Mr. Smarty Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 (edited) Zakljucak je prilicno glup, ali necu sad da ulazim u diskusiju Edited June 5, 2005 by Marty F Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 bolji je zakljucak da marty nema pojma..... btw, ja sam Isus - kao i moja zena (Brajanovo Zitije) Quote
Tatyannahhh Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Zakljucak je prilicno glup, ali necu sad da ulazim u diskusiju zasto nas odbijas? Quote
Imenjak Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 kako se nesmorite??? reci cu samo ovo: da bi pljuvao po nekoj velicini trebash i ti da budesh velik!!! tolko od mene... a muzicki kriticari... jesu li oni doboljno veliki... ne razumem bash... samo trbeba biti upucen! mada mnogi veliki umetnici u svojim vremenima nisu bili shvaceni, mozda ce moji unucu ili navrnunuci shvatiti tog mocnog Kirka! Quote
SlaughtererFaca Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 kako se nesmorite??? reci cu samo ovo: da bi pljuvao po nekoj velicini trebash i ti da budesh velik!!! tolko od mene... Ma je l? To bi vodilo do toga da ne smeš ni da hvališ nekoga kome nisi dorastao. Šta ti koji kurac onda radiš na forumu na kom se još sernja o metal muzici? Tražiš ribicu za petak veče? Sad svi upload mp3ojke da Ivan prosudi da li možete da dolazite na jumetal. Quote
Ivan_Creed Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ne znam zasto se svi shvatili da JA kritikujem nekoga... Sunray je taj koji je redovni pljuvac po forumu, al naravno ne znaci da je uvek u pravu. Ne kazem da sam i ja uvek u pravu, ali pokusavam da napravim kompromis, sto je sa usijanim glavama ponekad tesko. Ja ne volim Kirka (ponavljam), ali nije istina ni ono sto vi 'nepogresivo' tvrdite... Da je Kirk jak kao licnost, nikad ne bi bio u MetallicI - videli smo na Mustaineovom primeru, ali ga to svakako ne cini losim gitaristom sto iv pokusavate da kazete. A vi koji tvrdite da ste pametniji od ostatka foruma izgleda jos niste ukapirali da se o ukusima NE raspravlja... Quote
Vlaja Buraz Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Neke stvari treba da se rasprave, molim lijepo. Nastavite obavezno. Quote
Ivan_Creed Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Daj nam erekcijie, u koj pravac diskusije da sad krenemo! Quote
Imenjak Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Neke stvari treba da se rasprave, molim lijepo. Nastavite obavezno. u redu... ovde stajemo! Quote
dethman Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Jos samo da nam Kirkic predje u Megadeth (samo ne znam sta bi radio...tehnicar za rasvetu??? ups...ovo nisam rekao ) pa ovo vise nista nece biti offtopic. jos nesto offtopic: kako postujete slike sa svog kompjutera tj. slike koje nisu online? Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Jos samo da nam Kirkic predje u Megadeth (samo ne znam sta bi radio...tehnicar za rasvetu??? ups...ovo nisam rekao ) pa ovo vise nista nece biti offtopic. jos nesto offtopic: kako postujete slike sa svog kompjutera tj. slike koje nisu online? jok, nosao bi kablove za gitaru daveu btw, stavis slike na svoj nalog na photobucket.com (a posto ga nemas onda se registrujes) i to je to. (covjece, dokle si dogurao kad plavusa mora da ti objasni ) Quote
Imenjak Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) Jos samo da nam Kirkic predje u Megadeth (samo ne znam sta bi radio...tehnicar za rasvetu??? ups...ovo nisam rekao ) pa ovo vise nista nece biti offtopic. jos nesto offtopic: kako postujete slike sa svog kompjutera tj. slike koje nisu online? Kirkic.... ali najjaci je komentar (Dave-a) za Kirka u Megadeth-ovom Behind The Music-u... kada ga je video na jednom zajednickom nastupu Metalike i Megadeta, nije mogao da veruje da su NJEMU dozvolili toliko dugo da solira... tada je bacio kriticki pogled na jadnog meleza Edited June 6, 2005 by Mustaine Quote
Vick Tim Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Dave:"When I herd for the first time how long did they let him do the solo I thought:'Man,he's horrible'..." Covece,koliko god da je Megadeth na tom koncertu bio odlichan,Dave-u uopste nije prijao.I sam kaze kako je gledao Kirka i mislio se:"To sam trebao da budem ja..." Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 e pa jebi ga - onda ne bi bilo megadetha.... Bog je imao svoje razloge.. Quote
dethman Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 jok, nosao bi kablove za gitaru daveu btw, stavis slike na svoj nalog na photobucket.com (a posto ga nemas onda se registrujes) i to je to. (covjece, dokle si dogurao kad plavusa mora da ti objasni ) Znaci ne moze direkt sa kompa...hvala blondie...inace i ja sam plavkast pa mu to dodje to Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 eeeeeeeeeee, kolega.... pa sto odma` ne kazete? ok onda..... snaci cemo se mi i bez drugih..... Quote
vudun Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Ako ne budu svirali Good Mourning..Black Friday ,za mene Megadeda neće više postojati. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 a muzicki kriticari... jesu li oni doboljno veliki... ne razumem bash... samo trbeba biti upucen! mada mnogi veliki umetnici u svojim vremenima nisu bili shvaceni, mozda ce moji unucu ili navrnunuci shvatiti tog mocnog Kirka! kakav zakljucak, musti, pozitivni poeni za tebe.... upravo, treba bitI upucen u stvar, a ne moras biti satriani da bi pricao kako ko svira.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 (edited) Ne znam zasto se svi shvatili da JA kritikujem nekoga... Sunray je taj koji je redovni pljuvac po forumu, al naravno ne znaci da je uvek u pravu. Ne kazem da sam i ja uvek u pravu, ali pokusavam da napravim kompromis, sto je sa usijanim glavama ponekad tesko. Ja ne volim Kirka (ponavljam), ali nije istina ni ono sto vi 'nepogresivo' tvrdite... Da je Kirk jak kao licnost, nikad ne bi bio u MetallicI - videli smo na Mustaineovom primeru, ali ga to svakako ne cini losim gitaristom sto iv pokusavate da kazete. A vi koji tvrdite da ste pametniji od ostatka foruma izgleda jos niste ukapirali da se o ukusima NE raspravlja... tvoje neznanje je aksiom o kome se nikako ne da raspravljati.... kvaziobjektivnost i kvazidistanciranost je takodje problem.... Edited June 7, 2005 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
blondie Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 tvoj problem je sto se gadjas izrazima koje sam ne razumijes. jer covjek valjda tako ispada pametniji. ja sam zato da se prica srpski - kako kaze M. Beckovic. a i izgleda da stoji ono - kad nemas argumenata, vrijedjaj protivnika. da zakljucimo konacno to da kirk totalno nema pojma iako svira u jednom od najjacih bendova na planeti. ne moras biti satriani da bi rekao svoj sud o necemu, ali ne moras biti ni budala pa ponizavati i pljuvati po necijem radu a pogotovo ne moras izigravati ni totalnog idiota po pitanju 99% tema na forumu i biti svakome opozicija. sto bi rekla moja baba, nama ni u dzep ni iz dzepa. Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Svi ovi postovi dokazuju koliko je Dave zavistan i iskompleksiran,i to sve potvrdjuje cinjenicu da je Mustaine najveci pacenik u muzickom biznisu.Ali da zna da svira,jebeno zna.Odlican je muzicar,i tu kapa dole. Quote
Recommended Posts