bloodchild Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 DAJ BOZE DA SNIMI JOS NEKI ALBUM SA MENZOM,ELLEFSONOM I FRIEDMANOM.GLEDAO SAM IH 3 PUTA I STA DA VAM KAZEM!!!!!!!!!!!! KAKVA METALLICA - KAKVI BAKRACI.MORA DA SE ZNA KO JE BOLJI. P.S. DA DODJE TA POSTAVA SRUSILA BI SE BEOGRADSKA ARENA. Quote
dethman Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 hehehe, daj boze...pa makar se i srusila Quote
bloodchild Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 hehehe, daj boze...pa makar se i srusila JEBES ARENU DAJ MEGADETHA JOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
Vic Rattlehead Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 DAJ BOZE DA SNIMI JOS NEKI ALBUM SA MENZOM,ELLEFSONOM I FRIEDMANOM. Teško, ali dobra je i ova postava. Snimiće s njom album. Quote
blondie Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 koji ce biti neki fini thrash. za nase usi. Quote
Surovi Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 PREPORUKA DVD- MEGADETH -Behind the Music Quote
blondie Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 eh, vec pricasmo o tome...... ali nije zgoreg opet napomenuti! Quote
Vic Rattlehead Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 A ja jedva čekam Arsenal of Megadeth. Quote
blondie Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 (edited) ja bih mogla baciti pogled na onaj moj nalog, rece mi dethman da ima nekih dobrih stvari za skidanje ocekivala sam da cu dobiti ovakvu majicu, a dobila sam neku groznu.. ova je extra.. Edited October 29, 2005 by blondie Quote
dethman Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Pogledao sam, ali ipak nisu jos nista dobro stavili - ima samo slika sa prethodne dve turneje...a trebalo je da bude i neki stari video... Quote
Tatyannahhh Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 slika napred na majici je bezveze....na ledjima je dojajna Quote
Vic Rattlehead Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Majica je kita. Prava je ženska. Pa opet je kita. P.S. ne mogu da vjeruje, konačno je malo živnula tema. Quote
blondie Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Majica je kita. Prava je ženska. Pa opet je kita. P.S. ne mogu da vjeruje, konačno je malo živnula tema. prvo ne psuj, to jest - ne moras brate bas toliko. ima nas ovdje sto se stidimo. a ono majica je za djevojcice i meni je super. s obje strane. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 slika napred na majici je bezveze....na ledjima je dojajna nosi naopako.... dakle, ja da bacim neki hejtic, kako budjava frazica kaze, dakle, razocaran saM u megasmrt, ranije sam mnogo vise postovao bend, posle 151.-og penzionisanja i povratka na scenu (uzastopnog), znam da vise nikad iz principa necu ici na njihov koncert pa da mi sviraju u dvoristu zgrade....mastejnovo tezgarenje je bezobraznije nego ikad i nema puno prava da sere nesto megalomaniki + poslednji album poseduje 4-5 dobrih pesama i vise od 50% filera shto je nedopustivo....stara slava rUlz.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 prvo ne psuj, to jest - ne moras brate bas toliko. ima nas ovdje sto se stidimo. a ono majica je za djevojcice i meni je super. s obje strane. logicno je da se stidis kite, ne bi trebalo da je imas, hermafroditu.... Quote
-Abraxas- Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Skinuo sam solo od Symphony of Destruction!Eto samo radi reda da kazem Quote
THE WIZARD Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 ja sam skinuo wulfenshtajna sa neta pa sad ceo dan to pikam! majica je ono... neznam... bolja jeova shto je bila na nashem certu da se uzme... ali ako je za dz... onda je SUPER! opet ovaj bleksanrej... Quote
dethman Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Kako volim kad cujem kako ih sabani zovu megasmrt... Quote
Vic Rattlehead Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 nosi naopako.... dakle, ja da bacim neki hejtic, kako budjava frazica kaze, dakle, razocaran saM u megasmrt, ranije sam mnogo vise postovao bend, posle 151.-og penzionisanja i povratka na scenu (uzastopnog), znam da vise nikad iz principa necu ici na njihov koncert pa da mi sviraju u dvoristu zgrade....mastejnovo tezgarenje je bezobraznije nego ikad i nema puno prava da sere nesto megalomaniki + poslednji album poseduje 4-5 dobrih pesama i vise od 50% filera shto je nedopustivo....stara slava rUlz.... 1. Megadeth se samo jednom zvanično povukao, pa se opet vratio. 2. Ako ti se nije svidio koncert, nemoj da opet dođeš ako ga bude, i pusti nas kojima se sviđa da uživamo. Ne moraš uvijek da budeš kontra. Quote
blondie Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 logicno je da se stidis kite, ne bi trebalo da je imas, hermafroditu.... hermafrodit mi govori. brate, kad ti se razvije grudni kos u MUSKI pravi onda mi se javi, a nemoj mi isturati tu kokosija prsa! kako kazu - ono sto ne koristis, to i gubis, pa je logicno sto ti kitu nemas vise, a NE MORAS TO NA DRUGOGA DA PREBACUJES a sad setaj s ove teme, da te ne bi ljudi pljuvali u paketu sa mnom. Quote
THE WIZARD Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 e aj mi recite kolko oni ukupno iimaju spotova??? ako neko zna tu krajnju cifru... Quote
dethman Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 uh, o spotovima smo vec pricali i sve smo ih nabrajali pre jedno 30-40 strana sad me mrzi da kuckam, ako ti niko ne odgovori, ja cu kasnije Quote
Vic Rattlehead Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Evo ja ću mu odgovoriti: Wake Up Dead Peace Sells Anarchy In The UK In My Darkest Hour Holy Wars Hangar 18 Symphony of Destruction Foreclosure of a Dream Sweating Bullets Train of Consequences A Tout Le Monde No More Mr. Nice Guy Go To Hell 99 Ways To Die Trust A Secret Place Crush 'Em Breadline Kill the King (ovaj sa zadnje kompilacije, DVD dijela) Moto Psycho Die Dead Enough Of Mice And Men Javite ako sam nešto zaboravio. Edited November 1, 2005 by Vic Rattlehead Quote
blondie Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) ja mislim da nisi nista.. nekoliko od tih nisam nikad vidjela.. izem ti takvog fana..... EDIT: Vic, sto je Daveu flekava majica na toj tvojoj slici? Edited November 1, 2005 by blondie Quote
Recommended Posts