blondie Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 tak`a im i narav, vjeruj.. evo ove komsije ispod mene, svaki dan prave veselje.. a bijeda neka, vidi se nego, ne znam setu listu nove turneje po USA, pretpostavljam da ce je mijenjati.. mrzi me da cackam, ali ako neko naidje na neki podatak, sibnite ovdje. hvala. Quote
dethman Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Tanja, koliko puta si ih gledala uzivo do sada? Quote
blondie Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jednom brate. uskoro drugi put. Quote
THE WIZARD Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ma daj ne seri!!! samo jednom? nekako mi se cini da lagish... Quote
blondie Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 ... bila sam jednom. jel me to nesto zezate? ili valjda toliko serem o bendu da vam se cini da svako jutro pijem kafu s dejvom Quote
THE WIZARD Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 mnogo seresh o bendu!!! mogu da se zakunem da sam citao tvoj post negde na ovoj temi gde si neshto pricala da si bila na megadjedovom certu i kako se on kao nesto ugojio... pa mi nekako logicno bilo da si bila makar na 2 ili vishe koncerata... Quote
blondie Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 ma jok ba.. samo 1, za sada a jeste se ugojio, no nije mu vise 25.. ima godina.. Quote
dethman Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Eto, svi imamo sliku da si puno iskusnija od nas sto se tice Megakoncerata Quote
blondie Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 ajde de. to je zato sto spamujem ovu temu non-stop. MEGADETH'S GREATEST HITS: BACK TO THE START TO BE RELEASED IN CD AND LIMITED EDITION CD/DVD PACKAGES BY CAPITOL/EMI In Stores: June 28, 2005 Megadeth Greatest Hits: Back To The Start follows Capitol/EMI's 2004 extensive eight-album remastering campaign for the band's catalog and the release of the band's tenth studio album, The System Has Failed, which debuted at #18 upon its September 2004 release (Sanctuary Records). The Greatest Hits tracklist, selected by fans in a poll at the band's official website, megadeth.com, packs 17 top hits and favorites on a 78-minute single disc, including "Peace Sells," "Symphony Of Destruction," "In My Darkest Hour," "Holy Wars...The Punishment Due" and "Sweating Bullets." The limited edition CD/DVD package is expanded to add approximately 40 minutes of video content, including a new Mega-Mix music video for "Kill The King," edited from past music videos and behind the scenes footage, seven previously unreleased live performance cuts from the band's 1999 Risk tour, and a preview for the forthcoming 2-DVD set, Arsenal Of Megadeth. To be released this fall, Arsenal Of Megadeth is a new career anthology including videos, live performances, interviews and Dave Mustaine's home movies of the band on the road. Pre-orders for the two new Greatest Hits: Back To The Start packages will be taken at the band's official website, just as Megadeth's remastered catalog titles were first offered last year. MEGADETH: GREATEST HITS (CD) 1. Holy Wars...The Punishment Due 2. In My Darkest Hour 3. Peace Sells 4. Sweating Bullets 5. Angry Again 6. A Tout Le Monde 7. Trust 8. Kill The King 9. Symphony Of Destruction 10. Mechanix (2002 Remix) 11. Train Of Consequences 12. Wake Up Dead 13. Hangar 18 14. Dread And The Fugitive Mind 15. Skin O' My Teeth 16. She-Wolf 17. Prince Of Darkness (TRT: 78:15) Limited Edition Greatest Hits CD/DVD: DVD tracklist 1. "Kill The King" Mega-Mix video (New video, compiled from clips from Megadeth's top music videos) 2. 'Megadeth Live' intro screen / Prince Of Darkness 3. Holy Wars...The Punishment Due 4. In My Darkest Hour 5. Hangar 18 6. Sweating Bullets 7. Symphony Of Destruction 8. Peace Sells 9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release) (TRT: 39:09) bas nesto ne volim kompilacije i best of hitove i fazone. behind the music je super dvd, samo mu fali par live stvari ili spotova.. onaj moto psycho je za al` ajd. Quote
Vick Tim Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 MEGADETH: GREATEST HITS (CD) 1. Holy Wars...The Punishment Due 2. In My Darkest Hour 3. Peace Sells 4. Sweating Bullets 5. Angry Again 6. A Tout Le Monde 7. Trust 8. Kill The King 9. Symphony Of Destruction 10. Mechanix (2002 Remix) 11. Train Of Consequences 12. Wake Up Dead 13. Hangar 18 14. Dread And The Fugitive Mind 15. Skin O' My Teeth 16. She-Wolf 17. Prince Of Darkness (TRT: 78:15) Limited Edition Greatest Hits CD/DVD: DVD tracklist 1. "Kill The King" Mega-Mix video (New video, compiled from clips from Megadeth's top music videos) 2. 'Megadeth Live' intro screen / Prince Of Darkness 3. Holy Wars...The Punishment Due 4. In My Darkest Hour 5. Hangar 18 6. Sweating Bullets 7. Symphony Of Destruction 8. Peace Sells 9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release) (TRT: 39:09) bas nesto ne volim kompilacije i best of hitove i fazone. behind the music je super dvd, samo mu fali par live stvari ili spotova.. onaj moto psycho je za al` ajd. Behind the music-u fali cela Youthanasia! Presli su preko nje k'o preko k.Ni ja nisam nesto za kompilacije ali svidja mi se izbor pesama (standardni ).Ne kapiram samo sta ce mu ovaj Prince Of Darkness .A leba mu,ceo taj Risk je meni mnogo sharen. Quote
Vic Rattlehead Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 9. Preview for Arsenal Of Megadeth (forthcoming 2-DVD Megadeth release) Dupli DVD! Quote
THE WIZARD Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 pa ovde josh neko prima poshtu od megamail-a??? ko zna kad ce ti dvd-ovi kod nas da dodju... mogla bi ti blondi da nam poshaljesh dvd a mi tebi kesh? Quote
blondie Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 aj prvo vi meni kes a ja vama dvd zezam se. primam ja megamail vise nego redovno pa sam ga prebacila u spam. da, zanimljiv taj dvd, mogli bi da poprave onih nekoliko gresaka sa behind the music. Quote
THE WIZARD Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 nekako su im svi mejlovi isti... samo se malcice razlikuju... kolko ce to da koshta??? Quote
blondie Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 cisto sumnjam da ce biti ispod 50 dolara, pa ti vidi.. ok, zezam se, nemam pojma, vjerujem samo da nece biti nimalo jeftino. vidjela sam neki dan dvd ac/dc, kao dupli (na jednom koncert, na drugom neka prica), kostao je 49 dolara.. plus 3 dolara takse, eto ti veselja Quote
-Abraxas- Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ljudi u sredu cu da sviram ispred 700 ljudi tornado of souls,duke nuken i neke malmsteenove pesme i jednu od maidena yeah Quote
blondie Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 *duke nukeM ajde, pa da ti od srca cestitamo i pozelimo da ne zabusavas, megadeth moj dobar drugar ok, ajde pa javi kako je bilo p.s. jel ti to imas neki solo koncert? gdje, kada, ko, kako, zasto i tako to? Quote
Шарки Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Zašto niko ne voli taj Risk album. Ispadosmo samo ortak i ja koji ga volimo? Quote
THE WIZARD Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 pa reci mi za koju pesmu od tih sa riska mozesh da kazesh da su ono super kul ekstra kao vecina ostalih megadjedovih pesama??? mozda jedino wonderlost... 1. Insomnia 2. Prince Of Darkness 3. Enter The Arena 4. Crush'Em 5. Breadline 6. The Doctor Is Calling 7. I'll Be There 8. Wanderlust 9. Ecstasy 10. Seven 11. Time: The Beginning 12. Time: The End Quote
MEGGY Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 i'll be there i ecstasy? The Doctor Is Calling je dno dna Quote
-Abraxas- Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 (edited) *duke nukeM ajde, pa da ti od srca cestitamo i pozelimo da ne zabusavas, megadeth moj dobar drugar ok, ajde pa javi kako je bilo p.s. jel ti to imas neki solo koncert? gdje, kada, ko, kako, zasto i tako to? U sredu je zadni dan skole (u njemackoj),pa ce biti prvo neka predstava i posle te predstave cu ja sa bendom da sviram Tornado of souls,Duke nukem(hehe),evil eye,black star,the trooper,jednu svoju pesmu,altitudes i for the love of god!a nakon trece ili cetvrte pesme ja cu sam da sviram paganinjevu 5tu caprice i nesto da improvizujem!nadam se da necu napravit nikakvu gresku Edited July 2, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote
blondie Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 ja volim Risk - istina da nije pravi Megadeth album, ali to ne znaci da je los! nijedan bend ne moze pet puta dozivjeti vrhunac u karijeri, pobogu.. Ingvi: samo naprijed i sa srecom i javi kako je bilo! Quote
Recommended Posts