THE WIZARD Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 DA SI SE ODMAH POSTIDIO SVOJIH DIMENZIJA icon_razz.gif biggrin.gif icon_smile.gif dimenzija??? kakvih dimenzija??? nije valjda ono nashta ja mislim??? smijem li postovati svoj tekst o megadethu pa da nastavite pljuvanje po mojoj nepismenosti? icon_redface.gif (nema mi sunraya za diskusiju jebi ga) ma naravno da "smesh" postovat svoj teht!!! e majke mi shta se desilo sa sunreyom??? nema ga duze vremena... Quote
blondie Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 prvo i prvo, NE BUDI bRezobrazan! svaki covjek ima tri dimenzije - visina, sirina, duzina (ovo posljednje kad umre) - tako bijase neka fora iz maratonaca! a sunray je ja mislim banovan ali nisam sigurna. pisi mu pp ako ti toliko nedostaje. btw, zna li iko gdje sam postovala sliku daveove zene?? bila je ona slika gdje su oni na nekoj hokejaskoj utakmici??? evo skeniram.. Quote
Vick Tim Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 pljunuti! Je l' to nesto na moj rachun? p.s. ko ti je to na avataru? Ako si mene pitala,Bukowski . Quote
THE WIZARD Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 prvo i prvo, NE BUDI bRezobrazan! mad.gif drugo i drugo: otkud ti znash na shta sam ja mislio??? ja sam mislio na... hmm... neznam na shta sam mislio!!! a sunray je ja mislim banovan ali nisam sigurna. pisi mu pp ako ti toliko nedostaje. neznam na osnovu cega si zakljucila da mi nedostaje... samo sam prokomentarisao da sam primetio da ga nema... btw, zna li iko gdje sam postovala sliku daveove zene?? bila je ona slika gdje su oni na nekoj hokejaskoj utakmici??? ja neznam al me bash zanima kakva mu je zena!!! jel makar ono "normalna"??? evo skeniram.. jesili skenirala??? e znash gde mozesh da pronadjesh onaj italijanski sajt??? odje!!! pregledaj tu te italijanske sajtove i valjda cesh se setiti po izgledu sajta!!! pa onda pljuni taj link odje!!! Quote
blondie Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 victim: ladno ne prepoznah - a Bukowski..... the wizard: ma znam ja da ti nedostaje sunray.. PRIZNAJ! ko prizna pola mu se doda sto se tice daveove zene, ja sam imala nekoliko slika ali su mi sve ostale na kompu u srbiji (pa je cimer obrisao i stavio sanaju tvejn ) - inace je plava, zgodna, sredjena i strava izgleda. ima je cak i na behind the music DVD!! zove se pamela. a evo trazim sajt... ijoj, sto me uposli, i saljem evo text. Quote
THE WIZARD Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 inace je plava, zgodna, sredjena i strava izgleda. ima je cak i na behind the music DVD!! zove se pamela. jel ovo ona? Quote
blondie Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 slicno al` ni blizu covjece, zbuni me.. ja rek`o to moj potpis, a kako sam juce zaboravila pendzer zatvoriti tako me promaja ufatila pa jedva gledam na oci daveova riba je prirodnija, nije bas ovolika plastikara.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 sunray se vraca, 'smrtnici'.... to se posebno odnosi na blondie, za fascinaciju pamelom mogu samo ruku da pruzim.... mastejn je sada malo prop'o, mada bi mog'o i da pusta bradu, da ozvanici svoju staros'..... Quote
dethman Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Blondie nije me bilo par dana...onaj spot ti je najbolje da trazis preko DC++...mada ako mene pitas jako je skrnavo - neki segmenti iz originalnog i to je manje-vise to. Jedino sto nema te Dejvove i Nikove price za vreme spota. I onaj profesorski Dejv je sa videa Evolver....vidimo se veceras ljudi. Quote
blondie Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 eh ljudi...... blago vama sada.. a bicHe i meni uskoro valjda se lijepo svi provodite i sunrayu - nemo` da sam cula kritike, inace dolazim tamo da ti pomolim te koske Quote
THE WIZARD Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 evo ti ovde link ka temi megadethovog koncert pa citaj reportaze... Quote
DETH Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 До сите што бевте на Megadeth: Ве молам кажете дали се продаваше некаков merchandaise? Маици, блузони...итн. ? Кажете да знам дали да носам + пари со мене. Quote
bojan j. Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Bile su majice... 1000 dinara, to dodje nesto preko 10 evra... Mrzi me sad da racunam Quote
Imenjak Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 dejv dosao..jebo keve i otiso! nemoj tako... i sa mnom se pozdravio... pazi potpisao mi se na sisu!!! e ima da je otkinem i cuvam do kraja zivota u akvarijumu Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 ti si na vreme zapoceo karijeru narkomana, k'o dejv.... Quote
NecistaKrv Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 (edited) Bile su majice... 1000 dinara, to dodje nesto preko 10 evra... Mrzi me sad da racunam Nije lose jer tih 1000 dinara je nekih 25$ ovdje su ubitacno skupe majce, originali pogotovo, al'moze da se prodje cak i za 15ak$ sto je dobro u neku ruku, vise para za pivo. i kako vam je prosao cert,de su utisci!!! Edited June 15, 2005 by NecistaKrv Quote
Jellybelly Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Recenzirao sam cert na temi Koncerti i okupljanja. Quote
Tatyannahhh Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 nemoj tako... i sa mnom se pozdravio... pazi potpisao mi se na sisu!!! e ima da je otkinem i cuvam do kraja zivota u akvarijumu AAAAAAAA!!!!!!!!pa sto ne rece prokletinjo da ti dam moju da se potpise i na nju!!!!????? joj Imenjace zavidim ti keve mi! svaka ti cast!!da mi pricas sve kako je bilo!!!!!! Quote
bojan j. Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Jebem ti... bilo je neverovatno videti Dejva i ostale... Kad malo bolje razmislim, vise sam sokiran sada nego sinoc, mislim da sam bio previse umoran da bi razmisljao... Videh Dejva dvaput pred svirku, viknuo sam mu kad samo ga video na spratu skc-a i tad mislim da sam zasrao stvar posto su posle zatvorili vrata hodnika koji je vodio do prostorije gde je on bio Evo liste... Pokusao sam koliko sam mogao da poslazem po redu ali nije skroz sve tacno... Znam da je She-Wolf bila sedma po redu, Hangar 18 je bio treci Blackmail The Universe Hangar 18 She-Wolf Kick The Chair In My Darkest Hour Back In The Day Angry Again Die Dead Enough The Scorpion A Tout Le Monde Return To Hangar Trust Skin O' My Teeth Tornado Of Souls Sweating Bullets Symphony Of Destruction Rattlehead Peace Sells Holy Wars Quote
Jellybelly Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 (edited) Onaj basista iz Dungeona al je ruzan u picku materinu. Edited June 15, 2005 by fillex Quote
dethman Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Onaj basista iz Dungeona al je ruzan u picku materinu. Hehe, malo podseca na Dzina Simonsa...(mada je Dzin izgleda svestan svog izgleda i zato se sminka )....Ali kako me je gitarista/pevac odusevio...Prvo sam mislio da jako lose svira i da brljavi (tako je zvucalo iz prvog-drugog reda), ali kad su onda njih dvojica poceli onaj duel...bez reci Quote
Jellybelly Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Pevac je dobro i svirao i pevao. Ali kako sam ja bio blizu basiste, ja sam se cepao koliko je lik smesan. Quote
Vick Tim Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 1. Megadeth ~ Blackmail The Universe (4:33) 2. Megadeth ~ Set The World Afire (5:48) 3. Megadeth ~ Hangar 18 (5:13) 4. Megadeth ~ Wake Up Dead (3:40) 5. Megadeth ~ In My Darkest Hour (6:16) 6. Megadeth ~ The Scorpion (5:59) 7. Megadeth ~ She-Wolf (3:36) 8. Megadeth ~ Die Dead Enough (4:18) 9. Megadeth ~ A Tout le Monde (4:27) 10. Megadeth ~ Trust (5:11) 11. Megadeth ~ Angry Again (3:47) 12. Megadeth ~ Something That I'm Not (5:07) 13. Megadeth ~ Return To Hangar (3:59) 14. Megadeth ~ Tornado Of Souls (5:22) 15. Megadeth ~ Back In The Day (3:27) 16. Megadeth ~ Sweating Bullets (5:03) 17. Megadeth ~ Kick The Chair (3:57) 18. Megadeth ~ Skin O' My Teeth (3:14) 19. Megadeth ~ Rattlehead (3:42) 20. Megadeth ~ Symphony Of Destruction (4:02) 21. Megadeth ~ Peace Sells (4:04) 22. Megadeth ~ Holy Wars... The Punishment Due (6:36) Otprilike... Quote
Recommended Posts