blondie Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 E,aj posaljite i meni te snimke,ocu i ja da vidim kako je bilo... E,pa kako moze da bude kad megadeth przi... o kakvim snimcima pricas?? nisam isla na chat. imadoh pametnijih stvari i obaveza. jebi ga. odo na gigantour da vidim kako je bilo. Quote
Kali Agna Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Elem, Megadeth mogu da svrstam na listu od recimo 20 omiljenih bendova... Vise ih vidim kao heavy nego thrash, ali posto ce me neki banovati ovde ako to kazem bolje da onda cutim Inace, najbolji album po meni - Peace Sells... Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 jos tri dana do koncerta....................................... Quote
bojan j. Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Pisi nam obavezno opsirno kako je bilo... I ako ne mozes ovde, onda i na SyX i DT temama Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 jos dva dana.. (evo me k`o agressor a sto ne bi bojane mogla ovdje?? a pisacu ja i na drugim temama.. IJOOOJ, SLUSAM PROMISES................... AJD SAD NEK NEKO KAZE DA MEGADETH SUCKS????????????????? JA STVARNO VOLIM MEGADETH.. ako se vratim ziva s koncerta.. pisemo se u triposlijepodne pocinje citav sou.. evo sta sam nasla za set liste.. MEGADETH Blackmail The Universe Set The World Afire Skin O' My Teeth In My Darkest Hour Wake Up Dead Reckoning Day She Wolf Angry Again A Tout Le Monde Die Dead Enough Tornado Of Souls Trust Hangar 18 Kick The Chair Sweating Bullets Symphony Of Destruction The Scorpion Peace Sells ---------- DREAM THEATER The Root of All Evil Under a Glass Moon Fatal Tragedy Panic Attack The Glass Prison This Dying Soul Just Let Me Breathe Lie As I Am Pull Me Under/Metropolis ---------- FEAR FACTORY Replica Transgression Demanufacture Cyberwaste Acres of Skin Shock Martyr Archetype Edgecrusher ---------- NEVERMORE Narcosynthesis Fault of the Flesh Final Product River Dragon Enemies of Reality ---------- LIFE OF AGONY Don’t Bother This Time Day He Died Through Love to Let U Bad Seed Wicked Ways Underground Rivers ---------- SYMPHONY X Inferno Evolution Wicked Sea of Lies Sins ---------- DRY KILL LOGIC Perfect Enemy With Deepest Regret Lost Buckles Snap Your Fingers Snap Your Neck ---------- BOBAFLEX 6 Feet Under Bright Red Violent Sex Got you Trapped Medicine Better Than Me Turn the Heat Up mene samo prva dva benda interesuju Quote
bojan j. Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Svidja mi se lista za MD. Steta sto SyX svira samo 5 pesama, ali su izabrali najdobre Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 mene oni smaraju.. previse je to izdrkavanja na gitari za mene.. ali ok, volim sto imam priliku da ih vidim. btw, tih 5 stvari ima da sviraju citav dan a ja bih da MD promjeni set listu, ovo sam vec slusala Quote
bojan j. Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Nisu tih 5 stvari dugacke. Sve su po 4-5 minuta. Quote
VOJVODA Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 megadeth je bas heavy. Da, stvarno su bas cakani. Quote
blondie Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Nisu tih 5 stvari dugacke. Sve su po 4-5 minuta. kad uzivo sviraju, obicno improvizuju do besvijesti Quote
blondie Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 JA NEMAM NISTA DA OBUCEM ZA KONCERT! nista pristojno i svecano.. mislim, ipak je to megadeth.. Quote
Imenjak Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 JA NEMAM NISTA DA OBUCEM ZA KONCERT! nista pristojno i svecano.. mislim, ipak je to megadeth.. nadji neku pink majicu ako imas... to je do jaja Quote
blondie Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 nasla sam. bijela je ali ima tonu ruzicastih ruzica po sebi htjedoh u crvenom ali vec sam bila u crvenom jednom. jos JEDAN JEDINI DAN Quote
blondie Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 SUTRA SVIIIIIIIIIIIIIIIRRRKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
THE WIZARD Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 (edited) moj prvi post posle male pauze... Edited July 26, 2005 by THE WIZARD Quote
Dani Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Tanjice jebala si kevu... Nije morala kevu, mogla je i mrkvicu. Quote
blondie Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 evo, STIZE........ hvala hvala Dodjavola, Dani - mrkvica ima sijedu bradu! evo, samo jos jednu sliku da bachim na skener.. u medjuvremenu, provjerite teme motley crue, nevermore, symphony x, dream theatre.. Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Chekaj, jesi li ovo ti u potpisu sa Daveom ?! Quote
Recommended Posts