blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 pa da, u strava su odnosima, ali dave kao rodjeni lajavac - zasto da propusti priliku da ispljuje larsa? Quote
dethman Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Mada ni Lars nije nista bolji... A zasto ste svi iskulirali nagradnu igri i dobitnika (mene)? Poslednjih nekoliko dana stalno slusam Dungeon!!! Kako se vama svidjaju? Quote
Imenjak Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Mada ni Lars nije nista bolji... A zasto ste svi iskulirali nagradnu igri i dobitnika (mene)? Poslednjih nekoliko dana stalno slusam Dungeon!!! Kako se vama svidjaju? ako je vecina njihove svirke onakva kakvu su prezentovali ovde u Bgd-u, onda ih ne bih slusao.... a ako oces mozemo svi sa foruma... od aktivnih clanova... ne 5000 i nesto vec oko 900-1000 da damo po dolar dva i eto ti ga DV8 na... oces? Quote
Hanuman Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 this song is dedicated to danish piece of crap - tako nekako, pa onda je isla valjda something that i`m not! Pa on i tu koristi uvek jednu recenicu,pa onda po potrebi menja ime.Jedna turneja je Lars,druga Poland itd. Quote
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 jel? ja sam mislila da su on i poland neki ortaci? (evo me sad ko bojan j. ) jel tamo pric`o o lari croft? dajte ba ljudi objasnite mi na srpskom sta oce ovaj mali djecak dethman? ne mogu ga slusati kako place.. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 kriptik je po meni najzreliji i najbolji.. sve ostale volim ali ovaj mi se uvukao pod kozu.s sa`ce sunray da kaze kako ja nisam `strucno poktkovana` i sl. i kako nemam pojma i kako sam glupa i debela i velike mi sise i prazna mi glava i ko zna sta.. i ruzne.... a glava.... :tabularasa: fini je kriprik za ljude koji vole komercijalni rockic koji je malkice metaliziran, nije tipican megasmrt album, inace samo cu reci da je rust precenjen album, i znam da se true thrasheri nece sloziti, meni najkompletnije deluje jutanazija, blizu je peace.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Ameri ce upotrebiti bas tu rec 'Serbian' za oznacavanje Srbina. I to je gramaticki ispravno... Recimo, u igrici WarCraft 3, kada pominju rasu Neruba, ne kazu Nerub/Nerubs, nego Nerubians.. Sad but true. a od kada ameri znaju engleski jezik.... pokvarili su svE shto su mogli.... Quote
Mr. Smarty Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Jeli Vic ko ti je ta simpaticna curica u potpisu sa Megadeth plakatom? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 to zaista nije bilo u redu.... Quote
Vic Rattlehead Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Jeli Vic ko ti je ta simpaticna curica u potpisu sa Megadeth plakatom? Ja! Quote
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 marty f i sunray su tolike face, da je meni prosto krivo kako ih licno ne poznajem. bila bi mi cast upoznati vas i uzeti autograme od vas - za slikanje ne znam da li bi me udostojili Vaseg vremena, a? zasto se jednom ne naucite lijepom ponasanju, a? ako imate probleme, licne komplekse, bilo sta - sto smarate narod ovdje, sto ne porazgovarate s nekim doktorom? nije to sramota. ima vas nekoliko na ovom forumu koji ste toliko puna warnovani i banovani, zbog vrijedjanja i podjebavanja drugih clanova, KOJE UZGRED SMATRATE GLUPIM I SMIJESNIM - pa mi nije jasno kako vi mozete da se spustate na nivo nas smrtnika i gubite vrijeme sa smijesnim i glupim ljudima? AAAAA?? Sunray - isto koliko su amerikanci pokvarili engleski jezik, toliko se i ti trudis da pokvaris srpski. em mnogo psujes em se gadjas nekim izrazima koji su vise latinski i uopste stranog porijekla, samo da bi ispao pametniji i kako bi te MI GLUPI ljudi manje razumjeli. fino sam ti rekla, da se posvetis malo Matiji Beckovicu i njegovim djelima, cisto da vidis kako mozes ispasti pametan u isto vrijeme cuvajuci cistotu srpskog jezika. ajde pa pozdravljam vas obojicu pametnjakovica, i nadam se da cete sto manje dolaziti na ovaj forum, pogotovo ovu temu. ostalima se izvinjavam na offtopicu. Quote
dethman Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Mustaine, ideja ti je vise nego odlicna...ti to sve lepo organizuj, pa kad skupite pare i kad DV8 stigne...naci cemo se da mi cestitate i predate poklon. Blondie, mala blondie, sta sad tebi nije jasno, dete? Zasluzeno sam dobio DV8... Quote
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ma nije mi jasna bila ta fora oko 100 strane, sta cu kad sam plava znam da si zasluzeno dobio poklon, nemam ja problem s tim!! izvini ako si se uvrijedio za ovo `mali djecak` - nisam mislila nista ruzno Quote
Mr. Smarty Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) Ja! Ma znam samo te malo zekim, nemo' se ljutis Edited June 25, 2005 by Marty F Quote
Mr. Smarty Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) marty f i sunray su tolike face, da je meni prosto krivo kako ih licno ne poznajem. bila bi mi cast upoznati vas i uzeti autograme od vas - za slikanje ne znam da li bi me udostojili Vaseg vremena, a? zasto se jednom ne naucite lijepom ponasanju, a? ako imate probleme, licne komplekse, bilo sta - sto smarate narod ovdje, sto ne porazgovarate s nekim doktorom? nije to sramota. ima vas nekoliko na ovom forumu koji ste toliko puna warnovani i banovani, zbog vrijedjanja i podjebavanja drugih clanova, KOJE UZGRED SMATRATE GLUPIM I SMIJESNIM - pa mi nije jasno kako vi mozete da se spustate na nivo nas smrtnika i gubite vrijeme sa smijesnim i glupim ljudima? AAAAA?? Sunray - isto koliko su amerikanci pokvarili engleski jezik, toliko se i ti trudis da pokvaris srpski. em mnogo psujes em se gadjas nekim izrazima koji su vise latinski i uopste stranog porijekla, samo da bi ispao pametniji i kako bi te MI GLUPI ljudi manje razumjeli. fino sam ti rekla, da se posvetis malo Matiji Beckovicu i njegovim djelima, cisto da vidis kako mozes ispasti pametan u isto vrijeme cuvajuci cistotu srpskog jezika. ajde pa pozdravljam vas obojicu pametnjakovica, i nadam se da cete sto manje dolaziti na ovaj forum, pogotovo ovu temu. ostalima se izvinjavam na offtopicu. PMS? Kao prvo nemoj mene i Sunray-ja stavljati u isti kos, a kao drugo nemoj pricati stvari napamet i donositi tako ishitrene i glupe zakljucke...izmedju ostalog ti si ta koja je banovana nekoliko puta a ja sam samo jednom dobio warn zbog vredjanja...i pritom nisam prvi napao...postoji ogromna razlika izmedju podjebavanja i vredjanja i to valjda sama znas...i mani me tih "MI" i "VI" forumskih podela...neprimereno je...ako imas nesto pametno da kazes onda reci a ako nemas nemoj vise pisati ovakve gluposti i neistine o meni...ti izgleda ni sama vise ne znas sta pises...kada te je Totem banovao u potpisu si izvredjala minimum pola foruma, a sada ih evo branis od velikog i zlog mene ...ako imas nekih privatnih problema, a siguran sam da ih imas posto ne lici na tebe da se ovako ponsas opet nije u redu da to ispoljavas javno posto sigurno nisi jedina koja na ovom svetu ima nekih privatnih problema... Edited June 25, 2005 by Marty F Quote
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 marty f i sunray su tolike face, da je meni prosto krivo kako ih licno ne poznajem. bila bi mi cast upoznati vas i uzeti autograme od vas - za slikanje ne znam da li bi me udostojili Vaseg vremena, a? zasto se jednom ne naucite lijepom ponasanju, a? ako imate probleme, licne komplekse, bilo sta - sto smarate narod ovdje, sto ne porazgovarate s nekim doktorom? nije to sramota. ima vas nekoliko na ovom forumu koji ste toliko puna warnovani i banovani, zbog vrijedjanja i podjebavanja drugih clanova, KOJE UZGRED SMATRATE GLUPIM I SMIJESNIM - pa mi nije jasno kako vi mozete da se spustate na nivo nas smrtnika i gubite vrijeme sa smijesnim i glupim ljudima? AAAAA?? Sunray - isto koliko su amerikanci pokvarili engleski jezik, toliko se i ti trudis da pokvaris srpski. em mnogo psujes em se gadjas nekim izrazima koji su vise latinski i uopste stranog porijekla, samo da bi ispao pametniji i kako bi te MI GLUPI ljudi manje razumjeli. fino sam ti rekla, da se posvetis malo Matiji Beckovicu i njegovim djelima, cisto da vidis kako mozes ispasti pametan u isto vrijeme cuvajuci cistotu srpskog jezika. ajde pa pozdravljam vas obojicu pametnjakovica, i nadam se da cete sto manje dolaziti na ovaj forum, pogotovo ovu temu. ostalima se izvinjavam na offtopicu. posveti se ti malo svojim govnima.... toliko.... Quote
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 PMS? Kao prvo nemoj mene i Sunray-ja stavljati u isti kos, a kao drugo nemoj pricati stvari napamet i donositi tako ishitrene i glupe zakljucke...izmedju ostalog ti si ta koja je banovana nekoliko puta a ja sam samo jednom dobio warn zbog vredjanja...i pritom nisam prvi napao...postoji ogromna razlika izmedju podjebavanja i vredjanja i to valjda sama znas...i mani me tih "MI" i "VI" forumskih podela...neprimereno je...ako imas nesto pametno da kazes onda reci ako ne nemoj vise pisati ovakve gluposti i neistine o meni...ako imas nekih privatnih problema, a siguran sam da ih imas posto ne lici na tebe da se ovako ponsas opet nije u redu da to ispoljavas javno posto sigurno nisi jedina koja na ovom svetu ima probleme... ovo za pms cu shvatiti takodje kao uvredu. a za tvoju informaciju nije pms. ja sam banovana od lika koji je mentalno poremecen greskom zalutao na ovaj forum, koji je tvrdio da je spavao sa mnom, a poslije se izvinjavao i govorio da me nikad vidio nije. znaci, na licnoj osnovi je bio ban. licnih problema imamo svi. i oni nemaju veze s onim sto sam ovdje napisala. zao mi je ako sam te stavila u isti kos sa sunrayem (jebote, nece niko s njim u isti kos ), ali tako mi je djelovalo. u posljednje vrijeme citam previse uvreda na moj i tudji racun, uglavnom sve neosnovano, podjebavacki i krajnje nekulturno. naravno, ovdje ne mislim iskljucivo na tebe. imam utisak da ljudi vise ne znaju da razgovaraju, nego se samo svadjaju i vrijedjaju. niko mi u zivotu nije rekao vise uvreda k`o sunray za ovih nekoliko mjeseci, da to vise prelazi granice zezanja i dobrog humora. i jos kad sam procitala tvoj post upucen vicu.. pa jos par ludaka na drugim temama..... kao da niko nema nista da kaze osim psovki i uvreda... fino sto si se izvukao s ovim postom upucenom vicu. nije tesko biti fin. poz. i mijenjajmo temu, ima bosko da nas sve obrise. Quote
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) nisam ja bash tebe nesto vredjao proteklih meseci, ukoliko je problem kada kazem da nemas pojma o necemu, ok, neka to bude uvreda.... inace, ponvaljam, resavaj svoja sranja.... i nemoj da mu se izvinjavas zbog povezivanja samnom.... Edited June 25, 2005 by Blacksunray Verbal Delikvent Quote
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) Alo bre Shabane promeni taj potpis to je novo otkad me je glavati banovao zbog 'licnih prozivki', a covek je saM proziv'o, no whO gives a shit.... Edited June 25, 2005 by Blacksunray Verbal Delikvent Quote
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) koliko moras biti problem da se registrujes 3 puta na yumetal, ili mozda cak 4? i nijednom nisi kriv? covjeku si rekao ovo `pusi kurac, brdjane.... icon_smile.gif bedno....dakle ti peterni shto si naveo su go kurac, zavisi od konstitucije ne stoji 100 kila na 2m isto na svakom coveku, ahto si kasnije i saM rekao.... ti nisi za manekena ni za milion godina, ti si deb'o i sirovo krupan i dobar si vizuelno za radnika obezbedjenja, nabavis fancy cvikE, zalizes se i imamo cijelU stvar.... icon_smile.gif` a nece ni ti ni ovaj nick dugo trajati ocigledno. Police stopped a MEGADETH rock concert [in Israel] Wednesday night [June 22] after only four songs, due to the crowd's rowdy behavior which resulted in stage barricades falling into the audience. Police instructed the crowd to exit the grounds and ended the annual "Metalist Festival" — where MEGADETH had been invited to perform — earlier than scheduled. Police officials said the band performed at about 2 a.m. (6 p.m. EST) as the festival was coming to an end, and so they did not see any reason to fix the railings and continue the show. Rotem, one of the thousands of youngsters at the festival, told Ynet he believes the premises were not suited for such a large concert. He said the railings along the edge of the stage collapsed pushing people to the ground. "Someone could have died," he said. "It was really frightening." Another fan, 30-year-old Inbar from Tel Aviv, said she especially had waited until 2 a.m. to see MEGADETH perform. "Police told us to exit the area and that we would be able to return once everything was reorganized," she said. "Police know what a heavy metal concert is and that most of the crowd is not usually violent, but the railings they bought were not solid enough and were placed too close to the stage." Police commander Chen Soria said in response that the concert was cut short due to the late hour. He said police officers did not see the no point fixing the railings with only ten more minutes left of the show. "The event started at 2 p.m. (6 a.m.) and there was a delay in the (band) schedules," he said. "Kibbutz Palmachim and the festival organizers promised to end the show by 2 a.m. due to the noise and past events." Soria said no injuries were reported. Edited June 25, 2005 by blondie Quote
Mr. Smarty Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) ovo za pms cu shvatiti takodje kao uvredu. a za tvoju informaciju nije pms. ja sam banovana od lika koji je mentalno poremecen greskom zalutao na ovaj forum, koji je tvrdio da je spavao sa mnom, a poslije se izvinjavao i govorio da me nikad vidio nije. znaci, na licnoj osnovi je bio ban. licnih problema imamo svi. i oni nemaju veze s onim sto sam ovdje napisala. zao mi je ako sam te stavila u isti kos sa sunrayem (jebote, nece niko s njim u isti kos ), ali tako mi je djelovalo. u posljednje vrijeme citam previse uvreda na moj i tudji racun, uglavnom sve neosnovano, podjebavacki i krajnje nekulturno. naravno, ovdje ne mislim iskljucivo na tebe. imam utisak da ljudi vise ne znaju da razgovaraju, nego se samo svadjaju i vrijedjaju. niko mi u zivotu nije rekao vise uvreda k`o sunray za ovih nekoliko mjeseci, da to vise prelazi granice zezanja i dobrog humora. i jos kad sam procitala tvoj post upucen vicu.. pa jos par ludaka na drugim temama..... kao da niko nema nista da kaze osim psovki i uvreda... fino sto si se izvukao s ovim postom upucenom vicu. nije tesko biti fin. poz. i mijenjajmo temu, ima bosko da nas sve obrise. Nemoj da shvatis ono "PMS" kao uvredu ali prvo sto mi je palo na pamet bilo je to Svestan sam cinjenice da se u zadnje vreme svi vredjaju...evo bas sam se danas toga i prisetio ...napisao sam potpno razuman, argumentovan i pre svega saljiv post tamo na BLS temi i pio sam popljuvan samo tako i to na prilicno retardiran nacin...i onda da stvar bude jos gora ti si me samo tako izvredjala a nikada ti nisam nista ni priblizno ruzno rekao...nisam te cak nikada ni zajebavao, sto je u mom slucaju retkost ...zato sam i rekao da mi nije jasno otkud odjednom ta tvoja averzija prema meni...ja sam inace veoma fin i veoma vaspitan mladic ali mnogo volim da zajebavam a i da se zajebavam na sopstveni racun...i nemam nista protiv da se isto tako "podjebavacki" neko ophodi prema meni...ja samo ne volim da me vredjaju bez razloga... Edited June 25, 2005 by Marty F Quote
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) a 'ribo' ajde sada citiraj radi objektivnosti shta je on meni napisao pre toga, tj. to cimeje prouzrokovao napusavanje.... a 'brdjane' je zajebavanje shto treba da se provali zbog smajlija.... Fin i vaspitan, a voli da podjebava ljude.... Edited June 25, 2005 by Blacksunray Verbal Delikvent Quote
blondie Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) a 'ribo' ajde sada citiraj radi objektivnosti shta je on meni napisao pre toga, tj. to cimeje prouzrokovao napusavanje.... a 'brdjane' je zajebavanje shto treba da se provali zbog smajlija.... Fin i vaspitan, a voli da podjebava ljude.... `Covekova visina u cm od koje je oduzeto 100, daje broj koji treba da predstavlja idealne kile.. za muske 100, za devojke 110. Primer: Visok sam oko 190 i 90kg tezak (190 - 100 = 90 sto ce reci ja sam bre decko za manekena! mhihi.gif ). Naravno, ovo je neka standardna skala koje se generalno pridrzavaju nutricionisti, no naravno tu ima i drugih faktora kao sto su covekova gradja, nacin zivota/ishrane, metabolizam, itd. Nase babe nisu bile ucene da bi znale pravilno da hrane decu... ne treba ti nauka za pravilnu ishranu! I stvarno ne znam zasto moras uvek nekog da podjebavas i pravis se najpametniji, a gotovo si sam kvalifikovan za anorexiju (no naravno, kao i svi anorexicari ne zelis da priznas svoj problem)... pukeface.gif no.gif` rekao ti je to. takodje, koliko ja mogu da primjetim, to nije jedini razlog za ban. ne pravi se blesav kad nisi nego si jako bezobrazan. no ja vise s tobom ne polemises, pogotovo ne o ovome. nema potrebe da me zoves `ribom`, imam nick blondie, a moze i Tanja. svejedno. smaras sve okolo sa svojim komentarima, mene posebno i lijepo te molim da mi tjelesnu gradju, pamet (koju po tebi nemam) i slicno vise ne uzimas u usta. HVALA. marty - necu nista da ti kazem, sve znas! POZ!! pokusavam da vratim temu u normalu ali ne moze.. Edited June 25, 2005 by blondie Quote
Blacksunray Verbal Delikvent Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) taJ deO za anoreksiju je bio poprilicno heard'n'heavy, zaR ti se ne cini 'djevojcice'.... za 'podjevabavanje' se odnosilo na martija.... Edited June 25, 2005 by Blacksunray Verbal Delikvent Quote
Recommended Posts