dal' se isplati ici na njihov koncert!? haha, ovo je kao pitanje "jesi debil,nisi debil?" . ... mislim sta reci, na glupo pitanje glup odgovor, NARAVNO DA VREDI OTICI NA JEBENI MEGADETH!!! Quote
Recommended Posts