THE WIZARD Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 e stvarno cevece koji je tebi kurac? imash ti neshto pametno da kazesh ili samo da kenjesh? mislim, na svakoj strani po jedan tvoj post tip "megashit" i tako to... Quote
blondie Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ignorisanje ljudi, ignorisanje, svako odgovaranje na njegov post - dobijes jos gore retardirani odgovor. Quote
THE WIZARD Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 pa moro sam i ja da progovorim! tj da prokucam! Quote
Jellybelly Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Hoce li neko vec jednom da banuje onu spodobu od Srndeta? Okej, ovo je free world, al ne vidim svrhu u serendanju 00-24. Metallica tema je total ruinirana zahvaljujuci njemu. Ne kapiram zasto neki ljudi misle da je in pokazivati manjak IQ-a kroz postove? Quote
blondie Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 izgleda da je banovan. pise na temi metallica. zalili se mnogi btw - http://megadeth.com/index.php?section=megafan pogledajte vi tu ljepotu od zenskog mega- fana skoro da je zaboravila da obuce majicu I NE ZABORAVITE POGLEDATI SRBINA MILANA, MEGAFANA mali je genije.. neki iz Londona! i ja ovo necu propustiti, ali treba i ispomoc.. glen na vezi, ljudi August 10th: Chat live with GLEN DROVER tomorrow, August 11! Glen will be in the chat room at the Gigantour Forums 6PM Central Date Time/22:00 GMT. Don't miss this one! Quote
Archibald Reiss Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 evo overite slike svih dosadasnjih megafanova - http://megadeth.com/images/megafans/ malo reverse-a nije na odmet P.S. Naravno ne zaboravite - http://megadeth.com/images/megafans/tanja.jpg Quote
blondie Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 AUUUUUUUUUU, bravo - kakvih ludaka ima...... uzas bravo za link.. imam i ja Quote
THE WIZARD Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 e kad ce megadeth ponovo kod nas? Quote
dethman Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Nisi cuo!?!? Pa cim Dejv dobije mobilni i lekove nazad! Quote
THE WIZARD Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 samo tolko traze? extra! a jel su bolji oni ili retlhed? dakle koji telefon i koji lekovi? daj da se organizujemo da skupimo pare! Quote
Jellybelly Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Oh my Lord, just look at Chucky. Quote
Jellybelly Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ashjames.jpg!!!!!!!!! Just look at him!! Quote
Vic Rattlehead Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 i ajd sad reci da ti se Trust PIROTEHNIKA nije svidjela.. ja napunila gace od onih explozija jebote.. ladno sam na koncertu mislila da je neka bomba, teroristi i te fore.. To da, ali me zvuk baš i nije oduševio. Ne bih volio da takav bude i na DVD-u. Quote
blondie Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 hm, pa ono su sirovi snimci, nista nije montirano, buka je velika. o kom dvd-u konkretno pricas? Quote
Vic Rattlehead Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Pa izaći će sigurno DVD Arsenal of Megadeth, a valjda i DVD sa Gigantoura. Quote
blondie Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 a da da.. ma cu da uzmem oba, posebno ovaj drugi vec sam postovala ono pakovanje sto treba da objave.. Quote
THE WIZARD Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 jel mislish na ono shto su slali preko megamail-a? ili kako se vec zove... onaj shto cesh da nam poshaljesh ovde a mi tebi kesh? Quote
vudun Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 WTF ????? Blondie, reci mi da je ovo tvoj teča stavio Mastejnovu periku! Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 jok, to moj deda - uradio plassticnu operaciju Quote
vudun Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jebiga,kakvi su mu ondak ovo cvikeri i siva razdrljana majica k'o sa buvljaka? cCc...Čovek ima kintu,a stvarno ne zna da se obuče... Ma Hetfield je rula za njega i po stilu i po svemu, a i grupi ribići pričaju kako ima veću kitu od Musavog! Quote
Imenjak Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jebiga,kakvi su mu ondak ovo cvikeri i siva razdrljana majica k'o sa buvljaka? cCc...Čovek ima kintu,a stvarno ne zna da se obuče... Ma Hetfield je rula za njega i po stilu i po svemu, a i grupi ribići pričaju kako ima veću kitu od Musavog! tebi je bash do jaja! Quote
Ivan_Creed Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Covek je iskren i ne folira se... Ima para, i sta ga sad briga kako ce obuci? Dosao je na tezgu i nece valjda u odelu? Jebiga, ako pricamo o klasi i stilu, zajebi Hetfield-a, niko jos nije na nivou (i priznat kao) Mitra Mirica.. I sta ga boli uvo kako se oblaci, kada ga na svakom koncertu spopadaju Pamele i Carmenke... Najvecu kitu ima Mile Kitic, njeOv kolega, ali o tome ni reci, javna tajna... Quote
Шарки Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jao skidam Megadeth - Behind the Music - Extended version! Ostalo mi je samo 11Mb! Sad ću odgledati pa ću da vam javim da li je vredno piraterisanja (za one koji to nemaju i/ili nisu gledali, je l' te!). Quote
Jellybelly Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Ajd javi pa da to dobiju fanovi (tj. ja). Quote
Recommended Posts