THE WIZARD Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 svaka ti cast!!! koji bre momcilo??? blondi 100x bolje pishe od njega!!! Quote
vudun Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Uh, blondiške ala si ga zabiberila svaka ti čast! No, ne razumem o kakvom članku je reč. Šta je sve taj crni Momčilo naškrabao? ( Ne čitam Blic, već Večernje Novosti ) Quote
blondie Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 uh.. ima link na temi koncert megadetha! ne mogu sad da ga nadjem.. a i smucilo bi ti se da ga procitas. hvala. Quote
THE WIZARD Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 e blondi kad vec spominjesh linkove, JEL SI NASHLA ONAJ ITALIJANSKI SAJT??? i kolko se secam trebala si neki text da zakacish??? Quote
vudun Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 A joj čoveče dig'o mi se sad pritisak u 200 ! Koliki kreten treba da budeš, da bi napisao ovako nešto? Ipak, mislim da je u pitanju lična frustracija jer se čoveku mnogo dopala grešno lepa crnka , za koju nije imao žvaku. Truli kompleksirani pedofiličar... Quote
THE WIZARD Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 zbog tog clanka sad se sprema buna na drugoj megadethovoj temi!!! Quote
blondie Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 ne nadjoh onaj sajt! oduzeo si mi pola dana, pretrazila sam bog zna koliko sajtova - i snimila bruka slika.. evo zakacicu text, jebi ga, ja zaboravih! Quote
THE WIZARD Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 mozda su jednostavno ukinuli taj sajt??? to bi bio bedak... e kad bi mogla da te slike negda uploudujesh u nekom zip formatu bio bi veoma hepi!!! sori shto sam te "oduzeo" pola dana!!! imao sam najbolje namere... Quote
Vic Rattlehead Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 I jos nesto... Sastav publike na tom koncertu nisu bili samo `na metal napaljena djeca` nego i par nasih poznatih glumaca, oficiri Vojske Srbije i Crne Gore, dosta starijih i ozbiljnih ljudi, a da je kolega malo vise obratio paznju, mozda je mogao zapaziti i sekretara odbora za informisanje Narodne Skupstine. Uključujući i Đorđa Davida. Quote
Karlo SE Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Samo jedno pitanjce Blondie, jel si im poslala pismo one sadrzine? Kapiram da jesi, ali cisto da proverim, svaka cast u svakom slucaju! Quote
AZRAEL Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Blondie-The Queen of Metal! Hail the Queen! Quote
blondie Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Samo jedno pitanjce Blondie, jel si im poslala pismo one sadrzine? Kapiram da jesi, ali cisto da proverim, svaka cast u svakom slucaju! poslala sam bas tako.. ali kao sto rekoh na temi koncerti - nista dok im se licno nos ne natrlja s tim. shabani. hvala za pozitivne kritike eno i winter napisa odlican text! Quote
Imenjak Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 poslala sam bas tako.. ali kao sto rekoh na temi koncerti - nista dok im se licno nos ne natrlja s tim. shabani. hvala za pozitivne kritike eno i winter napisa odlican text! da winter mu je zabo noz u butinu i okreno par puta! Quote
dethman Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Mustaine: jesi li ti za vreme Dungeona stajao tamo desno uz ogradu skoro (kod basiste)??? Posto ako si to (slike su malo sitne pa nisam siguran), ja sam onaj sto je predlagao da koljemo onog visokog ispred!!! Ako nisi ti, onda UPS Inace, blondie i ekipa svaka cast na svemu....jedino me je vas 5-6 iznerviralo - svi oni koji su im psovali i pricali ko-zna-sta...shvatite da im radite upravo sto oni hoce!!! Sta ih sprecava da izaberu nekoliko najgorih mailova i objave uz naslov tipa "Evo ko ide na Megadeth"?? Treba im odgovoriti isto kako su oni poceli sve - nisu psovali Dejva ili tako nesto. Seljak je opterecen pedofilijom i cudno mu je da ga neko zove gospodinom, dovoljno da se vidi s kim imamo posla. Nije fora pisati mu da se j*** sa svojom cerkom uz Ramstain ili tako nesto...Samo treba skrenuti paznju da ako neko ne zna sta radi ni ne treba to da radi. Mediji su sranje, pazite ako vec idete u ponedeljak tamo da sebi ne napravite glupost, a njima date povoda da nastave iste price (i ja bih dosao ali me nekih 70-80km deli od vas )...Tako...SAMO NAPRED Quote
blondie Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v673/blo...1/megadeth1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v673/blo...1/megadeth2.jpg Quote
Imenjak Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Mustaine: jesi li ti za vreme Dungeona stajao tamo desno uz ogradu skoro (kod basiste)??? Posto ako si to (slike su malo sitne pa nisam siguran), ja sam onaj sto je predlagao da koljemo onog visokog ispred!!! Ako nisi ti, onda UPS Inace, blondie i ekipa svaka cast na svemu....jedino me je vas 5-6 iznerviralo - svi oni koji su im psovali i pricali ko-zna-sta...shvatite da im radite upravo sto oni hoce!!! Sta ih sprecava da izaberu nekoliko najgorih mailova i objave uz naslov tipa "Evo ko ide na Megadeth"?? Treba im odgovoriti isto kako su oni poceli sve - nisu psovali Dejva ili tako nesto. Seljak je opterecen pedofilijom i cudno mu je da ga neko zove gospodinom, dovoljno da se vidi s kim imamo posla. Nije fora pisati mu da se j*** sa svojom cerkom uz Ramstain ili tako nesto...Samo treba skrenuti paznju da ako neko ne zna sta radi ni ne treba to da radi. Mediji su sranje, pazite ako vec idete u ponedeljak tamo da sebi ne napravite glupost, a njima date povoda da nastave iste price (i ja bih dosao ali me nekih 70-80km deli od vas )...Tako...SAMO NAPRED u sustini jesam stajao izmedju pevaca i basiste... evo ti linkovi pa proveri... 1 2 poz! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 ok, znao saM da nije mnogo visok, al' imajuci tebe u vidu nije ni mnogo sirok mastejn.... Quote
dethman Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 u sustini jesam stajao izmedju pevaca i basiste... evo ti linkovi pa proveri... 1 2 poz! Zahvalan Sad vise ni ja ne znam da li ste to bili vi ili ne...nije ni vazno. Mozes li da posaljes link i za slike sa Droverima i Dzejmsom (posto me mrzi da sam trazim broj slike ) ? Quote
Imenjak Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 ok, znao saM da nije mnogo visok, al' imajuci tebe u vidu nije ni mnogo sirok mastejn.... ma pushi ga... evo slike... inace nisam to ja... ne licim na sebe... zar ne vidish tu ozarenost na mom licu... izgledam TLI godine mljadji... Burazeri Lud sam ko struja! poz! Quote
dethman Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Ovo 'nisam ja' mislis na sliku sa burazerima? Hahahaha, ali vidi ispale...ni jedan nije hteo da vas zagrli...A i Dzejms je lik, na prvi pogled nisam skontao sta su mu rukavi a sta tetovaze Hvala na slikama Quote
BLONDIE_3 Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 od dave mustaine se valjda ocekivalo da dodje kao neki razbijac, s bicepsima kao tajson i tricepsima kao arnold ljudi, nemojte me pretjerano hvaliti da me ne ureknete! Quote
Imenjak Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Ovo 'nisam ja' mislis na sliku sa burazerima? Hahahaha, ali vidi ispale...ni jedan nije hteo da vas zagrli...A i Dzejms je lik, na prvi pogled nisam skontao sta su mu rukavi a sta tetovaze Hvala na slikama pazi... burazere smo navatali na brzinu... ali nisu hteli da nas zagrle.. jer smo smrdeli ko djavo pazi ali nista od smrada na mojoj majici nijie bio moj miris... znaci... koliko sam smradova tudjih pokupio... strasno... a gitarista valjda Glen... malo sam mu ustinuo kosu... i onda se malo poklonio za slikadnje Quote
Recommended Posts