lemmy sixx Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 pa kenja, ali u odnosu na to sta kenjaju lideri ostalih velikih i malih bendova, Dave je opet po meni mnogo pametniji i umjereniji. Umereniji?Pa on je najparanoicniji frontmen u muzickom biznisu.Ludak. Quote
Ivan_Creed Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Umereniji?Pa on je najparanoicniji frontmen u muzickom biznisu.Ludak. Sigurno nije ispred Lemmy-ja i Zakk-a..... A bogami, i Lars je ispred njega. Quote
Imenjak Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 ma pustite sada ko je koliko zajeban kao osoba... gonicete se do suta i necete imati nikakve argumente... zajebite sve... bitno je ko pravi bolju muziku a to je sigurno Dave Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 ne meRe lemmy da se goni sa mnom - ja imam veci jezik (poz koleZi iz Subotice ) btw, smijem li da se pohvalim da sam konacno dobila DVD Megadeth? eto kakav sam fan.. tuga i jad.. sramota. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Sto se tice ljudi koji tako masovno pljuju Dejva...mislite da ste vi bolji? A recimo, da on dodje na forum, sta mislite koliko bi stvari o vama nasao po kojima bi moglo deset puta vise da se pljuje i da ispadate kreteni ili sta vec? Kad si niko i nista, lako je pljuvati po onom ko je neko...probaj da postanes neko. recimo da je istina da dave nije samo josh jedan alkos i dzanki zato shto je postigao neki uspeh u muzici i to ne samo uspeh, nego i neki kvalitet.... a ne znam koliko bi imao prava takav neko da doje i da kenja nekom kakav je po ovom il' onom pitanju, mislim da cemo ovde tesko naci bash tolike propalitete.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 (edited) kao lider jednog takvog benda, dave ima odgovoronost za ono sto prica i to treba da se cijeni. ne vjeruje u ta satanisticka sranja i ne zeli da stavi pentagram u logo svog benda niti da cijepa bibliju na svojim nastupima. takodje, ne zeli da njegovi fanovi to rade jer je njegova muzika nesto sasvim drugo - i po temama i po lirici. on je svjestan koliki ima uticaj na ostale mlade bendove, na publiku - i ne pravi budalu od sebe. ne zeli nikoga da odvede na krivi put, ima svoj stav i stoji iza njega. boli ga kurac sto se metallica oshishala, boli ga kurac sto se svi loze na pentagrame... on svoju publiku ima, i zeli da bude iskren. privatno ga boli kurac za satanu, a jos ga manje boli za djavola na svirci. skidam kapu covjeku koji je u moru satanistickih metal bendova podigao ruku i rekao - ja nisam u tome. tacno.... slazemo se, mala debela () dakle, covek nije debiL, nego je principijelaN, a to je jedna od najpozitivnijih ljudskih osobina - doslednost.... ne moraju da budu oni pravi kroulijevski satanisti, al' jednostavno sama simbolika onoga shto rade je losa stvar i totalni idiotizam....koga boli kita jeli to lose privlacenje paznje debila il' je autentican stav.... upravo to shto je opisao mustaine je razlog zbog koga ja NE POSTUJEM slayer (pored muzickiH stvari), pa se vi TRASHERI u'vatite za svoje pishice 151 puT u sekundi.... Edited May 25, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Imenjak Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 tacno.... slazemo se, mala debela () dakle, covek nije debiL, nego je principijelaN, a to je jedna od najpozitivnijih ljudskih osobina - doslednost.... ne moraju da budu oni pravi kroulijevski satanisti, al' jednostavno sama simbolika onoga shto rade je losa stvar i totalni idiotizam....koga boli kita jeli to lose privlacenje paznje debila il' je autentican stav.... upravo to shto je opisao mustaine je razlog zbog koga ja NE POSTUJEM slayer (pored muzickiH stvari), pa se vi TRASHERI u'vatite za svoje pishice 151 puT u sekundi.... da li ce danas padati kisha!?!? ovaj mozda i hoce, ali da li ce padati sneg? Quote
dethman Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 recimo da je istina da dave nije samo josh jedan alkos i dzanki zato shto je postigao neki uspeh u muzici i to ne samo uspeh, nego i neki kvalitet.... a ne znam koliko bi imao prava takav neko da doje i da kenja nekom kakav je po ovom il' onom pitanju, mislim da cemo ovde tesko naci bash tolike propalitete.... Zar to sto je neko bio alkos i dzanki znaci da on nema pravo da iznosi svoje misljenje??????? Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 ima i gorih propaliteta od davea. pogotovo kod nas - a ovim ne mislim na neke clanove koji dolaze na temu! (da me ne shvatite pogresno). upravo kao sto rece kolega dethman - svako ima pravo na misljenje. covjek je bio alkos i narkos teski - ali to ga nije sprijecilo da se gura na vrh svijeta i da ima takvu karijeru unazad 20 godina. tuzno je sto gomila narkosa i alkosa nije sposobno ista u zivotu drugo da radi osim da se drogira. gledala sam Behind The Music po prvi put i upiskila se od srece koliko je dobra prica.. ajd pa poz. Quote
dudi Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 ima i gorih propaliteta od davea. pogotovo kod nas - a ovim ne mislim na neke clanove koji dolaze na temu! (da me ne shvatite pogresno). upravo kao sto rece kolega dethman - svako ima pravo na misljenje. covjek je bio alkos i narkos teski - ali to ga nije sprijecilo da se gura na vrh svijeta i da ima takvu karijeru unazad 20 godina. tuzno je sto gomila narkosa i alkosa nije sposobno ista u zivotu drugo da radi osim da se drogira. gledala sam Behind The Music po prvi put i upiskila se od srece koliko je dobra prica.. ajd pa poz. Megadeth i priča u Behind the music je stvarno dobro,Tamo se vidi ko je uopšte taj Dave Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 totalni ludak. ali samo ludaci bi i mogli da uspiju onako kako je on. da tijelo toliko izdrzi fizicki i da um opet tako kreativno stvara.. i stalno ta osveta koja ga je gurala. ludak. Quote
bojan j. Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 totalni ludak. ali samo ludaci bi i mogli da uspiju onako kako je on. da tijelo toliko izdrzi fizicki i da um opet tako kreativno stvara.. i stalno ta osveta koja ga je gurala. ludak. "He hated everything. He hated me, he hated himself, he hated the company..." Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 "He hated everything. He hated me, he hated himself, he hated the company..." e da.. bas se sjeb`o a i ono - svi su ga se bojali! bitno, covjek fura svoj fazon, samo sto je mnogo destruktivniji bio s drogama, a sad je kao prisebniji i ne prijeti nikome - samo je nastavio da gura svoje. marty mi je mnogo smijesan, s onim frizom.. dobra je prica kako je ellefsona upoznao.. svidja mi se kako je james pricao, i lars je ok - ali ipak se tu osjeti doza pretencioznosti u njegovom glasu. Quote
Vick Tim Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Lars:"I was,like,great fan of the second album,Rust in Peace.......................Peace sells!YEAH!I know it has some kind of peace,hahahaha..." Ellefson(kuc kuc):"Hey,do you know where we can buy some cigarretes?" Mustaine:"Yeah,right down the street!"(zalupi vratima) Ellefson(kuc kuc):"Hey,are you old enough to buy beer?" Mustaine:"Now you're talkin'!" Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Zar to sto je neko bio alkos i dzanki znaci da on nema pravo da iznosi svoje misljenje??????? naravno da iMa pravo 'na mishljenje', al' nema da kenja nekom ko nije otisao tako nisko, poenta - htedoh reci da na forumu tesko da imA crnjih slucajeva od njega, tj. nego shto je on bio nekad.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 totalni ludak. ali samo ludaci bi i mogli da uspiju onako kako je on. da tijelo toliko izdrzi fizicki i da um opet tako kreativno stvara.. i stalno ta osveta koja ga je gurala. ludak. imao je i pare da se cisti od otrova, to je kljucna stvar.... mozda da je manje biO pod psihickim pritiskom, mozda je i mogao na svom vrhuncu oKo neke dva'espete da postigne vise, ovako objektivni komentar kaze da nije uspeo da prestigne megalomaniku, kolikogod bi to mozda pravedno bilo, no ipak ne bIh kenjao dal' ga je trebalo terati iz benda, nisam Bio prisutan.... Quote
blondie Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 mozda je ruzno kako su ga istjerali, kao nacin ali objektivno - toliko ludih i kreativnih glava na jednom mjestu ne moze zajedno da egzistira. svi bi da su glavni.. jedva james i lars izduravaju a kamoli jos da im se i dave pridoda! pa glavne su scene kad dave uzima mikrofon pored jamesa i komunicira s publikom.. ludak Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 pa nije cudo shto je neko morao da oDe, a james je duze biO u bendu.... zato je dobar kirk zato shto je jadnik bez integriteta.... Quote
blondie Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 haha, al` mu ga spusti.. boli ga za integritet. kad izadje na binu, masa mu se klanja, napisao je najvece hitove metallice, bog zna koliki mu je racun u banci, zeza se, vidio je svijet, postigao sve sto se moglo postici.. i meni bi se jebalo za integritet. jebi ga, nisu svi isti. bitno da je dobar muzicar. Quote
dethman Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Stvarno se nadam da se ovo dobar muzicar ne odnosi na Kirka Da li je iko cuo nesto novo sto se koncerta tice??? Quote
Imenjak Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Stvarno se nadam da se ovo dobar muzicar ne odnosi na Kirka Da li je iko cuo nesto novo sto se koncerta tice??? i ja isto mislim, ali mislim da je blondie pricala o Jamesu.... ma koliko Lars pokusavao da bude glavni, to je u stvari James... Ne zna se ni da li ce koncert biti odrzan... cekamo informacije o koncertu od recitog webmastera... Quote
Гера Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 gledao sam juce onaj Metallicin film SOME KIND OF MONSTER, i mogu vam reci da posle njega imam totalno drugaciju sliku o Mustaine-u... nikad mi nije bio simpatican, ali sada mi ga je zao... nije mi jasno zasto se Mustaine buni sto su ga stavili u film, i kaze da ga prikazuje u negativnom svetlu, i da ga posle njega fanovi Metallice jos vise mrze, kad je na mene ostavio totalno suprotan utisak, i moze se reci da sam ga zgotivio... Quote
blondie Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 (edited) Stvarno se nadam da se ovo dobar muzicar ne odnosi na Kirka Da li je iko cuo nesto novo sto se koncerta tice??? ajde ljudi ne budite sad pederi! ne radi se o tome ko koga vise gotivi i ko je moze da brzo odsvira ovo ili ono... PONAVLJAM: boli ga za integritet. kad izadje na binu, masa mu se klanja, napisao je najvece hitove metallice, bog zna koliki mu je racun u banci, zeza se, vidio je svijet, postigao sve sto se moglo postici.. - ZAR GA TO NE CINI DOBRIM U NJEGOVOM POSLU?????? ne kazem da nema BOLJIH i muzicki OBRAZOVANIJIH ali da nije dobar - tesko bi nasao publiku i ne bi bio u MEtalliKi. prestanite da se proseravate k`o ovaj Sunray - sad cete poceti da mi pricate kako je kirk `iskako` na koncertu u bgd-u, kako su mu ispadali akordi, folovi golovi. pa cete isto tako da serete o ozvucenju megadetha kad prodje koncert, pa nije valjalo ovo pa ono.... TO SU JEBENE ZIVE SVIRKE, AKO CETE DA SLUSATE SAVRSENO ISPEGLANU MUZIKU SJEDITE KUCI I PUSTITE SEBI CD. isto tako, mladi ste, ostavljena vam je sansa da napravite nesto u zivotu, pa izvolite probajte nesto upola kao Kirk, da ne pominjem ostale. dupe bi dali da ste na njegovom mjestu, naravno. izvolite napisite hitove vece od metallikinih, ili vece od megadetha - pa da vas se s ponosom sjecam s foruma! btw, tacno - lars pokusava da je glavni ali to teze ide pored jamesa koji je vise eksponiran kao gitarista/pjevac. zvanicno, lars je valjda lider i on se pita za sve `iza zavjese`. i da zajebemo vise ovu pricu, ne ponasajte se k`o nezreli klinci koji nemaju ni dana radnog staza ali zato znaju da kazu kako neko ko ima savrsenu svjetsku karijeru 20 godina - NIJE DOBAR MUZICAR! SMIJESNO! e da je vama da ste tako `losi` muzicari.. gdje bi vam bio kraj.. ajd pa poz. Edited May 26, 2005 by blondie Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 haha, al` mu ga spusti.. boli ga za integritet. kad izadje na binu, masa mu se klanja, napisao je najvece hitove metallice, bog zna koliki mu je racun u banci, zeza se, vidio je svijet, postigao sve sto se moglo postici.. i meni bi se jebalo za integritet. jebi ga, nisu svi isti. bitno da je dobar muzicar. nije dobar.... najvece hitove je napisao dzejmZ, a 'kredits' kirka je za riff iz enter sandmana koji je hetfiled preradjivao i razradjivao kroz pesmu.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 ajde ljudi ne budite sad pederi! ne radi se o tome ko koga vise gotivi i ko je moze da brzo odsvira ovo ili ono... PONAVLJAM: boli ga za integritet. kad izadje na binu, masa mu se klanja, napisao je najvece hitove metallice, bog zna koliki mu je racun u banci, zeza se, vidio je svijet, postigao sve sto se moglo postici.. - ZAR GA TO NE CINI DOBRIM U NJEGOVOM POSLU?????? ne kazem da nema BOLJIH i muzicki OBRAZOVANIJIH ali da nije dobar - tesko bi nasao publiku i ne bi bio u MEtalliKi. prestanite da se proseravate k`o ovaj Sunray - sad cete poceti da mi pricate kako je kirk `iskako` na koncertu u bgd-u, kako su mu ispadali akordi, folovi golovi. pa cete isto tako da serete o ozvucenju megadetha kad prodje koncert, pa nije valjalo ovo pa ono.... TO SU JEBENE ZIVE SVIRKE, AKO CETE DA SLUSATE SAVRSENO ISPEGLANU MUZIKU SJEDITE KUCI I PUSTITE SEBI CD. isto tako, mladi ste, ostavljena vam je sansa da napravite nesto u zivotu, pa izvolite probajte nesto upola kao Kirk, da ne pominjem ostale. dupe bi dali da ste na njegovom mjestu, naravno. izvolite napisite hitove vece od metallikinih, ili vece od megadetha - pa da vas se s ponosom sjecam s foruma! btw, tacno - lars pokusava da je glavni ali to teze ide pored jamesa koji je vise eksponiran kao gitarista/pjevac. zvanicno, lars je valjda lider i on se pita za sve `iza zavjese`. i da zajebemo vise ovu pricu, ne ponasajte se k`o nezreli klinci koji nemaju ni dana radnog staza ali zato znaju da kazu kako neko ko ima savrsenu svjetsku karijeru 20 godina - NIJE DOBAR MUZICAR! SMIJESNO! e da je vama da ste tako `losi` muzicari.. gdje bi vam bio kraj.. ajd pa poz. ne iDe ti u prilog shto si nalupetala sve to.... dakle, kirk je jedan od ljudi koji je uspeo na tudjoj (citaj:dzejmsovoj) grbachi i slepao se nikad gore, tj. veliki srecnik, on je tako insignifikent saM po sebi kada bolje pogledas, tako da nije uticao na eventualni uspeh/neupeh benda.... to znaci kada kazem beZ integriteta.... postoji takodje i kriterijum za zvuk benda uzivo, koji je veoma vazan.... Quote
Recommended Posts