blondie Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 i da, ocekujte Ivanov detaljniji izvjestaj uskoro.. on ima da vam kaze jako prljave detalje u vezi Davea i ekipe! da ne bude da samo ja pricam. (odo` da umetnem u potpis ovog metalca iz fillexxovog posta ) Quote
Tatyannahhh Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 a kakvi su to prljavi detalji???/me wanna know!!!!!!!!! Quote
THE WIZARD Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 e bre blondi ugushi ovu stranicu sa tim slikama! cak je i moja kablovska imala problemcica sa otvaranjem... mada sam imao otvorenih josh 3-4 taba u ovom mom firefox-u... inace super su slike i ti si skroz opicena! aj josh da vidimo ivanovu verziju... Quote
THE WIZARD Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 (edited) P.S. Simpa vam je ono dete shto ste postovali... lubenica majena... wub.gif e blondi vidish da ima neko kome se svidjaju moje slike! na pirsing temi sam postavio neku ispirsovanu bebu... Edited July 31, 2005 by THE WIZARD Quote
Ivan_Creed Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Bijese to vruc dej, in a geleksi far far auej... Tucu se Darth Vader, tucu se ObIvan Kenobi, tucu se domar Sinisa s' naocari i kurva marokanska!! Baj d uej, ja sam mladi i talentovani dzedaj poznatiji kao Ivanchica... Elem, tucu se svi, ja prikradam od pozadi, jelte, i oni se i dalje tucu... a u pozadini komunisticku propagandu siri neki leskovacki tamburaski ansambl, poznatiji kao Dream Theater.. jea, uateva (whatever sam htIo rIJeci)... Covjeci i zene vristu! Ko na demonstracijama, digli ruke i sreci.. Ja vadim toljagu, jer su mi se potrosile AA baterije na lajt sejberu, i iskacem iz grmlja i krenem ko VOL(vo) na gomilu kaj se tuce! Uplasili su se. Ja nisam. Udri, skrsi, polomi - kao sto kaze Agro ledzend Bethor Mikica iz Mladenovca - ovi se vec predali! Mamicu im tursku.. Stanem ja u red za mlijeko, i kad tamo utekao domar Dejan iz Mastejnovaca 2 (novo naselje), sjedi za stolom i potpiSHuje se, dIjeli sjecer. Ja pridjem. Kad on meni 'More neSH mi ukrasti ove farmerice, tako mi svih dabrova sa Bjelasice!' A ja onda vadim mobilni i lijekove za ledza i kazem ja njemu, jer sam faca iz Kostolac BRE "Ti si brande, ti si faca u Kostolac BRE! A vi kakote.. kako ste? Sta radite? Ce da izadjem na televizor?".... Kad ustadje coEk, gleda u mene kao u davno izgubljenog ortaka iz MOC-a (Mashinsko Obrazovni Centar), i kaze "Ikice, jesi li to ti? Jel moguce da ima jos ljudi koji su sisli sa planine, i culi moj ansambl, poznatiji kao Mjegadeth? SrnDe mi je svasta ispriCo lijepo o tebi!!!!" I tu se zagrlismo, izljubismo, izmasismo, povatasmo... uf.... kao stari moderni jarani...I tako dok sam ga fatao, gurnem mu ruke u gace, a ono (evo ga prljavi detalj): on niti ima tranzistor nit novcanika, dje je novcanik??? I zacudih se... razocarah tIJesko... Ondak ga zapitao 'More, jel te mozda Srnde obradio pre mene?' i zgrabih ga ja tako za radnicku kosulju, probo da ga udarim onom mojom toljagom, kada ono pripadnici obezbeDZenja i 35. brDzanske dizivije me savatase, i izvatase, i ovo slikali za policijske arhive dok su me natezali odpozadi i odvlacili od ovog sinise ( a bas izgleda kao neki sinisa iz Nisha).. Kada sam dosao kuci, ono nema mog mobilnog... ni lijekova za moje hemoroide... gde su sada, pitam se ja? Quote
Ivan_Creed Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) Zaboravih reci.. sve je to pratila zena od SinishA, a ona je radnica obezbIJedzenja u zemljoradnickoj zadruzi 'Svilajnac a.d.d.' i bivsi cuvar iz Padinske Skele... Crni pojas, citavih pet minuta nije nista jela... Milojka Dobrosavljevic iz Lebana, a na ovoj slici koja je namenjena emisijama tipa 'Crni Biseri', '911' i 'Rikoset' se vidi, u pozadini, uniformisana... Edited August 1, 2005 by Ivan_Creed Quote
.alex. Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 joj,blondie,svaka chas'! meni je jako zao shto nisam ni na cert otishla sad kada je bio... jbg...next time[al' teshim sebe...] Quote
blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) neke se sanse ukazu samo jednom u zivotu i treba ih iskoristit.. pamet u glavu a dole sta bude POZ! evo sad jos da vas gnjavim.. LINK iz MOG potpisa................................ ima par gramatickih greski ali nije to bitno jesam gnjavator a???? Edited August 2, 2005 by blondie Quote
srnde2 Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ne veci od Mustaina i Megashita.Kao sad je heroj samo zato shto je izbachen i Met.....ma dajte ! Quote
blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 srnde, ajde ovako.. mogu li te stvarno iskreno, drugarski zamoliti da se vratis na metallica temu? hvala! ljudi, jel gledo ko of mice and men? odlican spot.. ima cak i `dave` kad je bio mlad.. Quote
blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 najveci! znam, hvala. nego prekino mi se link za sliku, evo ga zato potpis poz. Quote
bojan j. Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ljudi, jel gledo ko of mice and men? odlican spot.. ima cak i `dave` kad je bio mlad.. Gledah ja Klinja jos svira Jacksona Quote
blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) i fakat lici na davea i ima cak neke scene da me podsjecaju na sweating bullets.. Edited August 2, 2005 by blondie Quote
Mr. Smarty Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ma nije to od ljubomore, to je od preteranog gutanja sperme... Quote
blondie Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 hvala elldamar.. (rekoh li ja srndetu da brise s teme?) Quote
THE WIZARD Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 a ovo je tvoja tema? ili si ti moderator? kolko ja vidim nisi... e htedoh te pitati: jel imaju megafan ono kao za mesec ili za celu god kao shto imaju za jednu nedelju? megafan of the jir=> blondi! Quote
blondie Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 da, ovo je moja tema. zato niko normalan ne dolazi ja mislim da nemaju `tu vrstu fana` ja sam megafan of the century Quote
blondie`s friend Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Jelde, Tajchi... mogu l ja ikako procitat ovaj interview sto ti visi iza postova a da mi ochi ne ispadnu??? I malo objasnjenje za 'palog s marsa'? Quote
Recommended Posts