Jellybelly Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 (edited) E da ljudi sta mislite o tome da napravimo rang listu Megadeth albuma, normalno licnu. Evo moje: 1. Rust In Peace 2. Peace Sells...But Who's Bying 3. Countdown To Extinction 4. So Far, So Good...So What 5. Killing Is My Busyness...And The Busyness Is Good 6. Youthanasia 7. The World Needs A Hero 8. Risk 9. Cryptic Writings 10. The System Has Failed Edited June 21, 2005 by fillex Quote
dethman Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 E da ljudi sta mislite o tome da napravimo rang listu Megadeth albuma, normalno licnu. Evo moje: 1. Rust In Peace 2. Peace Sells...But Who's Bying 3. Countdown To Extinction 4. So Far, So Good...So What 5. Killing Is My Busyness...And The Busyness Is Good 6. Youthanasia 7. The World Needs A Hero 8. Risk 9. Cryptic Writings 10. The System Has Failed DV8 sranje!? Jao,jao, fillex, sta sve neces uraditi samo da bi dobio Deviate...ccc. Ali, kad je vec tako, evo i moje liste: 1. RIP 2. Youthanasia 3. Cryptic Writings 4. The System has Failed 5. Peace Sells 6. CTE 7. Killing is My Business... 8. TWNAH 9. Risk 10. So far, so good (najvise zbog lose produkcije)... Eto tako... Quote
dethman Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Strana broj 100...a svi znate sta to znaci!!!! Sad se dogovorite kako cete na mi isporucite DV8... Biram crnu boju. Quote
bojan j. Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 idem sad da te tuzim Dodjavoli! Pa mogu i njoj da se potpisem Nego... 1. RIP 2. Youthanasia 3. Countdown To Extinction 4. Cryptic Writings (kolje se sa coutdownom, nisam siguran sta je bolje ) 5. Peace Sells 6. The World Needs A Hero 7. Killing Is My Business... 8. So Far.. njah... mrzi me da pisem dalje Quote
blondie Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 kriptik je po meni najzreliji i najbolji.. sve ostale volim ali ovaj mi se uvukao pod kozu.s sa`ce sunray da kaze kako ja nisam `strucno poktkovana` i sl. i kako nemam pojma i kako sam glupa i debela i velike mi sise i prazna mi glava i ko zna sta.. Quote
dethman Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ostavi se ti glave i sisa, sta cemo mi sa mojim DV8??? Quote
Imenjak Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 1.Youthanasia (zato sto mi najvishe lezi.... zreo album veoma...) 2.CTE (jako drag album, prvog sam ga cuo od svih mega albuma) 3.Cryptic Writings (veoma dobar album, odlican, mada se kolju svi ovi prvi albumi) 4.RIP (tek sad, kolje se sa svima, tehnicki jako dobar album) 5.Peace Sells (malo je mogla produkcija biti bolja, ali ajde) 6.Risk (ovo kazem sa razlogom jer je Risk veoma, veoma kvalitetan album, i on se kolje sa ovim prvima, u svakom slucaju ovo je NE-Megadeth album...) 7.Killing Is My Business... (veoma iskren album, ali ga sjeba produkcija) 8.So Far So Good (nekako mi ne lezi ovaj album... nekako mi je veoma cudan) 9.TWNAH (kvalitetan album, jako... zvuk je jak... ali tu nesto fali...) 10.TSHF (album je dobar... ali je produkcija mnogo soft!!!) 11.Hidden Treasures (jebiga, najmanje me privlaci od svih...) Mada ovih prvih 7 albuma se kolju zestoko... mada svaki slusam u drugoj prilici... Quote
Vic Rattlehead Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) Ali ima najbolju pjesmu Megadetha - Diadems! Nego, kako si sredio backstage pass? Ne dade nam se da se nađemo i vidim vam probu! Edited June 22, 2005 by Vic Rattlehead Quote
dethman Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Sigurno nije rekao "...of Serbians" (posto je nepravilno i nije u duhu jezika), vec, ako se ne varam, '...of Serbian people". Fix that! Quote
THE WIZARD Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 evo vako: 1.R.I.P. 2.Cryptic Writings 3.Countdown To Extinction 4.The World Needs A Hero 5.So Far, So Good... So What 6.Killing Is My Business... And Business Is Good! 7.Youthanasia 8.system has faild 9.Hidden Treasures 10.Peace Sells... But Whos Buying 11.Risk Quote
THE WIZARD Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 "This song is dedicated to the fighting spirit of ________. It's called HOLY WARS!" jel se cini nekome da oni na svakom certu umesto crtice stave ime drzave gde sviraju? Quote
THE WIZARD Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 i isto ono shto je reko pre she wolf-a: "kolo riba ima ovde u ______! ova pesma je njima posvecena!" manje vishe je tacan citat... Quote
Vic Rattlehead Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Sigurno nije rekao "...of Serbians" (posto je nepravilno i nije u duhu jezika), vec, ako se ne varam, '...of Serbian people". Fix that! Kako je nepravilno, jednina je Serbian, a množina Serbians? Mada, u pravu si, logičnije zvuči 'of Serbian people', dvoumio sam se između ta dva. Quote
Imenjak Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ali ima najbolju pjesmu Megadetha - Diadems! Nego, kako si sredio backstage pass? Ne dade nam se da se nađemo i vidim vam probu! propusnica preko clanstva u FAN klubu... a za to nalazenje... ceo taj dan je bila prevelika frka... znaci na kraju nisam znao gde se nalazim... a evo kao posledica sada sam se razboleo.... jebiga... a i proba se ne secam da li je uopste i bila... nadam se da ce biti i grugog puta!!! Quote
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 isti fazoni sa svakim bendom... bon jovi je vrh u tome. a corbu koliko pratim, od 81. ne mijenja viceve. bitna je svirka a i to su fazoni koji pale ljude.. btw, nije te fazone govorio u vegasu tamo bi druga prica, vezana za larsa, aktuelne tadasnje izbore i sl. Quote
Imenjak Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 isti fazoni sa svakim bendom... bon jovi je vrh u tome. a corbu koliko pratim, od 81. ne mijenja viceve. bitna je svirka a i to su fazoni koji pale ljude.. btw, nije te fazone govorio u vegasu tamo bi druga prica, vezana za larsa, aktuelne tadasnje izbore i sl. larsa Quote
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 this song is dedicated to danish peice of crap - tako nekako, pa onda je isla valjda something that i`m not! pa onda opet.. prica - jednom su me zajebali u jednom bendu, pa sam odlucio da pravim dobre albume.. i tako to Quote
Гласник смрти Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Kako je nepravilno, jednina je Serbian, a množina Serbians? Једнина је Serb (Србин), а множина Serbs (Срби). Serbian је српски. Quote
Ivan_Creed Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Једнина је Serb (Србин), а множина Serbs (Срби). Serbian је српски. Ameri ce upotrebiti bas tu rec 'Serbian' za oznacavanje Srbina. I to je gramaticki ispravno... Recimo, u igrici WarCraft 3, kada pominju rasu Neruba, ne kazu Nerub/Nerubs, nego Nerubians.. Sad but true. Quote
THE WIZARD Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 od kad su nerubiansi u warcraftu??? zadnji put kad sam ja igrao, nisam video nijednog nerubiansa! mada je to bilo blago receno davno! Quote
Imenjak Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 od kad su nerubiansi u warcraftu??? zadnji put kad sam ja igrao, nisam video nijednog nerubiansa! mada je to bilo blago receno davno! imash i h vishe.... nerubian assassin, a ima i josh jedan... znam dva zasigurno! Quote
bojan j. Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 this song is dedicated to danish peice of crap - tako nekako, pa onda je isla valjda something that i`m not! pa onda opet.. prica - jednom su me zajebali u jednom bendu, pa sam odlucio da pravim dobre albume.. i tako to A zar nisu on i Lars u nekim kul odnosima? Cini mi se da je Lars pomenuo u Behind The Music da se povremeno cuju i ispricaju... Quote
Imenjak Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 A zar nisu on i Lars u nekim kul odnosima? Cini mi se da je Lars pomenuo u Behind The Music da se povremeno cuju i ispricaju... imenjace bre... pih... pa taj Behind The Music je sniman pre 5-6 godina... njihovi odnosi se menjaju iz dana u dan... mada ne znam... sada je Dejv spiritualan covek... ne znam da li ikoga onda vishe mrzi... Quote
Recommended Posts