Jellybelly Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 E može oqp odma sada odma!? Moraćemo da demoliramo nečiju gajbu... to je jedini bedak! Ako bi mogao okup pre 17.-og a posle 28.-og jer sam u medjuvremenu van BG-a. Quote
Шарки Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Ae ko će da donese USB od 1Gb ili kod koga da idem sa lap topom? Quote
Vic Rattlehead Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 To za okupljanje vam je dobro. Quote
blondie Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 napravite snimak, okacite ga ovdje, ja to skinem - posaljem Daveu, i on vam plati avio-karte da mu budete dragi gosti kao najiskreniji fanovi Quote
THE WIZARD Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 ja imam rezac... i ponudio sam pomoc ovde, nisam slao pp... poshto vidim da niko nije video to poslo sam sharkeyu pp... shto sam trebao odma da uradim... stjupid mi... e ko rece preko usb kabla kabla da se povezu kompovi??? :confusd: moze to??? eto svakim danom neshto ucim... za okuplanje: dajte posle gitarijade! znaci posle 20tog!!! moze? i ajde peticiju ko bi sve ishao pa da se izdogovaroma!!! 1.ja 2. 3. 4. 5. 6. samo me qvotujte i upishavajte pored broja vash nick or vat eva i tako... aj poz!!! Quote
Шарки Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 1. THE WIZZARD 2. sharkey itd Čarobnjače, meni od sutra počinje JEBENA PRAKSA u Hotelu "M", pa ću shodno sa smenom koju budem radio da te kontaktiram (na primer, dan pre), pa ćemo se naći kod tebe da ovo sranje narežemo, i pošto imam još gomilu nekih sranja sa harda da režem taman ću o istom trošku to da uradim. Poz Quote
THE WIZARD Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 ma sve samo da se zavrshi ova potraga za rezacima end ol det shit... Quote
Jellybelly Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 (edited) 1. the wizard 2. sharkey 3. fillex Ali ako moze posle 28-og jer necu biti pre 28-og u BG-u Edited August 14, 2005 by fillex Quote
THE WIZARD Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 ma samo da vidimo ko bi sve ishao pa cemo onda kada!!! Quote
THE WIZARD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 pa samo trebash da si iz bg-a, da si zaludjenik za megadeth, hmmm... 100 din! shala! a da trebash da imash vishe od 100 postova na ovoj temi! joj al sam prso... Quote
Vic Rattlehead Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 E, reče mi drug da je Mustaine tužio Ellefsona jer je u reklami za neku gitaru koristio ime Megadeth? Kaže da je pročitao u Večernjim novostima? Quote
blondie Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ja mislim da se oni nisu zbog toga sudili.. ako ko nadje clanak, nek bachi.. ovdje Quote
THE WIZARD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 probo sam na sajtu novosti da potrazim ali nema... kad bi mozda znao datum??? Quote
THE WIZARD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ovo sam ukucao u gogl: why did mustaine went to court with elefson? The Asssociated Press has issued the following report: MEGADETH mainman Dave Mustaine has sued the band's former bass player, David Ellefson, for allegedly using the name of the group without permission in an advertisement for musical equipment. The suit filed Monday (July 25) in Superior Court by Mustaine claims he and Ellefson entered into a settlement agreement in February that restricts the guitarist's use of the band name. "Ellefson shall not use, or authorize anyone else to use, the work or mark 'MEGADETH" to advertise, market or promote any person, band, company, organization, product or services without MEGADETH's prior express written permission," according to the lawsuit. Mustaine said an ad in this month's issue of Bass Player features Ellefson holding a pedal tuner for bass guitars and includes the names of several bands he is involved with — including MEGADETH. Mustaine is seeking unspecified compensatory, punitive and exemplary damages. MEGADETH was founded in 1983 and released a greatest hits album, "Back to the Start" last month. Ellefson appeared on albums from 1985 to 2002 until he got into a disagreement with Mustaine and refused to rejoin the band last year. Quote
blondie Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 da, a bila je tu neka prica kako je mustaine zavrno ellefsona za neke pare, ali to nikad nije moglo da se dokaze pa je ellefson izgubio.. tako nesto.. mislim da ima na ovoj temi.. ali 116 strana treba potraziti Quote
THE WIZARD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 ali ipak od tih 116 strana bar 30-40% je tvoje! pa mozda tu moze da posluzi pretrazivac??? aj sad cu da probam... Quote
THE WIZARD Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 smorio sam se... zajebi trazenje u pola 2....... Quote
NeSa Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 evo,za sve megadeth fanove malo slika.......bg live how do you like it??? Quote
NeSa Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 neeeeeeeee,nije mi uspela slika...dve......da vidim sad... ova je goooooootivnaaaaaa Quote
THE WIZARD Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 ql su slike! al bi bilo bolje da si stavio link a ne celu sliku... meni sa kablovskom je dosta trebalo da ocita... Quote
THE WIZARD Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 7 slika 400 kb... ipak je to previshe... p.s. skidam igricu od 63mb a ovih 400kb mi puno! Quote
blondie Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 odlicne su slike! ko je slikao? nego je bas dobro zumirao samo nije mnogo obracao paznju na svjetlo a i u tom haosu ne bi ni ja.. poz! Quote
NeSa Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 odlicne su slike! ko je slikao? nego je bas dobro zumirao samo nije mnogo obracao paznju na svjetlo a i u tom haosu ne bi ni ja.. poz! ja sam dobio slike....preko caletovog kolege,blabla... nego,ima ih oo 200,pa nisam znao koje pre da izaberem Quote
Vic Rattlehead Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Hvala za slike, odlične su! Quote
Recommended Posts