THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) blondi jesi videla ove dejvove slike??? Edited June 11, 2005 by THE WIZARD Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) Edited June 11, 2005 by THE WIZARD Quote
Vic Rattlehead Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 MD.45 je side priject Dave Mustaine-a koji je uradio sa Lee Ving-om iz Fear-a, Jimmy DeGrasso-om za bubnjevima, i Kelly Lemieux-om na bass-u. Album -jedini "The Craving" izdat je u 1996. imam samo jednu pesmu... i dobra je pogotovo tekst... mastejn peva... mada sada cu da pogledam na DC-u da nema ceo album neko... poz! inace Mustaine Dave Lee Ving LV inicijali Lee Vinga su na rimskim brojevima 45.... eto i simbolike u imenu... Donijeću ti ja ako hoćeš. Quote
Imenjak Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Donijeću ti ja ako hoćeš. nema frke covece evo imam... hvala ti svakako! ti si prso!!! ne to sam rekao nekada davno da cu da se setim i setio sam se sada je obelodanjeno Quote
Imenjak Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) dupli post... jebiga... inace jel to neka montaza ili je taj glumac isti dave... nije mi jasno? Crnokosi Dave Edited June 11, 2005 by Mustaine Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 IZDAO JE RASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: PREFARBACE SE ON OPET U PLAVO, MORA! hm, slike.. imala sam kuci strasnu kolekciju ali je nisam mogla ponijeti sa sobom evo pregledam galeriju, pomalo los kvalitet... ne svidja mi se sto ponegdje dave nosi EARINGS, fuj - mrzim nakit ja nikad nisam cula MD45 Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 IZDAO JE RASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: no.gif PREFARBACE SE ON OPET U PLAVO, MORA! biggrin.gif ma daj shta ti je to je fotomontaza!!! hm, slike.. imala sam kuci strasnu kolekciju ali je nisam mogla ponijeti sa sobom no.gif evo pregledam galeriju, pomalo los kvalitet... ne svidja mi se sto ponegdje dave nosi EARINGS, fuj - mrzim nakit ja kad sam video da ima 526 slika ja sam bio kao ono odakle im tolko slika??? sacuvo sam samo 45... ja nikad nisam cula MD45 icon_redface.gif jel nisi cula kao nisi znala da postoje ili nisi cula njihove pesme??? Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nisam cula nikako nista, veze nemam o tome. a btw, ima jedan italijanski sajt (zaboravih adresu) sa slikama i to bas onako rariteti, bend privatno i sl. taj je mnogo bolji od ovoga, ali i ovo je sasvim ok. Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nisam cula nikako nista, veze nemam o tome. znaci uopshte nisi cula za md45??? (sporo kapiram ) pa to je za !!!!! a btw, ima jedan italijanski sajt (zaboravih adresu) sa slikama i to bas onako rariteti, bend privatno i sl. taj je mnogo bolji od ovoga, ali i ovo je sasvim ok. ti nisi normalna!!!! ima tolko slika a ti ono u fazonu pih... (shala ) Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Donijeću ti ja ako hoćeš. ja nebi imo nishta protiv da meni donesesh... ipak smo vrshili razmenu diskova pa mozemo opet??? ti meni ja tebi!! dolazish u bg na cert ili se varam??? Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nemoj me pogresno shvatiti, ove slike jesu do jaja ali ih svuda vidjam, i istina da ih ima mnogo - ali ima ih tri puta vise na ovom sajtu kome zaboravih adresu - a vec sam je postovala na ovoj temi davno! zao mi je sto mi je ostala moja kolekcija slika - bilo ih je hiljadu..... pa vec sam se zacrvenila za MD45, evo opet posljednjih godinu dana nista nisam pratila od muzike, jedino sto sam uzela je novi album megadetha...... Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nemoj me pogresno shvatiti, ove slike jesu do jaja ali ih svuda vidjam da ali nisi videla ovu sliku dejva sa crosbow??? i istina da ih ima mnogo - ali ima ih tri puta vise na ovom sajtu kome zaboravih adresu - a vec sam je postovala na ovoj temi davno! zao mi je sto mi je ostala moja kolekcija slika - bilo ih je hiljadu..... sad.gif hmm... jel ti pricash o dejvovim slikama ili megadethovim slikama??? ej! 526 dejvovih slika!!! to je neshto!!! pa vec sam se zacrvenila za MD45, evo opet icon_redface.gife kakav si ti to dejvov fan kad nisi cula za md45??? treba da te je 3X tj !!! posljednjih godinu dana nista nisam pratila od muzike, jedino sto sam uzela je novi album megadetha...... shta reci sem c c c... Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 imadoh teskih privatnih problema i nije mi bilo do muzike. a sramota me za MD45 vec daj postuj tu sliku s crosbow, ne znam na sta mislis. a pricam o megadeth slikama, jebi ga - nije samo dave maneken. ja ne volim obicne slike, nego uzimam samo one koje smatram za dobru fotografiju.. posto sam se time bavila vise od dvije godine (imadoh foto radnju). volim dobru fotografiju, nije bitno koji je bend u pitanju - ne palim se na slike i salvete i markice.. (eto jedan od razloga zasto volim pamelu - najjace fotke i strasna moc transformacije) kao recimo ovo.. Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 imadoh teskih privatnih problema i nije mi bilo do muzike. a sramota me za MD45 vec icon_smile.gif biggrin.gif daj postuj tu sliku s crosbow, ne znam na sta mislis. mislim na sliku koju sam postavio na prethodnoj stranici... dejv s crnom kosom... a pricam o megadeth slikama, jebi ga - nije samo dave maneken. a pricam o dejvovim slikama!!! on je samo maneken na ovom sjtu!!! i imaju njegovih jebenih 500 slika!!! ja ne volim obicne slike, nego uzimam samo one koje smatram za dobru fotografiju.. posto sam se time bavila vise od dvije godine (imadoh foto radnju). volim dobru fotografiju, nije bitno koji je bend u pitanju - ne palim se na slike i salvete i markice.. (eto jedan od razloga zasto volim pamelu - najjace fotke i strasna moc transformacije) a recimo ovo: Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 a tek ova: jedno je sigurno: NE STOJE MU BRADA I BRKOVI... Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) e nesecam se kad sam se ovako slatko smejao!!! Edited June 11, 2005 by THE WIZARD Quote
THE WIZARD Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) i ovo je poslednja slika koju cu da zakacim: evo blondi jedne savrshene slike!!! Edited June 11, 2005 by THE WIZARD Quote
blondie Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 dobra je! ova mu je beba pravi med............... a ova sa cvikarama u kariranoj kosulji.. hm - skinuh s winimixa symphony spot ali je isjeckan daveovim i nickovim komentarima za pjesmu a dave je isto ovako bio obucen i iste ove cvikare je imao! znaci to je to. naravno, svi znamo da je tip nosilac crnog pojasa. ali je ova profesorska ipak najjaca! Quote
Imenjak Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 inace mastejn je zvanicno nosilac crng pojasa za dve borilacke vestine! ne secam se koje su u pitanju... ali se sigurno sa njim ne bih kacio! Quote
THE WIZARD Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 naravno, svi znamo da je tip nosilac crnog pojasa. ja nisam znao!!! a ova sa cvikarama u kariranoj kosulji.. hm - skinuh s winimixa symphony spot ali je isjeckan daveovim i nickovim komentarima za pjesmu a dave je isto ovako bio obucen i iste ove cvikare je imao! znaci to je to. na tom sajtu gde sam skino tu sliku ima komentar da je ta slika iz spota jutnastasia... sad cu bash da pregledam opet mojih 15tak spotova(megadeth...) pa da vidim... Quote
Vick Tim Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 (edited) inace mastejn je zvanicno nosilac crng pojasa za dve borilacke vestine! ne secam se koje su u pitanju... ali se sigurno sa njim ne bih kacio! Da,ko se kachi sa Dave-om,prolazi kao Ron McGowney Judo shot! Aaaaaa naochare mu ne stoje nesto narocito...MTV's poster boy for Rock The Vote. Edited June 12, 2005 by Vick Tim Quote
blondie Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ja nisam znao!!! DA SI SE ODMAH POSTIDIO SVOJIH DIMENZIJA btw, zar niko nema taj symphony gdje nick i dave daju komentare o pjesmi, o situaciji i sranju u svijetu, bas je opustena prica.. ja sam jedva devea tu prepoznala, jer je imao bradu i cvikadze. smijem li postovati svoj tekst o megadethu pa da nastavite pljuvanje po mojoj nepismenosti? (nema mi sunraya za diskusiju jebi ga) Quote
Vick Tim Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 smijem li postovati svoj tekst o megadethu pa da nastavite pljuvanje po mojoj nepismenosti? (nema mi sunraya za diskusiju jebi ga) Ako se radi o skeniranom tekstu,mozes li da ovde samo pustis link ka nekom sajtu na koji si ti to okachila???Uuuuuuuuuuzasno dugo treba nama smrtnicima sa dial-upom da uchitamo Megadeth stranicu sa tom slikom. Quote
blondie Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 i ja koristim dial up ajd pusticu i link p.s. ko ti je to na avataru? Quote
Recommended Posts